Larry 0 Napisano Mart 26, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi ljubitelji, zovem se Rade, prvi motor sam imao 1986. godine i to je bio budzen APN 6, crni, 6 brzina, Bing karburator, buseni blok i veci klip, drugi prenos, italijanski izduv, isao ko zmaj. Mislim da je jurio citavih 80-90km/h. Posle toga jos po neki mali, ali tada i nije bilo motora u BG-u. Uglavnov sam se vozio po Istri gde sam isao na more po 2-3 meseca i sa mestanima provodio vreme oko istih. Oni su mi pokazali sta je ludost-hrabrost-budalastine-odrastanje. Tako da razumem sve mladje i starije koji voze motore po prvi put ili po godinu, dve, tri, cetiri, a i vise. Jer je u BG-u sezona kratka, ukoliko nemas svu opremu. Mnogi ce se smejati ali vec poznajem ljude sa 30-35 god, sa losim kolenima, zglobovima, i zasivenim ranama od kamencica, insekata i sl. Svako mora da prodje neki put odrastanja uz motor, sto je lepo bar po mene bilo. Mada sam imao razumevanja za tu spravu. I ona je veoma ozbiljno napravljena, izbalanisrana, testirana i sl. A moze da bude i Made in China ili Made in Japan. Motore obozavam, a trenutno nemam ni jedan. Rado bi ga kupio ali u nekom drugom gradu, sa drugim zakonima, cistijim ulicama, obazrivijim vozacima i automobila i motora. Tako da mislim da mi trenutno nije potreban, jer sam poslednji prodao 1997. godina. Vozio sam najacu Gileru Enduru iz tog perioda. A vozlili su me na svacemu od Pucha sa pedalama koji juri 20km/h do Tomosa koji ide 120km/h. Ukljucio sam se u Forum jer znam nekoliko kolega sa Foruma a i volim motore. Srdacan pozdrav, dobre puteve i bezbednu voznju zeli vam Rade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 26, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi,,dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Rade ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 26, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Rade! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje. Dobro nam dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Rade! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Jović Radomire, pa da kupiš nešto ljuto od 50 ccm uskoro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad si ti došao. Ako pored svih nas izdržiš da ne kupiš ništa na dva točka, onda svaka čast. U svakom slučaju dobrodošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 27, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Rade! Drago mi je da si se prikljucio. Nadam se da ces uskoro kupiti (ipak) neki motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Larry 0 Napisano Mart 27, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Jović Radomire, pa da kupiš nešto ljuto od 50 ccm uskoro... Hvala brate, al me isproziva po imenu i prezimenu i nameri da kupim ljutog gvozdenog konja od 50ccm3. Ma necu pa da mi bezis kilometar ispred. Dosta sto zajahah tvog konja po parkingu u prvoj i drugoj brzini. Vishe volim ovako da se divim, mnogo bi se jurilo brate. A matori smo, bar po iskustvu. Pri motor smo gurali od Senjaka na Zvezdaru, jebi ga to je bio respekt prema makini. A kada se propne u mestu kao konj od Zorro-a, secas li se toga, bese pre 22 godine. A cuti bre za ime i prezime, samo treba jos da me nanjuse momcine iz Gorske sluzbe i shvate ko sam, necu imati mira kad god ih vidim u gradu, a ima ih na forumu dosta. Za sada na 4 tocka i tezim sa pogonom na sva 4 tocka. Ali ko zna mozda i nabavim ljutu masinu, videh u oglasima onu Apriliju RS 50ccm3 ali mnogo bre brzo. A volim Enduro ili neki Custom Bike, a ne zujalice (mada je zujalica zujalica, zuuuuuuuuuuuuuuuuuu). Nije za mene zujalica, kada si video Klint Istvuda da jase brzo, on jezdi lagano i sve vidi, a reaguje brzinom munje i svi ostanu iza njega. Pozdrav i hvala svima na gostoprimstvu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, znaci da smo i mi matori? Aaaaaa nemoj tako, kupujes ti bajk za godinu dana!!! A moze i opklada u veceru, ako budes redovan na forumu a ne kupis bajk za godinu dana ja vodim na veceru, ako ga kupis svi dolazimo kod tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 29, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Rade i hvala na lijepim zeljama a ja tebi zelim kao i svim bajkerima da se poprave kako putevi tako i vozaci pa da ponovo kupis makinu i nam se priduzis u osvajanju kilometara i druzenju na susretima!!! jos jednom dobrodosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Mart 30, 2008 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...i tako... probudis se Ti jednog dana, pijes kaficu, citas BJB, pa malo oglase, pa malo BJB, pa sve one slike sa putovanja i druzenja, pa cackanje oko motora, pa koja je kaciga bolja za 'te parice', pa koja jakna i `lone, pa mogle bi i rukavice, a i cizme... piiii bre gde mi zivot prodje... A po gradu sve vise motora... oci lete za njima !?! E, prijatelje, ne otimaj se za dzaba !!! :D Dobro nam dosao imenjace i zelim ti da sto pre kupis motor po svojoj zelji i svu opremu sto ide uz njega !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosaO rade! "Rado bi ga kupio ali u nekom drugom gradu, sa drugim zakonima, cistijim ulicama, obazrivijim vozacima i automobila i motora." jasno je da je BG u pitanju! ali, ni drugi gradovi nisu daleko odmakli! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...