Endurac 960 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, caletu crko tv, uzeo bih nesto polovno da nije skupo za neko vreme, posto covek ima 80 leta, to mu je zabava, dok ne skrpim za nesto novo. 32 tako nesto, gore dole. Samo da je u BGD da ima daljinac i postolje, i da radi kako treba. Ako neko ima, cimnite. Hvala Marko 063-7716-465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 21, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za 20000 imas i nov 32" u tehnomaniji. Fercera super, kupio moj matori. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11959 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio babi 84 godine neki led vox 32 u win winu za 17700 tri godine garancije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Tooo;).... i ja sad videh neki ..dal Vivax, isto oko 17.000 u Tempu...jebemliga, ne moz da ne radi ))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sacekaj mozda se javi neko od kolega iz Subotice, cuo sam da ima jeftine tehnike, da donose iz Madjarske. Drugar kupio, mada pre nekoliko godina i bolo je dosta jeftinije, cak mu rekli da ni garancija nije problem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Jun 22, 2016 motoras, 2482 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio pre godinu i po od covela iz NS koji donosi iz Madjarske.Radi LG i Samsung. Cene extra. Ima oglas na KP pa cu staviti link,ako nije protivno pravilima foruma. Garancija je dve godine. Nije na papiru nego na reč. Meni tv crk'o pre mesec dana. Odneo sam ga u servis po preporuci prodavca. U servisu na NBG i u NS nisu mogli da srede i dobio sam NOV lcd isti kao sto sam i kupio. Garancija naravno do isteka dve godine od kupovine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...