Jump to content

Moto Zajednica

Prkosavac

Članovi
  • Broj tema i poruka

    30
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Lazarevac
  • Motocikl
    Kavasaki KLE 500

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Prkosavac's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ako je tako onda je samo dihtung zato što sigurno curi na donjoj strani dekle.Znaš li gde ima da se kupi taj dihtung?
  2. Ok,zakazao sam servis kod Milana u Loznici ali on mi rece da mora da skida deklu da vidi koji je semering pa da ga poruci.
  3. Pozdrav drugari!Curi mi ulje iz leve dekle pa me zanima zna li neko koji je broj semeringa radilice?U pitanju je hornet 600,2002 godiste.
  4. Pozdrav kolege!Zna li neko koji je semering radilice,onaj ispod leve dekle ide na hornet 600,2002 godiste?
  5. Ovaj sto mi radio kaze da gorivo ne moze da se steluje,vec samo vazduh a filter vazduha je nov i nauljen.
  6. Zna li neko kako da povecam dovod vazduha na karburator,radio mi mehanicar dva puta sli fali mu jos malo da bi bilo ok.Na malim obrtajima kada dodam gas malo mu treba da proguta visak goriva?
  7. Pre zime palio,radio,vukao kao zmaj.Sada posle zime tesko pali a jos slabije vuce.Kada je na leru i prima gas ali kada krenem u brzini tesko povlaci i trokira.Uz uspon neki put ide lepo a neki put ni i prva mu je slaba.Ajd sad!?
  8. Isti slucaj i kod mene,pinjon mi zablokirao i pokidao usice na tocku.Tocak sa pinjonom polovan 10.000 dinara.Vozim ovako celu sezonu ali zeznuto sibao sam ga magistralom i nisam imao predstavu koliko brzo vozim tek kasnije mi drugar sto je bio na svom motoru kaze da smo vozili 160 km/h.Mnogo je bratac.
  9. Nije sa 2 fara 1998 je godiste.
  10. Meni je od skora poceo samo da vergla a nece da upali.Pomerim ga malo u brzini napred,nazad ili skinem sa kontakta i vratim i on pali.Jebem li ga sta je.
  11. Skoro sam ga kupio pa ne mogu bas da procenim sta su mu sve mane tek se upoznajemo.Za sada mi se samo to desilo a inace ide kao zmaj i lepo radi na leru.Videcemo kasnije sta sve treba da se odradi.
  12. I meni se pre neki dan nesto slicno desilo,izlete mi jedan sa sporednog puta(citaj iz kafane) i pravo pred mene.Poceo da ga izsaltavam ka manjim brzinama i na kocnice obe kad ono ugasen motor.Ja da ga upalim da stignem budalu da mu j... sve po spisku kad nece da upali.Probam par puta vergla al nece da upali.Sacekam malo,smirim sebe i mog KLE-a i on upali bez problema.Sada se ponasa normalno a kada ce me opet snaci taj problem ne znam,al nadam se ne skoro(zbog onog lika sa pocetka price).POZDRAV I HRISTOS VASKRS svim KLEovcima pravoslavne veroispovesti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja