mixa 1034 Napisano Jul 2, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, i ostali su se namlatili asfalta, a tek je skoro pola sezone, imaju jos prilike za bodove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Jul 2, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Rossi MORA ove godine da iskoristi znanje i iskustvo, svoje i timsko, sledeće godine već svi imaju reference za gume i elektroniku, Honda već zna u gde je konflikt između agregata i elektronike... Sad il nikad. Jedino da angazuje neke snajperiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Jul 2, 2016 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi MORA ove godine da iskoristi znanje i iskustvo, svoje i timsko, sledeće godine već svi imaju reference za gume i elektroniku, Honda već zna u gde je konflikt između agregata i elektronike... Sad il nikad. Jedino da angazuje neke snajperiste Ja se dobrovoljno prijavljujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 3, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Do sada ove sezone je sam sebi najveci takmac. Ispucao je bonuse sto se tice padova i kvarova, svaki sljedeci pad ili kvar ce biti naplacen sa debelom zateznom kamatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 3, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A valjda će sv.Jajanone da pomogne slabima i ugnjetavanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jul 3, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @mixa Istina, ali je (su) usput sastavili motor gume i elektroniku ko niko drugi. Ne verujem da je u obavezi da deli podatke s JL imajući u vidu raskid... i prvi pad i explozija su očigledno rezultirali napretkom u podešavanju. Ovaj pad u Assenu čista budalaština. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 3, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da Lorenco ima podršku fabrike tek onoliku da ne može da kaže da nije kod njih u timu. Mislim i da Yamaha sad (možda pomalo i uvređeno) hoće da pokaže Lorencu da li mu je bio pravi potez da ode, s'obzirom da su iz prve oni hteli da ostane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 3, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan @mixa Istina, ali je (su) usput sastavili motor gume i elektroniku ko niko drugi. Ne verujem da je u obavezi da deli podatke s JL imajući u vidu raskid... i prvi pad i explozija su očigledno rezultirali napretkom u podešavanju. Ovaj pad u Assenu čista budalaština. Apsolutno se slazem. Definitivno imaju najpovoljniji paket u GP. Mislim da su oni sa dijeljenjem podatak zavrsili dosta ranije, a sada pogotovo. Ali mi nikako nije jasno, da Lorenzo nije uspio da se sastavi, vec je morao da fenjerasi?! Samo ne znam, da li da mi bude drago , jer je jos uvijek nalozen na voznju, jer je ovo u Assenu greska, koju bi mogao da razumijem od recimo Ianonnea ili bi mu zviznuo sljagu od uva do uva za glupost . Ovaj put ipak sljaga! Ovako prosuti 25 bodova, sa toliko iskusva, neoprostivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 4, 2016 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Vonja mi na sličnu priču ko sa Rossijem 2010... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi je bilo krivo kad sam video da pada, a vodio je trku bas lepo... Takva je sudbina nas Rossi-jevaca... Put pun srece i trnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jul 4, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije da se baš napadao u karijeri. Imao je onaj jeziv pad 2010 ali ko nije od 5 najboljih. Neki i po nekoliko. Problem je što je već imao par pehova, zaostaje skoro dve cele trke za MM, zna da mu je ovo vrlo verovatno poslednja šansa za 10. titulu, zna da je brži od suparnika u određenim uslovima, mora da pobedi MM-a u skoro svim preostalim trkama... Prosto ga situacija nagnava na insistiranje, što najčešće završava pizdarijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jul 5, 2016 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A Lorenca ne mora, on ce ga propustiti. , heheheh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 5, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan MM je prosle godine zaduzio Lorenza. Ove godine Lorenzo je daleko od titule a napusta Jamahu. Idealno za vracanje duga, a jos ce da optuzi Rosija i Jamahu da mu uskracuju resurse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Jul 5, 2016 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco je ove godine blizu titule, zna se ko je daleko..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 5, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Lorenco je ove godine blizu titule, zna se ko je daleko..... Biće blizu (na desetak metara) kad Rosiju uručuju pobednički pehar 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jul 6, 2016 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije da se baš napadao u karijeri. Imao je onaj jeziv pad 2010 ali ko nije od 5 najboljih. Neki i po nekoliko. Problem je što je već imao par pehova, zaostaje skoro dve cele trke za MM, zna da mu je ovo vrlo verovatno poslednja šansa za 10. titulu, zna da je brži od suparnika u određenim uslovima, mora da pobedi MM-a u skoro svim preostalim trkama... Prosto ga situacija nagnava na insistiranje, što najčešće završava pizdarijom. Sve stoji, ali sam mislio da toliko prepečen igrač, da se neće preračunati na glupostima kao ova u Assenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 6, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije da se baš napadao u karijeri. Imao je onaj jeziv pad 2010 ali ko nije od 5 najboljih. Ovaj isto... http://www.dailymotion.com/video/xikro_chute-de-valentino-rossi_sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jul 7, 2016 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije da se baš napadao u karijeri. Imao je onaj jeziv pad 2010 ali ko nije od 5 najboljih. Ovaj isto... http://www.dailymotion.com/video/xikro_chute-de-valentino-rossi_sport To se ne računa, vozio sledeći trku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...