mali_zmaj 1305 Napisano Maj 28, 2016 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 170 i vozio KLE-a,boban mi pretapacirao sic i spustio ga malo,znači ako imaš 178 ne bi trebao imati problema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Sve ste mi rekli, hvala puno! Videću malo kad pređem koji kilometar, pa ću probati tu i tamo. Zasad skuter pa polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Inače razmišljam do sledeće godine o KLE-u, GPZ-u, GS-u ili ER5, a malo i o EN-u , i o CB, sve 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3059 Napisano Jun 1, 2016 8-bit, 1886 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dohvatam prstićima sa KLE-a Tek sam počeo sa motorima, videću vremenom, jedino mi smeta što se ne osdćam sigurno kada dohvatim samo prstima patos, a motor 200kg I ja sam tako vozio KLE-a, pa nije bilo problema. Brzo se navikneš. Svi enduro motori se voze na prstićima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Jun 30, 2016 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Dohvatam prstićima sa KLE-a Tek sam počeo sa motorima, videću vremenom, jedino mi smeta što se ne osdćam sigurno kada dohvatim samo prstima patos, a motor 200kg I ja sam tako vozio KLE-a, pa nije bilo problema. Brzo se navikneš. Svi enduro motori se voze na prstićima. dok se ne desi da nisi vido udubljenje u asfaltu bas tu de bi da stanes sa prsticima, fale ta 2 cm i onda ide jaooo pad u mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danijelnk 1 Napisano Octobar 30, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Knezevac Motocikl: Bmw F650 Prijavi odgovor kao problematičan Druze ja sam visok...tj.nizak jedva 165cm vozim Bmw f650 bez ikakvih problema,650gs je jos nizi tako da kada se mora nije ni tesko!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja spušteno sedište na TDM-u 850 4tx, eto ti rešenja, a motor ce svakako na doboš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Novembar 2, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje tu negde oko 175, vozim XT600e (zadnji tocak 17) i mogu da dohvatim bez problema, probao sam i XT600 2KF (zadnji 18) i tu sam jedva dohvatao prstima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Novembar 14, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan http://cycle-ergo.com/ Motorcycle ergonomics Ovde imaš sve modele motora svih mogućih proizvodjača sa položajem vozača u vožnji ili dok stojiš u mestu. Ukucaš podatke koje ti traže i vidiš ugao pod kojim si, tokom vožnje, nagnut ka guvernali, ugao kukova, kolena što je važno za udobnost, kao i to da li dodiruješ tlo prstićima, sa pola stopala ili ti je pak celo stopalo na podlozi. Može da koristi, meni jeste. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1019 Napisano Novembar 15, 2016 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Не знам колико узимају у обзир ширину седишта на cyclе-ergo сајту. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Novembar 15, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan И тежину возача. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...