Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav ljubiteljima i vlasnicima dvotockasa

Recommended Posts

• U prolazu, 5 postova

Dragi ljubitelji,

zovem se Rade, prvi motor sam imao 1986. godine i to je bio budzen APN 6, crni, 6 brzina, Bing karburator, buseni blok i veci klip, drugi prenos, italijanski izduv, isao ko zmaj. Mislim da je jurio citavih 80-90km/h. Posle toga jos po neki mali, ali tada i nije bilo motora u BG-u. Uglavnov sam se vozio po Istri gde sam isao na more po 2-3 meseca i sa mestanima provodio vreme oko istih. Oni su mi pokazali sta je ludost-hrabrost-budalastine-odrastanje. Tako da razumem sve mladje i starije koji voze motore po prvi put ili po godinu, dve, tri, cetiri, a i vise. Jer je u BG-u sezona kratka, ukoliko nemas svu opremu. Mnogi ce se smejati ali vec poznajem ljude sa 30-35 god, sa losim kolenima, zglobovima, i zasivenim ranama od kamencica, insekata i sl. Svako mora da prodje neki put odrastanja uz motor, sto je lepo bar po mene bilo. Mada sam imao razumevanja za tu spravu. I ona je veoma ozbiljno napravljena, izbalanisrana, testirana i sl. A moze da bude i Made in China ili Made in Japan.

Motore obozavam, a trenutno nemam ni jedan. Rado bi ga kupio ali u nekom drugom gradu, sa drugim zakonima, cistijim ulicama, obazrivijim vozacima i automobila i motora. Tako da mislim da mi trenutno nije potreban, jer sam poslednji prodao 1997. godina. Vozio sam najacu Gileru Enduru iz tog perioda. A vozlili su me na svacemu od Pucha sa pedalama koji juri 20km/h do Tomosa koji ide 120km/h.

Ukljucio sam se u Forum jer znam nekoliko kolega sa Foruma a i volim motore.

Srdacan pozdrav, dobre puteve i bezbednu voznju zeli vam Rade

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Samo kad si ti došao. Ako pored svih nas izdržiš da ne kupiš ništa na dva točka, onda svaka čast.

U svakom slučaju dobrodošao!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Pozdrav Rade! Drago mi je da si se prikljucio. Nadam se da ces uskoro kupiti (ipak) neki motor.

• U prolazu, 5 postova

Dobrodošao Jović Radomire, pa da kupiš nešto ljuto od 50 ccm uskoro... :D

Hvala brate,

al me isproziva po imenu i prezimenu i  nameri da kupim ljutog gvozdenog konja od 50ccm3.

Ma necu pa da mi bezis kilometar ispred. Dosta sto zajahah tvog konja po parkingu u prvoj

i drugoj brzini. Vishe volim ovako da se divim, mnogo bi se jurilo brate. A matori smo, bar po iskustvu.

Pri motor smo gurali od Senjaka na Zvezdaru, jebi ga to je bio respekt prema makini.

A kada se propne u mestu kao konj od Zorro-a, secas li se toga, bese pre 22 godine.

A cuti bre za ime i prezime, samo treba jos da me nanjuse momcine iz Gorske sluzbe i shvate ko sam,

necu imati mira kad god ih vidim u gradu, a ima ih na forumu dosta.

Za sada na 4 tocka i tezim sa pogonom na sva 4 tocka.

Ali ko zna mozda i nabavim ljutu masinu, videh u oglasima onu Apriliju RS 50ccm3 ali mnogo bre brzo.

A volim Enduro ili neki Custom Bike, a ne zujalice (mada je zujalica zujalica, zuuuuuuuuuuuuuuuuuu).

Nije za mene zujalica, kada si video Klint Istvuda da jase brzo, on jezdi lagano i sve vidi, a reaguje

brzinom munje i svi ostanu iza njega.

Pozdrav i hvala svima na gostoprimstvu

• Zainteresovan, 542 postova
  • Motocikl: GS

Pozdrav druze, znaci da smo i mi matori? Aaaaaa nemoj tako, kupujes ti bajk za godinu dana!!! A  moze i opklada u veceru, ako budes redovan na forumu a ne kupis bajk za godinu dana ja vodim na veceru, ako ga kupis svi dolazimo kod tebe.

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: honda silver wing 500

pozdrav Rade i hvala na lijepim zeljama a ja tebi zelim kao i svim bajkerima da se poprave kako putevi tako i vozaci pa da ponovo kupis makinu i nam se priduzis u osvajanju kilometara i druzenju na susretima!!! jos jednom dobrodosao

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

...i tako...  probudis se Ti jednog dana, pijes kaficu, citas BJB, pa malo oglase, pa malo BJB, pa sve one slike sa putovanja i druzenja, pa cackanje oko motora, pa koja je kaciga bolja za 'te parice', pa koja jakna i `lone, pa mogle bi i rukavice, a i cizme... piiii bre gde mi zivot prodje... A po gradu sve vise motora...  oci lete za njima !?!  E, prijatelje, ne otimaj se za dzaba !!!  :D :D :D

Dobro nam dosao imenjace i zelim ti da sto pre kupis motor po svojoj zelji i svu opremu sto ide uz njega !!  ;)

• Svrati ponekad, 282 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE500

dobro dosaO rade!

"Rado bi ga kupio ali u nekom drugom gradu, sa drugim zakonima, cistijim ulicama, obazrivijim vozacima i automobila i motora."

jasno je da je BG u pitanju!

ali, ni drugi gradovi nisu daleko odmakli!

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja