GixxerK6 819 Napisano Novembar 4, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekako lakse da nesto pojedemo i popijemo nego da dam pare Louis-u. Srpska posla, sta ces... Sve znam ali ako kupiš TA vrlo brzo onda može da se desi da taj štender pokloniš opet nekome sa KLE, zavisi gde se oslanja na motor pa može da ne bude upotrebljiv za TA. Ja sam samo dao ideju jer kada sam prvi štender došao da sečem po treći put bravar kaže e pa ne može više. I tada ja napravih univerzalan. Takođe pazite oko toga ne znam koje štendere koristite motor može lako da padne ako štender nije dobar i da napravite štetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Novembar 6, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj Boze da kupim TA i poklonim stender.To znaci da ce KLE dobro da se uda ;D Onda cu stvarno da imam razlog za neku 'ranu i pice. Ali ja za sada niti imam stender, niti kupca za KLE, tako da moram opet u neku kafanu da ubijem tugu... Kako god okrenes, kafana je kod Srba institucija za sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Novembar 10, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto sam obecao evo odgovora za izduv za kle 500 mail su mi poslali iz ade -------------------------------------------------------------------------------------- nZdravo. Imam top za taj tip, 2 varianta, ovalni, i triovalni. Ovalni kosta 120 euro, triovalni kosta 130 euro+montaza. Takvi su kao sto si vidio na mom sajtu, ne mogu ti poslati zato sto moramo na licu mestu kod mene montirati. Pozdrav, Istvan --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ako mudem imao vremena ici ci sredu i cetvrtak do ade , pozdrav Sta bi sa auspusima, da li ima nekih lepih vesti? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 10, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kao sto sam obecao evo odgovora za izduv za kle 500 mail su mi poslali iz ade -------------------------------------------------------------------------------------- nZdravo. Imam top za taj tip, 2 varianta, ovalni, i triovalni. Ovalni kosta 120 euro, triovalni kosta 130 euro+montaza. Takvi su kao sto si vidio na mom sajtu, ne mogu ti poslati zato sto moramo na licu mestu kod mene montirati. Pozdrav, Istvan --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ako mudem imao vremena ici ci sredu i cetvrtak do ade , pozdrav Sta bi sa auspusima, da li ima nekih lepih vesti? Pozdrav. nisam stigao da odem do ade,sve oko uslova pise jos jedino ne znam kako ce se cuti izduv ,to tek kad ga stavim. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jos jedan sa KLE-om! Letos sam vozio iza Free-a na Jovicinom KLE-u po tTari i Debelom Brdu i motor je odlican ali je auspuh pravo zlo. Kada smo prolazili kroz tunel imao sam utisak da se isti rusi.Nebi to cudo voleo na svom KLE-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 11, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jos jedan sa KLE-om! Letos sam vozio iza Free-a na Jovicinom KLE-u po tTari i Debelom Brdu i motor je odlican ali je auspuh pravo zlo. Kada smo prolazili kroz tunel imao sam utisak da se isti rusi.Nebi to cudo voleo na svom KLE-u. pa jel na tom bucnom kle-u bio auspuh koji je pravljen u adi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 11, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jovica je kupio takvog KLE-a i ne znamo odakle taj auspuh ali je stvarno mnogo bucan.Nemoguce je voziti iza njega malo duze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 12, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan buka je bruka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan a evo ga i moj KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lep je,nego gde si nabavio rol barove ili su pravljeni ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Jako led kleo, daj malo vise, godiste, gde i kad kuoljen, kolko para, iskustva u voznji ... itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Jako led kleo, daj malo vise, godiste, gde i kad kuoljen, kolko para, iskustva u voznji ... itd izgleda da je zaspao kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanima Crashbars za KLE500, ono što sam ja do sada video stavio sam na FTP server koji i dalje funkcioniše, izgleda da je na SBB cable Imete folder KLE500_Crashbars pa unutra spakovan file oko 800kb sa nekim slikama i crtežima crashbarova. Odlučite da li praviti ili kupiti mada sam pročitao ranije na forumu da jedan biker izrađuje crashbars...potražite Evo linka za FTP ftp://89.216.54.188/ user:bjb password:bjb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Jako led kleo, daj malo vise, godiste, gde i kad kuoljen, kolko para, iskustva u voznji ... itd izgleda da je zaspao kolega Evo kad njega nema da ja odgovorim. Godiste je '93, kupljen od mene u Valjevu ;D ;D, mislim da ga je izasao sa registracijom oko 2200-2250e, sto se tice rolbarova stigao je sa njima iz Nemacke al ako je neko zainteresovan moze jedan nas drugar ovde da uradi slicne ili iste za nekih 50ak eura. Ako sam nesto zaboravio nek Kuratista doda kad se ukljuci, ali kolko cujem mislim da ce ovaj kle jos malo da bude na prodaju... sad to mora on da potvrdi.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kad njega nema da ja odgovorim. Godiste je '93, kupljen od mene u Valjevu ;D ;D, mislim da ga je izasao sa registracijom oko 2200-2250e, sto se tice rolbarova stigao je sa njima iz Nemacke al ako je neko zainteresovan moze jedan nas drugar ovde da uradi slicne ili iste za nekih 50ak eura. Ako sam nesto zaboravio nek Kuratista doda kad se ukljuci, ali kolko cujem mislim da ce ovaj kle jos malo da bude na prodaju... sad to mora on da potvrdi.... ;D Sto miniras coveka, mozda je teo da trazi vise para nego sto je platio (moze i sada da trazi, ali nije to to). Kuratista, sto ga prodajes, ja sam motor video na detaljnijim slikama i ranije i bas mi se svidja. Aj javicu ti se da mi uradite rollbar, svidja mi se kako je ispao, sta mislis o boji bronza kao ram ili da bude crn? Pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo kad njega nema da ja odgovorim. Godiste je '93, kupljen od mene u Valjevu ;D ;D, mislim da ga je izasao sa registracijom oko 2200-2250e, sto se tice rolbarova stigao je sa njima iz Nemacke al ako je neko zainteresovan moze jedan nas drugar ovde da uradi slicne ili iste za nekih 50ak eura. Ako sam nesto zaboravio nek Kuratista doda kad se ukljuci, ali kolko cujem mislim da ce ovaj kle jos malo da bude na prodaju... sad to mora on da potvrdi.... ;D Sto miniras coveka, mozda je teo da trazi vise para nego sto je platio (moze i sada da trazi, ali nije to to). Kuratista, sto ga prodajes, ja sam motor video na detaljnijim slikama i ranije i bas mi se svidja. Aj javicu ti se da mi uradite rollbar, svidja mi se kako je ispao, sta mislis o boji bronza kao ram ili da bude crn? Pozz. i ja hocu taj rol bar ,bice posla za tog majstora meni je bolje crni javite ako bude neka akcija oko pravljenja tih rollbarova , da se prijavim 1.zlajabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Evo kad njega nema da ja odgovorim. Godiste je '93, kupljen od mene u Valjevu ;D ;D, mislim da ga je izasao sa registracijom oko 2200-2250e, sto se tice rolbarova stigao je sa njima iz Nemacke al ako je neko zainteresovan moze jedan nas drugar ovde da uradi slicne ili iste za nekih 50ak eura. Ako sam nesto zaboravio nek Kuratista doda kad se ukljuci, ali kolko cujem mislim da ce ovaj kle jos malo da bude na prodaju... sad to mora on da potvrdi.... ;D Sto miniras coveka, mozda je teo da trazi vise para nego sto je platio (moze i sada da trazi, ali nije to to). Kuratista, sto ga prodajes, ja sam motor video na detaljnijim slikama i ranije i bas mi se svidja. Aj javicu ti se da mi uradite rollbar, svidja mi se kako je ispao, sta mislis o boji bronza kao ram ili da bude crn? Pozz. Ne znam dal si ovog njegovog video, on je kupio pre tebe kle-a, ti si cini mi se video zelenog. A sto se tice rolbarova, sad pravimo neki za kle-a onako iz glave, videcemo na sta ce da lici pa ako ti se svidi dogovoricemo se sa ovim drugarom sto ima alat za savijanje cevi. A sto se tice prodaje ovog Igorovog, sta ja imam sa njegovom cenom ;D, ja sam reko posteno, pa ko koga zajebe ;D.. mora kle da se proda da bi se kupila... great Africa Twin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ajde porazgovaracu sa njim ako je raspolozen da se zeza oko toga pa da vidimo kako bi trebalo da izgleda, mislim da je je kao Igorov(Kuratistin) sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ajde porazgovaracu sa njim ako je raspolozen da se zeza oko toga pa da vidimo kako bi trebalo da izgleda, mislim da je je kao Igorov(Kuratistin) sasvim ok. ajde vidi ja sam zainteresovan da stavim na moj kle, odgovara mi onaj kuratistin(sa slike) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Krevet, radi se od 7h. KLE 93 god. presao oko 22000km ili 14000 milja, vozim ga od maja ove godine i nisam imao nikakvih problema a presao sam oko 3500 milja { sat je u miljama tako sam ga kupio}, u prilicno dobrom stanju. U maju je uvezen iz Nemacke i odmah registrovan na mene. U medjuvremenu apetiti porasli pa cu ga zameniti AFRICOM. Dao bih ga za 2250. Registrovan do juna 2009.U pregovorima sam za AFRICU i cim to regulisem KLE je u ponudi (7-10 dana). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Novembar 13, 2008 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal si ovog njegovog video, on je kupio pre tebe kle-a, ti si cini mi se video zelenog. A sto se tice rolbarova, sad pravimo neki za kle-a onako iz glave, videcemo na sta ce da lici pa ako ti se svidi dogovoricemo se sa ovim drugarom sto ima alat za savijanje cevi. A sto se tice prodaje ovog Igorovog, sta ja imam sa njegovom cenom ;D, ja sam reko posteno, pa ko koga zajebe ;D.. mora kle da se proda da bi se kupila... great Africa Twin! U pravu si, nisam obratio paznju, a znam da je otisao i taj drugi skoro, pa posto se "kuratista" tek sada prijavio u klub mislio sam da je to taj KLE. Primetio sam da su slike koje sam video bez rollbar-a, ali sam mislio da je slikan pre montaze. I meni se svidja rollbar kao njegov, bas zato sto je neupadljiv, a deluje funkcionalan. Samo ne rece za savet za boju. P.S. Jel majstor koji ima masinu za savijanje cevi moj imenjak , a nije Jovica? Ako jeste meni popust Salim se, ne moze od toga jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free 41 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Nije Jovica, Misa, ne znam dal si ga upoznao kad si bio, moj buduci starac ;D ;D ;D mislim ako se nesto ne iskomplikuje! ;D hehe.. Ma boja najbolje crna, ne daj Boze negde naslonis pa ogulis, mozes sam da uzmes sprej i popravis. A "kUratista" je verovatno pri registraciji razmisljao o necemu drugom jer ga svi zovu "karatista" ;D ;D, bio covek sampion evrope u karateu nekih tamo godina... al ajd sad da ne uzmem i predstavljanje na sebe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti FREE zajebavaj vidim da ce devojcica-zena da ti obere usi pa cemo ti kupiti manju kacigu. Ti si bajkeru ozenjen odavno samo izgleda nisi svestan. E ZOGU mislim da su ti naj bolji mat crni roll barovi. Misa ih radi dobro, video sam na tengaiju kako je uradio.Ako resis skinucemo moje pa preslikati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 13, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Samo se ti FREE zajebavaj vidim da ce devojcica-zena da ti obere usi pa cemo ti kupiti manju kacigu. Ti si bajkeru ozenjen odavno samo izgleda nisi svestan. E ZOGU mislim da su ti naj bolji mat crni roll barovi. Misa ih radi dobro, video sam na tengaiju kako je uradio.Ako resis skinucemo moje pa preslikati. dajte tog majstora da napravi jedne i za moj kle ,crni su super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Novembar 13, 2008 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Sutra i onako idem kod FREE-a pa cemo pricati sa Misom pa ti se javimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...