Belajmaker 34 Napisano Novembar 22, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Može li se gdje nabaviti/kupiti Kevlar? Na metar, ko talijanska metraža? Imam u blizini furmu koja kroji hlače (farmerke) i radi izvoz. Kod njih bi uzeo farmerke koje mi pašu i preradio ih u moto. Postavio Kevlar iznutra kod lokalnog krojača, ugradio štitnike za kukove i koljena... Šta islite o toj ideji? Izvodjliva? Lucky George, ti si kroijo Kevlar? odkla si nabavio? Kako? Koja cijena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 422 Napisano Novembar 22, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Lucky George, ti si kroijo Kevlar? odkla si nabavio? Kako? Koja cijena? Kevlar platno je malo teže nabaviti. Ja sam radio sa kevlarom koji mi je kupac doneo ... za neka pojačanja na radnim odelima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Belajmaker 34 Napisano Novembar 22, 2016 U prolazu, 35 postova Lokacija: Maglaj, BiH Motocikl: Suzuki GSR600 | Honda CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o "Kevlaru" i/ili "Aramid" koji si može naći na eBay, Aliexpress? Koliko je to pouzdano da je OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Novembar 22, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drugar imamo ove sa KP. Ja sam uzeo Taichi, on Dainese, i mogu vam reći, a reče neko već u nekom postu, vrede za sve pare. Treba uzeti broj veći, bar sam ja tako uzeo, i super su. Materijal odličan, rastegljiv. I sviđa mi se što su duže nogavice, tako da kad se sedi, neće ono da se vidi po noge... Misim ako nosite patike Sve u svemu, za toplo vreme, kratke relacije, po gradu, selu, odlične! Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Kroj nije najsrecnije uradjen ni kod jednog modela. Pojas siri, a usko dupe i nogavice. Svaki model ima nekih zamerki. Nekom odgovara, nekom ne. Treba uzeti broj veci, a onda pojas postaje problem - veliki. Zastitnici za kolena su pomereni suvise u stranu, a zastitnici za bokove isto ne stoje na mestu. Mogu da se provuku nekome sa tanjim budzetom i valjda da zavrse posao. Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Decembar 13, 2016 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ko imao priliku da proba ovaj model iz Luisa? https://www.louis.de/en/artikel/highway-1-denim-jeans/211047?list=260080466 ako jeste neka kaze prednisti i mane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 16, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja i drugar imamo ove sa KP. Ja sam uzeo Taichi, on Dainese, i mogu vam reći, a reče neko već u nekom postu, vrede za sve pare. Treba uzeti broj veći, bar sam ja tako uzeo, i super su. Materijal odličan, rastegljiv. I sviđa mi se što su duže nogavice, tako da kad se sedi, neće ono da se vidi po noge... Misim ako nosite patike Sve u svemu, za toplo vreme, kratke relacije, po gradu, selu, odlične! Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk Kroj nije najsrecnije uradjen ni kod jednog modela. Pojas siri, a usko dupe i nogavice. Svaki model ima nekih zamerki. Nekom odgovara, nekom ne. Treba uzeti broj veci, a onda pojas postaje problem - veliki. Zastitnici za kolena su pomereni suvise u stranu, a zastitnici za bokove isto ne stoje na mestu. Mogu da se provuku nekome sa tanjim budzetom i valjda da zavrse posao.Sent from my SM-A500H using Tapatalk Ja ih uzeo na kraju sezone na KP. Iznenadio se kolko su slim fit. Cekam prolece da ih isprobam na motoru. Ove iz Louisa su mi primamljive zbog cene al sam ipak resio da cu na prolece kupiti jos jedne al iskljucivo da ih prvo vidim,procitam sastav, pipnem, probam.. nista porudzbina na nevidjeno. Tema je dobra. Sad se tu ubacuju razni materijali, kevlar i drugi pa znaci razmena misljenja i iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AWT 23 Napisano Decembar 17, 2016 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno koji idiot smislio da napravi slim fit pantalone za motor? Ja skoro isao da kupim neke maskirne sa dzepovima sa strane , jbt ne mogu da udjem.ni u jedne. 3xl struk sirim 20cm nego sto treba a nogavice uske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 17, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam gledao po netu moto farmerke vidim da neke imaju i elastina u sebi. E te su po meni prave. Kad sednes,ne zulja nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Decembar 17, 2016 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da jesu. Probao sam u radnji i bez elastina jer su bile dosta jeftinije ali su već tu bile neudobne. Ostatak sezone sam uživao u vožnji.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Decembar 17, 2016 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ih ko koristi za duga putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 17, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako je voznja leti,mislim da su odlicne i za dugu voznju. Ako bude kise,tu je kisno odelo. Inace znam kolege koji na dugim voznjama koriste obicne farmerke. Kroz obicne duva,kroz moto ne. Ja sam ih isprobao na nekih 200 km i bile mi prijatnije od tekstilnih moto koje sam imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 422 Napisano Decembar 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pisao sam o farmerkama koje sam poručio iz Kanade http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/113677-moto-farmerke/?p=1855044 Za sada veoma dobro iskustvo sa njima. Udobne su, nogavice su dovoljno dugačke, imaju elastina u sebi I prilagođavaju se telu u svakom položaju , postavljene PEKEV- om celom dužinom. Ove godine sam ih nosio par puta na vožnjama od po 300 - 400 km dnevno ... I prezadovoljan sam. Mislim da su čak I vodoodbojne ...ali nisam imao priliku to I da testiram ...po kiši Jedina primedba koju imam je debljina .... bude malo vruće u njima kada se ne vozi ... ali verovatno tako mora da bude inače ne bi imale svrhu ... ...za svaku preporuku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Koji inace broj nosis i koji si broj porucio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 422 Napisano Decembar 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...bio sam online sa drugarom koji ih je kupovao u Kanadi ...on ih je tamo probao, slikao, pa smo se konsultovali u vezi veličine. Po izmerenim merama upadam u 36 tako da sam se dvoumio između 36 I 38. Ipak sam se odlučio za 38 jer su nogavice dovoljno dugačke, ne stežu u butinama a onih par cm u struku nadoknadiću svakako za par godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaju elastina u materijalu? Streč ili su krute? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 422 Napisano Decembar 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...imaju elastina I veoma su prilagodljive svakom polažaju na motoru ...nigde ne zateže Slobodno svrati , pogledaj ...kada budeš u BGD ... kolega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan ...imaju elastina I veoma su prilagodljive svakom polažaju na motoru ...nigde ne zateže Slobodno svrati , pogledaj ...kada budeš u BGD ... kolega... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3838 Napisano Decembar 20, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je vec tema i moto farmerkama. Kupio sam letos u DIG-u ,Bataja njihove pantalone. Smekerski je kroj skroz, izgledaju skoro kao farmerke samo sto imaju vise dzepova i ojacanja na kolenima dupetu... nogavice nisu siroke nego vise uske pa izgleda super i za po gradu. Na kolenima imaju dzepove za stitnike koji mogu da se umetnu. E tu nastaje problem i zato sam ih vratio. Pozadi u zatkolenoj jami ili ti "fossa poplitea" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 422 Napisano Decembar 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ....ali pozadi u zatkolenoj jami je isto tako kruto i prosto neupotrebljivo jer kada savijete nogu zaustavi cirkulaciju.stitnike ne mozete zbog toga ni da pomislite da stavite jer jos vise suzi prostor. ...jedan naš kolega ih je kupio proletos ... I koliko znam nosi ih I dalje bez protektora ... Pitam se ... u čemu je onda svrha tih pantalona - osim izgleda ? .... Ako se već odlučuješ da kupiš pantalone - kupi nešto sa što većim stepenom zaštite . Ne kupuje se svaki dan , svake godine .... a siguran sam da je na kraju krajeva I jeftinije .... od običnih pantalona .... znate već na šta mislim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3838 Napisano Decembar 20, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da prosto nemaju iskustva u pravljenju moto opreme,jer samo da je neko predvideo da noga mora da bude savijena u kolenu stavio bi nesto elasticno pozadi. Njihova cena je solidna oko 45-50e cini mi se, mnogo su jace od ovih kopija od 50e komine,dainese itd...ja ih gledao i uporedivao. ne cepaju se,ne propustaju vetar,voda klizi. Al dzabe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 422 Napisano Decembar 20, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ...možda ne bi bilo lose da se pogleda ovaj video .... https://www.youtube.com/watch?v=ZbfCu-M3kb8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Decembar 20, 2016 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan ...možda ne bi bilo lose da se pogleda ovaj video .... https://www.youtube.com/watch?v=ZbfCu-M3kb8 Ovaj je vozao "sat vremena", "100 na sat" niskobudžetne i visokobudžetne farmerke da bi nakon toga poderao niskobudžetne. Dok ih nije sredio nije prestao. Da je nastavio još 10 minuta poderao bi i one skupe.... hahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 20, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan ...možda ne bi bilo lose da se pogleda ovaj video .... https://www.youtube.com/watch?v=ZbfCu-M3kb8 Ovaj je vozao "sat vremena", "100 na sat" niskobudžetne i visokobudžetne farmerke da bi nakon toga poderao niskobudžetne. Dok ih nije sredio nije prestao. Da je nastavio još 10 minuta poderao bi i one skupe.... hahaha To mu dodje kao kako ces proci kad padnes sa motora i nastavis da klizes 500 metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac76 0 Napisano Septembar 27, 2017 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: DUCATI 848 Prijavi odgovor kao problematičan CLOVER- extra, podesivi stitnici za kolena, zastita za bokove, pojacanja od kevlara, odlicno stoje, cena na sajmu bila oko cca 100 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2624 Napisano Septembar 28, 2017 Vozac A kategorije :D, 941 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na pocetku ove sezone kupio Hevik farmerke u Moto Land-u i prezadovoljan sam sve preporuke i za proizvod i za prodavca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...