PECA BMW 1121 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem , Konacno i meni da se posreci ! [yahoo] [yahoo] [yahoo] BMW R1150R, 2006 god, 23000 km . [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo]Ja prezadovoljan , Pravi porodicni motor ! ( cela bliza i dalja porodica ucestvovala u kupovini ) nazalost morace da ceka u garazi do sledece godine dok se ne skupi lova za registraciju .Jos uvek sam pod jakim utiskom , mada mislim da ce da me stigne tek kad postanem vecinski vlasnik motora .... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 23, 2016 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sad moš po mladu, nema više mrdanja. Nek je sa srećom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sad moš po mladu, nema više mrdanja. Nek je sa srećom. Begaj ti sad i ne javljaj se na telefon ,,, imam 1001 pitanje :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 23, 2016 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sad moš po mladu, nema više mrdanja. Nek je sa srećom. Begaj ti sad i ne javljaj se na telefon ,,, imam 1001 pitanje :D Nema više beaganja, http://www.lektira.rs/hiljadu-i-jedna-noc/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Maj 24, 2016 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti dugo i dobro služi. Stisni nekako i za registraciju, ... Ko će čekat nagodinu? Inače jedan lepših klasičnih motora al striktno bez vizira. Sretno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je. Da te služi u zdravlju i veselju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1486 Napisano Maj 24, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Odličan. Peco neka je sa srećom. I skupi još 250 za registraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 24, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno izgleda, mnogo bolje nego sto sam ocekivao! Sa srecom Peco, pa da izrostiljamo nesto u njegovu cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Maj 24, 2016 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je srecna kupovina! Stavi tablu od starog i napred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 24, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je, sa srecom da ga vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom da vozis i nov da kupis za koju godinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 24, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Дуго и срећно да те служи. Него, још ни један коментар типа "бајкери, поготово који возе BMW не слушају тооо" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Odličan. Peco neka je sa srećom. I skupi još 250 za registraciju. nije problem skupiti , nego registrujem motor a pare ne vracam tu je problem ... ne ide .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Maj 24, 2016 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nek ti dugo i dobro služi. Stisni nekako i za registraciju, ... Ko će čekat nagodinu? Inače jedan lepših klasičnih motora al striktno bez vizira. Sretno! Sad ga nesto gledam i razmisljam, jedan od lepsih BMW-a, a deluje i da je dobro stanje. Srecno vam bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom i puno bezbjednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kako dobro izgleda , bruka . Brutalno dobro . Pu pu da ga ne ureknem . Sa srecom da ga vozis i da uzivas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta da vam kazem , Konacno i meni da se posreci ! [yahoo] [yahoo] [yahoo] BMW R1150R, 2006 god, 23000 km . [yahoo] [yahoo] [yahoo] [yahoo] Ja prezadovoljan , Pravi porodicni motor ! ( cela bliza i dalja porodica ucestvovala u kupovini ) nazalost morace da ceka u garazi do sledece godine dok se ne skupi lova za registraciju . Jos uvek sam pod jakim utiskom , mada mislim da ce da me stigne tek kad postanem vecinski vlasnik motora .... Bas je ruz...lep Sto neko gore rece, jedan od lepsih golaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan ti bio dugo ga vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 24, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom I da te dugo i dobro sluzi!!!! Al castiti kako mozes da izdrzis da ga ne registrujes i provozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riza 1 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: kle 500, r1200 gs Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom Perice u zdravju da te služi!Kad da dođem na čast? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Maj 24, 2016 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan. Peco neka je sa srećom. I skupi još 250 za registraciju. nije problem skupiti , nego registrujem motor a pare ne vracam tu je problem ... ne ide .. Pa pozajmi i za registraciju i mirna Bačka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1486 Napisano Maj 24, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, moram da priupitam, da li je to onaj sa polovnih automobila iz Zemuna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, moram da priupitam, da li je to onaj sa polovnih automobila iz Zemuna? jeste Neka je sa srećom Perice u zdravju da te služi!Kad da dođem na čast? javljam ja , bez brige ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idavorak 2 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega Motocikl: BMW K1100LT,Kawasaki Tengai 650... Prijavi odgovor kao problematičan sa srećom!!!prelep motor!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...