Paštrović 2 Napisano Jun 5, 2016 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi forumaši, Da li neko zna koje ulje da kupim za diferencijal za Piaggio x9 Amalfi i da li je muka da ga zamenim sam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2286 Napisano Jun 5, 2016 Drug član, 997 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na you tube gledao tutorijal za beverly 200 i zamena nije komplikovana. Ima 2 srafa. Mora samo da se uzme parce creva nekog da bi se nasulo na foru jer iz flase vise prospes nego uspes. Ja sam za moj bevrly nasao na motoshopu neko ipone al nzm tacno...msm da je 70w90 tako nesto. Kapiram da je za x9 isto. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paštrović 2 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na you tube gledao tutorijal za beverly 200 i zamena nije komplikovana. Ima 2 srafa. Mora samo da se uzme parce creva nekog da bi se nasulo na foru jer iz flase vise prospes nego uspes. Ja sam za moj bevrly nasao na motoshopu neko ipone al nzm tacno...msm da je 70w90 tako nesto. Kapiram da je za x9 isto. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Proveriću u radnji, i ja mislim da je isto ulje za oba motora. Video sam malo pre tutorijal. Ne znam kako ga nisam pronašao kada sam guglao. Ono je do detalja čovek objasnio. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2286 Napisano Jun 6, 2016 Drug član, 997 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Eto,drago mi da sam pomogao. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...