Alekre 12931 Napisano Maj 3, 2015 Ne silazi, 7416 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti siguran da ti je kle presao 37000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Maj 3, 2015 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno. Kupljen je nov. Redovno održavan, nikada iživljavano na njemu... Verovatno je lanac bregaste mogao još da se vozi ali 70€ je jeftinije od isčekivanja većeg problema. A prednji lančanik, 'oće to tako od nejednako istegnutog lanca, blata i retkog čišćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Maj 4, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, znači tvoje KLEpetalo je bilo kod Bokija ovih dana Ja sam baš svraćao da pokupim mog Canyon-a (zamenili mu ležajeve volana, prednje pločice itd...) kad je Boki radio tvog KLE-a. Elem, video sam onaj rajzer za korman što si stavio - gde si to našao i za koje pare ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Maj 4, 2015 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Roxove podizače sam uzeo zajedno sa upravljačem (Rental Fatbar) kao polovne za 100€. Jedna od boljih investicija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12931 Napisano Maj 4, 2015 Ne silazi, 7416 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno. Kupljen je nov. Redovno održavan, nikada iživljavano na njemu... Verovatno je lanac bregaste mogao još da se vozi ali 70€ je jeftinije od isčekivanja većeg problema. A prednji lančanik, 'oće to tako od nejednako istegnutog lanca, blata i retkog čišćenja. Fino onda Guraj ka 100.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 5, 2015 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan ĆAo, zanima me da li je neko radio povišen vizir kod IVana u skorije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 5, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan KLE je posle 37400km dočekao da ode na servis kod majstora, Provera ventila, čišćenje karburatora, zamena lanca i lančanika, pregled koječega... Meni prilično neočekivana je bila zamena lanca bregaste al dobro, dešava se. Preporuka za Bokilića Prednji šuriken je zamenjen JT lančanikom. A pitao sam se zašto ponekad preskoči lanac... Jeli ovaj lancanik presao samo 37400? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4434 Napisano Maj 5, 2015 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Lanac je zadnjih 10-ak hiljada km bio nejednako istegnut i kao takav zreo za zamenu. Od tada nisam nešto naročito obraćao pažnju na njega ni na lančanike, prosto sam čekao trenutak zamene (imam automatski podmazivač, ulja mu nije falilo). Ta je kilometraža a stanje se vidi na slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ĆAo, zanima me da li je neko radio povišen vizir kod IVana u skorije vreme. Ako ti nesto znaci informacija radio sam ja pre jedno dva meseca ali ne na KLEu nego na Triumphu. Preselio je radionicu u Pljevajsku ulicu. Ako mogu nekako da pomognem tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 5, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Lanac brege je mogao još da predje,par hiljada.ali..poceó je da pópušta.raspareni karbovi cine čuda.jedan radi,drugi se ladi..bolje zameniti na vreme.mada ..kod nekih crkne i pre,kod nekih kasnije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pocece znacajno da lupka iz masine, onako neprijatno ne tiho kao sto inace lupka kod KLEa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da prodam svog KLE-a. Na zalost,zbog odredjenih zdravstvenih problema,vise ne mogu da vozim duze ture,pa eto,ako nekoga zanima,neka me kontaktira. Inace,motor je 1996 godiste,a kod mene je od 2010.godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 73 Napisano Maj 6, 2015 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Nabaci neku fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa probacu da postavim neku sliku,ali ne umem ja to bas dobro da uradim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad75 0 Napisano Maj 8, 2015 U prolazu, 17 postova Lokacija: lazarevac Motocikl: kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Treba mi preporuka koje ulje da sipam u motor KLE 2005g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan motul Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 9, 2015 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za one koji su se igrali sa frajlaufom..Koje su dimenzije federa u frajlaufu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fixxer 0 Napisano Maj 9, 2015 U prolazu, 9 postova Motocikl: kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi pomagajte.Imam problem sa KLE-om,zadrzava mi gas prilikom voznje izgleda da mi je riknula ona slavina za gorivo ili vazduh u karburatorima nije lepo podesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Maj 10, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za one koji su se igrali sa frajlaufom..Koje su dimenzije federa u frajlaufu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Maj 10, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa.Dobro bi mi došla pomoć jer sam početnik u svetu motora.Imam problem sa manjim curenjem goriva, što prikazano na sledećoj slici: Na zaokruženoj 'sisici' uvek curi kap po kap. Ne pravi mi problem u vožnji niti se ikad pravi lokvica ili trag ispod motora, ali je tu konstantno vlažno i visi jedna kap. Sa druge srane je suvo kao barut... Može li neka smernica o čemu bi moglo da se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 10, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Prvo probaj da dotegnes sraf koji se nalazi levo od sisice i koji sluzi da ispustas gorivo iz lonceta karburatora.Do tog srafa ces doc kad sa druge strane provuces imbus kljuc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Maj 10, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam došao sa djiranja, pa me mrak uvatio. Sutra ću to čačkati i javljam šta sam uradio. Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Maj 13, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan У току вожње сам приметио да ми сирена слабо ради.Зауставио сам се (срећом на низбрдици) и угасио мотор.Кад сам пробао да га стартујем, реа говао је неким зујањем и казаљка обртомера ми се при притиску на дугме стартера подизала,као да дајем гас.Упалио сам га на низбрдици,у току вожње сам приметио да кад год бих притиснуо дугме сирене,дешавало се да ми струја бесповратно "одлази".Дошао кући,скинуо акумулатор и утврдио да је гаранција истекла пре месец дана. Чуо сам се са Миланом Маринковићем и ићи ћу код њега прекосутра,али ме занима да ли ми је рикнуо акумулатор или ми алтернатор не допуњава акумулатор? Акумулатор је "Landport" YTX 12-BS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ortodox09 24 Napisano Maj 13, 2015 U prolazu, 67 postova Lokacija: Doboj - Novi Sad Motocikl: Honda VFR rc36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na autu to proverim tako sto ga upalim i u radu skinem jednu klemu s akumulatora: Ako se ugasi, crko je alternator i radi samo na osnovu struje koja je ostala u akumulatoru Ako nastavi da radi kako treba, alternator ti je ok. P.S.: Danas sam đirao motor i setio sam se da pritegnem onaj šarafić tek kad sam video temu Gledaću da to sutra probam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Maj 15, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Да напоменем да сам мотор палио на гурку, а при притискању дугмета за стартовање,чуло се једно отегнути бззззз и казаљка обртомера је скакала као да додајемо гас.Такође док сам возио и пробао да свирам сиреном дешавало се исто,казаљка је ишла пар хиљада гор,а мотор не ради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...