Fredi 4475 Napisano Maj 8, 2016 Svrati cesto, 3586 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Od prvih osam u sampionatu sedam spanaca. 1 Jorge LORENZO Yamaha SPA 90 2 Marc MARQUEZ Honda SPA 85 3 Valentino ROSSI Yamaha ITA 78 4 Dani PEDROSA Honda SPA 53 5 Maverick VIÑALES Suzuki SPA 49 6 Pol ESPARGARO Yamaha SPA 47 7 Aleix ESPARGARO Suzuki SPA 42 8 Hector BARBERA Ducati SPA 39 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Maj 8, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Rossi naravno uz mnogo srece do drugog mjesta. Verovatno je "puno sreće" bilo i ono otresanje Majmunčeta i Dovicioza u istom krugu?! Pfffff!!! Svašta čovek čuje od "ozbiljnih" ljudi! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 7 spanaca i samo JEDAN JEDNI ROSSI (neponovljivi je rezervisano za njegovo brazilsko visocanstvo) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10925 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 540 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je Deda, jedan je malisa 25,sve ostalo su BABE . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 8, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih rekao da je Rosi srećno na drugom mestu nego skroz zasluženo. I pre pada ovih dvojice je bio drugi i bio je brži od njih. Vinjalesu se ozbiljno posrećilo ali mi je i dalje drago zbog njega i Suzane. Lorenco svima objasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 8, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo brilijantan i dosadan.Deda uz malo sreće i malo više muda, klasično za njega, tu gdje jeste. Viñalesov podijum me raduje kao da je moj!Odlična trka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Maj 8, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ali stvarno, ljudi, gde je ta Rosijeva "sreća"?! Da li je sreća to, što je pretekao sve od sedmog do drugog mesta i završio tako trku?! Da je to uradio neko drugi, nazvali biste "znanje" a pošto je Rosi - onda je "sreća"! Svašta! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Misko ... to su samo rossimrzci ..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1997 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ova slika je kanda za svaku priliku a ne da mi je drago za Vinjalesa! samo nek cepa! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Maj 8, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, ne kapiram takav stav prema nekome ko je natprosečan trkač i sa dvadeset godiina staža u Moto GP-u vozi sa toliko žara i želje. Pri tom postiže zavidne rezultate. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Maj 8, 2016 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sinhronizovanih padova. Za to je cesto kriv fenomen za koji ne znam srpski prevod...target fixation. Mislim da su obojca preterali u kasnjenju sa kocenjem...u zaru borbe promasili sve repere. Lorenzo kao masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 8, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi idu na organ ovi hejteri. Trunku srece nije imao u trci. Potpuno zasluzeno je dosao do drugog mesta i bez imalo muke je pre toga obisao ovu dvojicu. Bilo mi je zao sto su pali ali sada mi je drago bas zbog vas hejtera i kompleksasa. Nikada ne prozivam i uglavnom ne odgovaram na prozivke ali odredjeni se ponasaju totalno ne sportski, a ovamo znaju prvi da kritikuju ne sportske poteze vozaca u moto gp. Valle BOG OTAC! Eto tako 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo da se organizujemo da napravimo izbor za miss " cigancica za dovija " pa de je posaljemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 8, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sinhronizovanih padova. Za to je cesto kriv fenomen za koji ne znam srpski prevod...target fixation. Mislim da su obojca preterali u kasnjenju sa kocenjem...u zaru borbe promasili sve repere. Lorenzo kao masina. I ja pomislih da je fiksacija (kod Markeza) jer mu je bio baš na točku. Verovatno je pratio svaki Dovijev pokret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 8, 2016 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Marqez je započeo pad pre Dovi-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Maj 8, 2016 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dovi...od 4 dnf-a samo jedan sopstvenom zaslugom. A ode bar 60 bodova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 8, 2016 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Marqez je započeo pad pre Dovi-a. U pravu si, sad pogledah snimak. Stvarno ne znam šta se desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 8, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Rezultat MotoGP trke: 1. Jorge Lorenzo ESP Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 43m 51.290s 2. Valentino Rossi ITA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 44m 1.944s 3. Maverick Viñales ESP Team Suzuki Ecstar (GSX-RR) 44m 5.467s 4. Dani Pedrosa ESP Repsol Honda Team (RC213V) 44m 10.009s 5. Pol Espargaro ESP Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1) 44m 16.221s 6. Aleix Espargaro ESP Team Suzuki Ecstar (GSX-RR) 44m 24.211s 7. Danilo Petrucci ITA Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP15) 44m 29.541s 8. Hector Barbera ESP Avintia Racing (Desmosedici GP14.2) 44m 29.794s 9. Alvaro Bautista ESP Factory Aprilia Gresini (RS-GP) 44m 39.826s 10. Stefan Bradl GER Factory Aprilia Gresini (RS-GP) 44m 45.792s 11. Eugene Laverty IRL Aspar MotoGP Team (Desmosedici GP14.2) 44m 53.967s 12. Loris Baz FRA Avintia Racing (Desmosedici GP14.2) 44m 58.948s 13. Marc Marquez ESP Repsol Honda Team (RC213V) +1 lap Bradley Smith GBR Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1) DNF Jack Miller AUS Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V) DNF Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (Desmosedici GP) DNF Andrea Iannone ITA Ducati Team (Desmosedici GP) DNF Tito Rabat ESP Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V)* DNF Cal Crutchlow GBR LCR Honda (RC213V) DNF Yonny Hernandez COL Aspar MotoGP Team (Desmosedici GP14.2) DNF Scott Redding GBR Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP15) DNF Read more at http://www.crash.net/motogp/results/230165/1/motogp-le-mans-race-results.html#SAoxPKjQzkL9IxF1.99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 8, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sampionat: 1. Jorge Lorenzo SPA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 90 points 2. Marc Marquez SPA Repsol Honda Team (RC213V) 85 points (-5) 3. Valentino Rossi ITA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 78 points (-12) 4. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team (RC213V) 53 points (-37) 5. Maverick Viñales SPA Team Suzuki Ecstar (GSX-RR) 49 points (-41) 6. Pol Espargaro SPA Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1) 47 points (-43) 7. Aleix Espargaro SPA Team Suzuki Ecstar (GSX-RR) 42 points (-48) 8. Hector Barbera SPA Avintia Racing (Desmosedici GP14.2) 39 points (-51) 9. Eugene Laverty IRL Aspar MotoGP Team (Desmosedici GP14.2) 33 points (-57) 10. Andrea Iannone ITA Ducati Team (Desmosedici GP) 25 points (-65) 11. Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (Desmosedici GP) 23 points (-67) 12. Stefan Bradl GER Factory Aprilia Gresini (RS-GP) 23 points (-67) 13. Alvaro Bautista SPA Factory Aprilia Gresini (RS-GP) 21 points (-69) 14. Bradley Smith GBR Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1) 20 points (-70) 15. Scott Redding GBR Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP15) 16 points (-74) 16. Michele Pirro ITA Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP15) 12 points (-78) 17. Tito Rabat SPA Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V)* 11 points (-79) 18. Danilo Petrucci ITA Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP15) 9 points (-81) 19. Loris Baz FRA Avintia Racing (Desmosedici GP14.2) 8 points (-82) 20. Cal Crutchlow GBR LCR Honda (RC213V) 5 points (-85) 21. Yonny Hernandez COL Aspar MotoGP Team (Desmosedici GP14.2) 3 points (-87) 22. Jack Miller AUS Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V) 0 points (-90) Read more at http://www.crash.net/motogp/news/230166/1/2016-motogp-championship-standings.html#49sIg7O4TFTSLz1W.99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 456 Napisano Maj 8, 2016 Ducatista, 2912 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Marqez je započeo pad pre Dovi-a. U pravu si, sad pogledah snimak. Stvarno ne znam šta se desilo. Mislim da se desio prednji Mišelin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 8, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Doktor je izvezao trku doktorski, par puta i rizikovao prilikom preticanja, snažno, odlučno vozio i potpuno zasluženo došao do drugog mesta, prethodno pretekavši MM-a i Dovija! Neki su napisali da je imao sreće, po meni, jeste, ali samo u smislu da nije osećao pritisak od dvojice navedenih i Manijaka. Sve ovo što sam napisao znam i slažem se sa samim sobom , ali opet, nisam se obradovao kao obično i to me muči. Apsolutno je zaslužio mesto koje je osvojio, ali... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 8, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane, Markez kaze da imaju ogromnih problema sa ubrzanjima. Nekakva rang lista ubrzanja bi bila: 1. Ducati 2. Yamaha 3. Suzuki 4. Honda. Posledica je da gubi dosta vremena tokom ubrzavanja, a to pokusava da nadoknadi kasnim kocenjem. Moze se nekoliko puta kociti maksimalno snazno i maksimalno kasno, ali 29 puta tako kociti a ne pogresiti je jako tesko. Dodaje da bi, sa poboljsanim ubrzanjima imali mozda najbolji motocikl na gridu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Maj 8, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sa druge strane, Markez kaze da imaju ogromnih problema sa ubrzanjima. Nekakva rang lista ubrzanja bi bila: 1. Ducati 2. Yamaha 3. Suzuki 4. Honda. Posledica je da gubi dosta vremena tokom ubrzavanja, a to pokusava da nadoknadi kasnim kocenjem. Moze se nekoliko puta kociti maksimalno snazno i maksimalno kasno, ali 29 puta tako kociti a ne pogresiti je jako tesko. Dodaje da bi, sa poboljsanim ubrzanjima imali mozda najbolji motocikl na gridu. To je tačno, ali mi ni dalje nije jasno kako su ova dvojica izletela. Ne verujem da su kasnije kočili pred krivinom, jer su imali isti ritam sa Rosijem. Šteta, da oni i Manijak nisu izleteli, mogla je biti jedna od najuzbudljivijih trka u poslednje vreme. Ovako, ako Lorenco dobro startuje, ostali ga i ne vide, ili im Rosi održi lekciju Žao mi je Dukatista, baš nemaju sreće! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 8, 2016 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj trci jedino je Pedrosa imao srece. Sve ostalo je posteno odradjeno. Jedino me Stoner brine, nigde ga nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan El ima negde da moze da se pogleda trka za one koji nisu gledali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...