cika miloje 83 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan КLE sam prodao kolegi. Sad bi trebao menjati gume, zbog starosti (guma). Imate li neku preporuku, marka, gde kupiti u BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 5118 Napisano Jul 2 Advanced Member, 2126 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju namenu, asfalt ili van asfalta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 83 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 305 Napisano Jul 3 (promenjeno) Fat and furios, 631 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan za mene je metzeler br.1 za asfalt, a trpi i makadam. U CG ih nema već neko vrijeme Promenio Jul 3 član Gastrorider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eurokrem 207 Napisano Jul 18 Svrati ponekad, 166 postova Motocikl: TOMOS CROS SENIOR,KLE 500, VOGE 300 RALLY Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi "pomoć prijatelja " Da li neko zna gde može da se nabavi kod nas ( ili ima nekog ko ima neki kle za delove ) tzv. nosač zadnjeg lančanika, ili po naški Sprocket Carrier / Hub Pre neki dan sam se vozio sa drugarom koji je imao neverovatnu sreću u nesreći, spao mu je prednji lančanik, blokirao lanac i zadnji točak ,na sreću sve na nekih 40 km/ h bez ikog oko nas i kad smo sve vratili i krenuli nazad, posle nekih 15 km mu se doslovce raspao taj deo. Svaka ideja za zamenu je dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 82 Napisano Utorak u 09:11 U prolazu, 79 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2025 at 2:54 PM, eurokrem said: Treba mi "pomoć prijatelja " Da li neko zna gde može da se nabavi kod nas ( ili ima nekog ko ima neki kle za delove ) tzv. nosač zadnjeg lančanika, ili po naški Sprocket Carrier / Hub Pre neki dan sam se vozio sa drugarom koji je imao neverovatnu sreću u nesreći, spao mu je prednji lančanik, blokirao lanac i zadnji točak ,na sreću sve na nekih 40 km/ h bez ikog oko nas i kad smo sve vratili i krenuli nazad, posle nekih 15 km mu se doslovce raspao taj deo. Svaka ideja za zamenu je dobrodošla nabavi glavčinu, ležaj, komplet lančani prijenos sa gumenim utišačem, osigurač prednjeg lančanika ako je limeni bez matice naprijed, kvaru je kumovao dotrajali lančani prijenos i još više klimanje nabe u ležaju, pa su prsti/rebra bili naprezani ukoso, po vrhovima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...