Skyrunner 4912 Napisano Jun 10, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Vespu sa CVT prenosom, nije presudno godište, ali jebitno da ima 200 i više kubika, da je četvorotaktna i da je u dobrom stanju Modeli od 125-150 kubika me ne zanimaju, već vozim jednu takvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dobro, niko ne prodaje znači svi su zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12735 Napisano Jun 21, 2016 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ides na GTS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Jun 21, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma može i GT200, fali mi malo snage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Septembar 26, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde sad je kraj sezone, možda neko ima Vespu na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Januar 28, 2017 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potraga se i dalje nastavlja. Može i keš, može i zamena, kako vam više odgovara. Bitno mi je da bude u dobrom stanju a oko cene ćemo se već dogovarati. Ovo sve dok mi se ne slože kockice da odem kod IgoraVa da mi izbunari neki vanvremenski klasik koji ću moći da isfinansiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Januar 30, 2017 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog: Registruj se i postavi oglas na forumu Društva ljubitelja vespe - Vespasian, to su moji klupski drugari, iskočiće ti neka ponuda brzo. A raširiću i ja priču na sastancima. Link: http://vespasianbeograd.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano Februar 19, 2018 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U poslednjih dva meseca što intenzivnije gledam, nema ni jedna na oglasima. Ako ima neko na prodaju, pa čak i koja treba da se sređuje, javite. Do tad će za grad da služi moja ET4, ali treba mi Vespa većeg rama i ipak malo snažnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano April 2, 2018 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema ima 600 pregleda, i nema ni jedne ponude. Isto tako, odavno popunih onu aplikaciju za registraciju na forum ljubitelja vespi, ali tamo treba odobrenje administratora za verifikaciju naloga koje se izgleda čeka godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano April 2, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/12134743/vespa-gts-250ie Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano April 2, 2018 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tvoja Vespa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja, video u oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4912 Napisano April 3, 2018 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ja oglase, ovu ću možda da pogledam, pa da vidimo zašto je farbana U svakom slučaju hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...