BojanSapic 0 Napisano Avgust 11, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari bajkeri,zanima me gde mogu naruciti ovako sediste za Kawasaki Kle.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle3 3 Napisano Avgust 13, 2018 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Qingqi 200GY Prijavi odgovor kao problematičan Treba da menjam ulje uskoro, prva zamena. Da li je neko probao Elf ulja? Naišao sam na Elf i zanimljivo mi je zbog cene, ne daje mi se ~1000 za Motul. Da li uzeti sintetiku, polusintetiku ili mineralno ulje? Da li imate vi preporuku za neko jeftinije ulje? Hvala unapred!Sent from my Pixel XL using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Elf, kao i prethodni vlasnik motora. Kao i dosta mojih kolega i svi smo bas zadovoljni. Generalno ja u Klea sipam 10w40, nikad problem nisam imao. Elf ulje kupujem kod uvoznika, cini mi se da se zovu Profaco i nalaze u YUBC na nbg, poznatije kao crvenkape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle3 3 Napisano Avgust 13, 2018 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Qingqi 200GY Prijavi odgovor kao problematičan Koje tačno Elf ulje sipaš? 4road 10w40?Sent from my Pixel XL using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Polusintetiku, kao na linku http://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/polusinteticka-ulja-34/ Tek sad vidim da vozis qm200, jel za njega trazis ulje? pitam, pošto sam i njega vozio i sipao sam bardahl 10w40. U principu, staje ti litar ulja, tako da i nije neki trošak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle3 3 Napisano Avgust 13, 2018 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Qingqi 200GY Prijavi odgovor kao problematičan Tražim za KLE 500 ulje, zaboravio sam da nisam promenio motocikl u opisu profila. Koliko ulja staje pri zameni? Koji filter ulja ide na KLE 500? Sent from my Pixel XL using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Avgust 13, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 litre. Filter, bem li ga, svaki ima drugu oznaku. Znace to tamo gde kupujes. Mislim da je za Hiflo oznaka HF303. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle3 3 Napisano Avgust 13, 2018 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Qingqi 200GY Prijavi odgovor kao problematičan Dobro. Hvala ti mnogo! Sent from my Pixel XL using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Avgust 13, 2018 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem preporuku za ELF polusintetiku 10w40. Zadnjih par godina pre prodaje mog KLE-a sam sipao samo ELF i prezadovoljan sam bio. Potrošnja ulja zanemarljiva u odnosu na neka druga koja sam ranije koristio, menjač mekan i šaltovanje besprekorno. Menjao sam ga na 5000km, filter obavezno svaki put, tačno taj sa oznakom HF303. Vidim da je sada ambalaža od 10w40 sa drugačijom nalepnicom nego ranije ali nema razloga za sumnju da je i dalje njihovo ulje odlično. Naravno, i ja sam ga uzimao brzom poštom direktno od PROFACO-a po odličnoj ceni u odnosu na cenu drugih ulja. Potvrdilo se još jednom pravilo da najskuplje nije uvek i najbolje. Od tada ELF ulje sipam i u svoja 2 auta (jedan je TAXI) i takođe sam prezadovoljan, a koristim sintetiku 5w40 i menjam ga na 15.000km. Sve preporuke za ELF !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Avgust 24, 2018 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kle ima dve sajle za gas jednu koja povlaci i drugu koja vraca gas kad vracas rucicu.ako obe stegnes onda se koci rucica,treba imati malo lufta u tom sistemu sajli,ako imas jednu onda negde glavi pa podmazuj i tako to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 31, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zile i ostali,danas bio u Profacu(crvenkapica).Polusintetika koju vec dugo trosimo i dalje je 550din po litri.Sintetika je cini mi se 750din. Meni vec cetvrti motor dobija ELFovu 10-40w i nikad problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Avgust 31, 2018 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, jel ima neko onu zicu, tj osigurac za h4 sijalicu, koja ide na Klepetalo. Rasturio da zamenim sijalici i vidim da je neko izgubio taj osigurac, pa je zalepio sijalicu silokonom Ako je neko rad da donira zicku, bio bih mu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Septembar 3, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skoro radio reparaciju i stelovanje karburatora? Gde uzeti set za reparaciju? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shkrba 5 Napisano Septembar 3, 2018 U prolazu, 19 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni uradio Bokilic. Vidi sa njim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Septembar 11, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio kle, hoće da zameni i gume. Sta preporučujete, ne bi vozio off, uglavnom asfalt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Octobar 9, 2018 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler Tourance EXP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prkosavac 0 Napisano Octobar 14, 2018 U prolazu, 30 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kavasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudovi!Razmisljam da kupim KLE-a pa ako ima nesto lepo a ne preterano skupo javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Octobar 14, 2018 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Moj KLE je na prodaju, poooveliki popust za clanove foruma: https://www.polovniautomobili.com/motori/12841875/kawasaki-kle-500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prkosavac 0 Napisano Octobar 15, 2018 U prolazu, 30 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kavasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, Nimmin said: Moj KLE je na prodaju, poooveliki popust za clanove foruma: https://www.polovniautomobili.com/motori/12841875/kawasaki-kle-500 Prelep je ali ja sam mislio nesto do 1500 euros. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6703 Napisano Octobar 15, 2018 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Prkosavac Dobro, ali ono što ti ne znaš je koliko je ono moje "poooveliki" iz prethodnog posta izrazeno u procentima. Ili, da pojednostavim: dodaj još malko na tvoju sumu i dogovorili smo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prkosavac 0 Napisano Octobar 21, 2018 U prolazu, 30 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kavasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce kupljen primerak KLE-a 1998 godiste.Prvi utisak-ide kao zmaj,pali na prvu znaci nema da zavergla.Gume,lancanici,lanac solidni.Za ostalo videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanvujovic 19 Napisano Octobar 21, 2018 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kle 500 2006Podgorica 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Octobar 21, 2018 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, stefanvujovic je napisao: Kle 500 2006 Taj KLE je bio u Iraku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki putopis sa tim slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanvujovic 19 Napisano Octobar 21, 2018 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj KLE je bio u Iraku?Da bio je i ja na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...