Gliga 4452 Napisano Septembar 4, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od Albanije ove godine, morao sam otkazati u zadnji cas... Al' zato mi je stigla nova zadnja guma, Mitas E09 Dakar. Valjda cu je uskoro montirati i isprobati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Јебеш албанију!Свиђа ми се задња гума. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Septembar 4, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bio si pa znas da ne valja? A guma, deluje obecavajuce. U kombinaciji sa prednjom TKC80 bi trebala da omoguci vise uzivanja van asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je krivo sto ne ides, cekao sam putopis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Septembar 4, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bice putopisa, vozilo se ove godine. Pre 10-ak dana sam par dana prolazio kroz Albaniju ali nisam silazio van asfalta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 4, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Gliga, ako je E-09 u 130 sirini, obrati paznju na plasticni stitnik lanca, mozda ce zapinjati za njega, prilicno je siroka guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Septembar 4, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste 130, hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Septembar 4, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo kacenje meni je zadnja 140, nemam nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 4, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo kacenje meni je zadnja 140, nemam nikakvih problema. Meni 130-tka E-09 kacila dok nisam napravio prorez. Sad vise ne kaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Septembar 4, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan Gligo, opake su ti gume, javi kako se ponasaju na off-u cim ih testiras da znam sta da planiram za sledecu gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Septembar 4, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za blato kakvo tebe muci nema guma, tu nista ne pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја да се упишем у секту КЛЕтва Одмах и моју муку да изложим.Све ради али предњи точак је вулканизерски убијен.Није поставио пињон како треба и појело се срце фелне -ради окреће се,иде али километража неради. Да ли ко зна где може да се нађе-купи предњи точак или бар срце фелне? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Septembar 5, 2013 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mom drugaru je slicnu stvar resio Rade Kocka prosle godine...nije bilo skupo. Srecno sa resavanjem problema,koliko si platio model iz '93 cini mi se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6736 Napisano Septembar 5, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @ Čiča Nije to tako strašno da bi se menjao točak, kod mene je bila vrla slična situacija i uspešno sam je rešio (i još jednom kolegi sa foruma, pre neki dan). Javi se na pp da se dogovorimo ako hoćeš da dodješ da probamo da popravimo stvar. Usluga je besplatna za drugare sa foruma, naravno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Khm...ovaj...mogu li i ja da se uvalim posto imam isti problem? Za vreme operacije mogu da pruzim kicma trans logistiku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6736 Napisano Septembar 5, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, samo se najavi (izgleda da će da se formira red. hehe). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Septembar 7, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Solidarnost na delu, svaka čast kolega Nimmin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 9, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prepoznaje li neko ove felne, od kog su motora? http://i1080.photobucket.com/albums/j328/Vracktal/KawasakiKLE500supermotod.png Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indjinma 89 Napisano Septembar 10, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prednja... http://www.dhgate.com/product/alloy-wheel-rim-alloy-rim-rim-aluminum-rim/91078264.html#s2-33-1|3134447643 ...a od kog motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Septembar 10, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare, 45$, rekao bih da je u pitanju kineska igracka a ne ozbiljna felna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Septembar 10, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno montiran Mitas. Kod mene nema problema sa zapinjanjem o stitnik lanca. Prethodna zadnja guma, K60 Scout je izgurala nesto ispod 11500 km za godinu dana i ostalo je jos sare za jos par hiljada po asfaltu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Septembar 10, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku komplet motora. KLE mnogo bolje izgleda sa krampon gumama i visokim blatobranom napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4452 Napisano Septembar 10, 2013 Advanced Member, 1978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Verovao ili ne nemam, bar ne u trenutnom izdanju. Sto se tice visokog blatobrana on ima smisla jedino u nekom jako lepljivom blatu koje bi inace blokiralo prednji tocak. Po mokrom, obicnom blatu visoki blatobran jednostavno ne pruza dovoljno zastite pa ceo motor, ukljucujuci i vozaca, bude mokar/blatnjav. Ja sam nedavno, kada sam stavio prednju TKC, konacno montirao i distancere za prednji blatobran (hvala Vukasinu na izradi )k oji su ga podigli neka 2cm. Ovako sa strane se ne primeti ali nadam se da vise nece biti blokiranja prednjeg tocka u lepljivom blatu. Ako ne bude kise sutra odo' na put, kada se vratim bice slika ili dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Septembar 11, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Хвала ,нашао-купио точак комплет,фелна,диск,пињон,осовина,гума-бајата испуцала татране....ама све. Најавићу се у сваком случају када премонтирам па да од крша правимо девојку. Зна ли ко који ВУЛКАНИЗЕР има справу за мото точак? Да не хеблам и нешто недај Боже покварим. @ Čiča Nije to tako strašno da bi se menjao točak, kod mene je bila vrla slična situacija i uspešno sam je rešio (i još jednom kolegi sa foruma, pre neki dan). Javi se na pp da se dogovorimo ako hoćeš da dodješ da probamo da popravimo stvar. Usluga je besplatna za drugare sa foruma, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Septembar 12, 2013 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Зна ли ко који ВУЛКАНИЗЕР има справу за мото точак? Да не хеблам и нешто недај Боже покварим. Cuburska 10, Euroguma. Ako doneses tocak, 500 dindzi balansiranje i montaza. Nemaju alat da sami skinu tocak sa motora, mora da se nosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...