Schofer 2 Napisano Jul 20, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja drzim pritisak na 1 bar u viljusci,i za sada nemam zamerki na semeringe.Osecaj je bolji nego sa potpuno "izduvanom" viljuskom,bar meni,za druge ne znam Pozdrav svim drugarima iz Svedske,u koju nisam dosao motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje dali onaj sprej za pumpanje guma funkcijonise za motore sa unutrasnjom gumom ili samo za tubales sobzirom da KLE ima unutrasnju nece posluziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 21, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje dali onaj sprej za pumpanje guma funkcijonise za motore sa unutrasnjom gumom ili samo za tubales sobzirom da KLE ima unutrasnju nece posluziti Baci pogled na: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45065.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madiv 101 Napisano Jul 22, 2010 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro znaci hmz.. Zna li neko gde mogu da se poruce dogbones? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 22, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m ;D ;D ;D ;D ;D Daaaa, a Afrika je bas putni motor, toliko udobaaan da nemam reci... Ajde smanji sarana kolega Imate svoju temu o kojoj se lazete, pustite nas ovde da pricamo o realnim stvarima ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kupite ovciju kozu, sto puta sam ponovio. Leti hladi OO, zimi drzi toplotu, ne znojis se od lepljivog sedista. Plus podize udobnost sigurno za 30 procenata (izvor>zakarus :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 23, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m ;D ;D ;D ;D ;D Daaaa, a Afrika je bas putni motor, toliko udobaaan da nemam reci... Ajde smanji sarana kolega Imate svoju temu o kojoj se lazete, pustite nas ovde da pricamo o realnim stvarima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo jedno pitanje> Sta rade Afrikanci u KLE temi.... PATE ;D ;D ;D Opa gosn Rusicu i vi ste tu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Jul 23, 2010 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve lepo pise ispod mog avatara. I ja sam bivski KLE-ovac, tako je ispalo (kupio sam udarenog KLE-a, hteo sam sto mladjeg za male pare i to me je mucilo sto znam da je bio udaren iako je bio perfektan i sadasnji vlasnik se slatko vozi, naravno nisam krio od njega da je bio udaren), ali KLE mi je i dalje jedan od omiljenih motora, zato i dalje pratim temu. U mnogim stvarima mi je bolji od Aprilije, cak su roditelji prokomentarisali ovo si kupio umestyo onog ozbiljnog motora, nekako je mali ovaj novi motor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pa sve lepo pise ispod mog avatara. I ja sam bivski KLE-ovac, tako je ispalo (kupio sam udarenog KLE-a, hteo sam sto mladjeg za male pare i to me je mucilo sto znam da je bio udaren iako je bio perfektan i sadasnji vlasnik se slatko vozi, naravno nisam krio od njega da je bio udaren), ali KLE mi je i dalje jedan od omiljenih motora, zato i dalje pratim temu. U mnogim stvarima mi je bolji od Aprilije, cak su roditelji prokomentarisali ovo si kupio umestyo onog ozbiljnog motora, nekako je mali ovaj novi motor . :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m ;D ;D ;D ;D ;D Jeli druze, a ono plakanje u cini mi se nekoj drugoj temi kako se sama gasi, nece da ide, majstori pomozite i slicno kukanje to si vec zaboravio c.c.c.c.c.c :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Jul 23, 2010 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan prije 10 dana sam napravio krug do mora i nazad, ja i supruga, ukupna duzina 1004 KM, motor KLE iz 1994 godine, Motor je savrseno radio, obzirom da nas je dvoje na njemu bilo i jedno 50-60 KG stvari, nece on ni osjetiti, glavni problem je sto ces dobiti spondilozu i ukocenje svega na sebi jer navedeni bajk je odvratno neudoban za duge puteve. Ja sam dolazio sebi 5 dana, guzica me i danas boli, Prodaj to i kupi AT, goni smece u p.m ;D ;D ;D ;D ;D Jeli druze, a ono plakanje u cini mi se nekoj drugoj temi kako se sama gasi, nece da ide, majstori pomozite i slicno kukanje to si vec zaboravio c.c.c.c.c.c :D ma prodao meni mašnu paKLEnu kupio neku Ondu Aziju.ili šta već pa sad tu urinira po pravim nekvarljivim strojevima!!! ;D ;D ;D e moj Igore,ajmo na pivu više da sapereš svu tu ružnu priču o paKLEnim mašinama,sam sebe zavaravaš!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Jul 23, 2010 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan zakaruse druze jesi li ti pravio sic kod onih momaka iz zemuna,imas li link u kojoj su temi,i koliko te je koštao? ne mogu da se sjetim u kojoj su temi e bem ti mozak!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan zakaruse druze jesi li ti pravio sic kod onih momaka iz zemuna,imas li link u kojoj su temi,i koliko te je koštao? ne mogu da se sjetim u kojoj su temi e bem ti mozak!! Nisam kod njih, ja sam kod jednog drugog Bobana iz Zemuna, koji uglavnom radi copere. Ali nisam zadovoljan kako je odradio iskren da budem. bolje idi kod Dekija i Bobana, imas temu SEDIStE, cini mi se negde tu u garazi, ili servisima. Platio sam 50 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Jul 23, 2010 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Jul 23, 2010 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ha !! dvije glave su pametnije od jedne,evo nadjoh i broj telefona,koji sam upisao,ali luda glava zapamtila da su samo iz zemuna i nista vise!!! hvala opet!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se Laki,pusti ove sveze afrikance-pogotovo Rusicija Ja sam sebi rekao,jednog dana cu opet voziti Kle-a.Makar kao drugi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se Laki,pusti ove sveze afrikance-pogotovo Rusicija Ja sam sebi rekao,jednog dana cu opet voziti Kle-a.Makar kao drugi motor. Vidis kako ste vi Caponordisti posten svet, a ne ki ovi Afrikanci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Covek treba biti iskren i reci onako kako jeste,KLE je odlican motor i ko god ga je vozio slatko se navozao i nauzivao na njemu. To je agregat koji te nikad nece izneveriti,pa nije dzabe pravljen 17 god. Laki ili ti Zakarus kako te ovde znaju,pusti ove Afrikance da pricaju a ti lepo vozi motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 24, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan i pokvarena AT je bolja od novog KLE-a :D :D danijele, icemo na pivu, javi se! pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Jul 24, 2010 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ajd Igore u nedelju idemo u nedelju Andreju u posjetu!! pa cemo kod njega ili prije njega na zagrijavanje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jul 24, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan u koliko je to sati??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Jul 24, 2010 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan predvece!! izvinjavamo se radi off-ovanja bj-ejovcima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 27, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima viska migavce rado bih odkupio. Trebaju mi dva komada koja bi isla na KLE '93. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...