fruitcake 478 Napisano Novembar 7, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa daj neku skorasnju sliku onda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zanimljiva slika iz današnjeg đira. U parteru leže yamahawr450f i hondaxr125, a kle dominira Doduše, neslavno je završilo, kao što se može naslutiti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna zanimljiva slika iz današnjeg đira. U parteru leže yamahawr450f i hondaxr125, a kle dominira Doduše, neslavno je završilo, kao što se može naslutiti Koji ste vi ludaci?! Mislim da nije do KLE-a nego imaš veća OO od ostalih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi ludaci?! Mislim da nije do KLE-a nego imaš veća OO od ostalih Ili je to, ili je manjak sivih stanica evo video, na 2:30 je moj preformans http://www.youtube.com/watch?v=lBlka_44LSI 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 10, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan A joj luda čoveka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je malo falilo da izgrebeš ceo motor, primetio sam da si generalno nepažljiv prema njemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOP 204 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Split Motocikl: KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je malo falilo da izgrebeš ceo motor, primetio sam da si generalno nepažljiv prema njemu! Cili je izgreban, to je generalno dobro za vožnju, jer kad ti nema više šta puknit, onda se koncentriraš na vožnju, a ne na pažnju motora To je kavasaki kle, nemože njemu bit ništa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac93 2 Napisano Novembar 12, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega,Srbija Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem,po nekad mi KLE kao da pocne da se gusi,pocne da cima malo.......Da li je neko mozda imao takav problem,i da li zna do cega to moze da bude?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Novembar 12, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su semerinzi na kocionim celjustima neki standardni koji se mogu kupiti u obicnoj prodavnici il' je specifican deo u pitanju? Komplet semerigna i ostalih gumenih delova kosta oko 20 (prednja) odnosno 26 Eura (zadnja) po celjusti na Wemoto sajtu ali ih trenutno nemaju na stanju. Prednij: http://www.wemoto.com/bikes/kawasaki/kle_500_a1-a3/91-93/picture/rebuild_kit_full_seals_caliper_-_front/ Zadnji: http://www.wemoto.com/bikes/kawasaki/kle_500_a1-a3/91-93/picture/rebuild_kit_full_seals_caliper_-_rear/ Meni se pakne na zadnjoj kocnici vec neko vreme ne vracaju na mesto tj stalno kace disk (do mere da ovaj uvek bude solidno topao, za razliku od prednjeg). Koliko sam video onaj prvi semering, zastita od prasine, ne stoji kako treba a ne bih bas da rastavljam dok ne obezbedim zamenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Novembar 12, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li su semerinzi na kocionim celjustima neki standardni koji se mogu kupiti u obicnoj prodavnici il' je specifican deo u pitanju? Komplet semerigna i ostalih gumenih delova kosta oko 20 (prednja) odnosno 26 Eura (zadnja) po celjusti na Wemoto sajtu ali ih trenutno nemaju na stanju. Meni se pakne na zadnjoj kocnici vec neko vreme ne vracaju na mesto tj stalno kace disk (do mere da ovaj uvek bude solidno topao, za razliku od prednjeg). Koliko sam video onaj prvi semering, zastita od prasine, ne stoji kako treba a ne bih bas da rastavljam dok ne obezbedim zamenu... Ja nosio svoje majstoru koji reparira kociona klijesta za auta, uredno je sve izmijenio za ~10e po klijestima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Novembar 12, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za prednji uzimao gumice od firme Sigurnost iz Zrenjanina. Nisam nalazio takve nigde u ostalim radnjama. Samo ti treba prečnik kočionog cilindra kad poručuješ. Prednja kočnica je 34mm i 27mm, dok je zadnja, čini mi se 27mm, al za zadnju nisam 100% siguran. Jedan komplet (dva para semeringa) kosta 200din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem,po nekad mi KLE kao da pocne da se gusi,pocne da cima malo.......Da li je neko mozda imao takav problem,i da li zna do cega to moze da bude?? Jedan od razloga može da bude i neispravan regler, napon instalacije u pojedinim momentima malo "podivlja", pa CDI (paljenje) takođe počne da preskače i dolazi do gubitka snage i neravnomernog rada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Novembar 13, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Svestenik i Tarabic, hvala na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Novembar 14, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam docekao upgrade malog zelenog Garmina. A gde je novi uredjaj tu je i novi nosac. Za samu montazu na upravljac je ponovo upotrebljen komad aluminijskog flaha sirine 2 cm za koji je direktno pricvrscen RAM Finger Grip nosac za mobilne telefone (u pretodnoj, probnoj, iteraciji nosac telefona je plasticnim vezicama bio pricvrscen za stari nosac navigacije. Cak i u takvoj kombinaciji sve je bilo sasvim stabilno). Sve postavljeno blizu sredine upravljaca kako bi se sto vise umanjile vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam docekao upgrade malog zelenog Garmina. A gde je novi uredjaj tu je i novi nosac. Za samu montazu na upravljac je ponovo upotrebljen komad aluminijskog flaha sirine 2 cm za koji je direktno pricvrscen RAM Finger Grip nosac za mobilne telefone (u pretodnoj, probnoj, iteraciji nosac telefona je plasticnim vezicama bio pricvrscen za stari nosac navigacije. Cak i u takvoj kombinaciji sve je bilo sasvim stabilno). Sve postavljeno blizu sredine upravljaca kako bi se sto vise umanjile vibracije. Moze li neki detalj o nosacu telefona, a bogami i preporuka za GPS aplikaciju (imam istu Motorolu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Novembar 14, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac je ovaj, mene je sa dostavom i nasim porezom izasao oko 3300 din (vidim da je sada dostava poskupela za 3 $ tako da je za ocekivati ukupnu cifru od 3500). http://www.ebay.com/...984.m1439.l2649 Aplikacija koju koristim je OruxMaps, osnova su besplante Open Street Map (OSM) karte. Ne podrzava rutiranje ali to mi nije ni potrebno, svakako ove karte nisu jos dovoljno razvijene. Ucitava track log-ove u .gpx formatu, moguce je snimanje istih u gpx, kml i kmz formatima. Jos nisam naisao na ogranicenje u broju tacaka koje pojedinacan track moze imati sto je neverovatan napredak za nekoga ko je do sada bio ogranicen na 500 tacaka po tracku i ukupno 10 trackova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 160 Napisano Novembar 17, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Za sve nedoumice oko lancanika i odgovarajucih velicina lancanika kao i krajnjih brzina evo jedan extra kalkulator. U obzir uzima i dimenzije guma. Ima integrisanu bazu za gomilu motocikala pa tako i za KLE. Konkretno za 17/44 na 8300 obrtaja kaze da je brzina 171 kmh btw ,,,android aplikacija... https://play.google...._rapporti&hl=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac93 2 Napisano Novembar 21, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega,Srbija Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih da zamenim na KLE lanac bregaste i spaner,filtere i jes neke sitnice pa zna li neko gde je najbolje naruciti te delove tj.gde je najniza cena??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 21, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Www.wemoto.com Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 197 Napisano Novembar 22, 2013 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih da zamenim na KLE lanac bregaste i spaner,filtere i jes neke sitnice pa zna li neko gde je najbolje naruciti te delove tj.gde je najniza cena??? Www.wemoto.com Sent from my Nexus 4 using Tapatalk desavalo mi se da je na sajtu slika did lanca,a posalju nesto drugo...dihtunzi,filteri mala privreda itd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 28, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ponovih se danas auspuhom od majstor Roberta iz Ade,auspuh je perfektno uradjen mada je to vec poznato. Ono sto mene interesuje dali neko ima predlog gde i na kom mestu da odsecem stari auspuh,svaka ideja je dobro dosla. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Novembar 28, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan @SADAN Originalni auspuh sechesh tachno kod vara, pogledaj sliku iz mog oglasa. Kada smo vec kod auspuha imam ja jedan original na prodaju ako nekome treba, presao 18000km. http://forum.bjbiker...duv-za-kle-500/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Novembar 28, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan @U-Rosh Ok video sam kako je iseceno,nego mi reci jos i ovo dali si koristio kakvo parce cevi da spojis auspuh sa granom tj. kako si to resio? Naravno ako te ne mrzi da kuckas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...