SADAN 863 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan @U-Rosh Jeli stelovanje karburatora moralo zbog novog auspuha ili je bilo redovno odrzavanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 29, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Redovno na 24000km, mada sam ja na 23000 ali izgleda da na 12000 (kako manual kazhe) nije radjeno i nema veze sa novim topom, meni su bili rashtelovani karbovi i sa starim. Tipa deshavalo mi se da ler gas varira po 500rpm, ne ravnomeran rad, i tako dalje, ali sada prede kao machka dok se ne zavrti a onda puca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 30, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Provozano, vratio sam igle na staro, lepše radi ovako, sedište moram da čekam do sled.nedelje, a prognoza vremena za naredne dane je tako da će i putešestvije morati izgleda da se pomeri za neku narednu nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da nije neko pokisao danas,ili dobio neku cvorugu na kacigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Maj 30, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Samo pokis'o, bez čvoruga. Nisi valjda ti neku zaradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 30, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Za dlaku sinko,ali samo sto sam se parkirao kad je krenuo vetar i oluja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 31, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Без чворуга на кациги, али на кољнима- да. Мало сам проклизао, и таман кад сам хтио да станем, да се наслоним на десну, вајних 200+кг нашег милог КЛЕа ме баци на неки зид Ништа страшно, само сам мало наслонио и огулио врх, ону главу ручицу кочнице и направио 2-3 црте на заштити за руку... То би било то, ја нисам битан Џаба, мислио сам да прођем без протектора за кољена,али не иде Углавном, изгледа ево нама лијепа дана, па да се може негдје мало даље прећи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 31, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Što bi naš narod reko ,,svo zlo stim,,.Dase na tome i završi i da nemaš više nikakvih situacija,sve u svemu razbio si maler. A sad samo ćerajjjjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 1, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je katastrofa, juče taman operem motor, počne kiša pa ga briskam u šupi, jedva sam lanac našpricao danas, malo sam se igrao sa trakicama....Jutros upalim, radi ko traktor, ja reko gotov ...i prokinu odjednom kad se ugrejao malo, izgleda se vodurina uvukla negde pa radio na jednom cilindru....Sedište će konačno u ponedeljak pod nož, evo novi snimak top je bez prigušivača sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jun 1, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ово је страшно добро. Имамо исти ауспух, само што код мене није намјерно. Како га је мало ухватила корозија, при некој вожњи сам избио пригушивач. Ни крив ни дужан имам звук који сам одувијек желио Колико те је изашло сједиште?! То ми је #3 ставка коју треба да урадим... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jun 1, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovaj što treba da mi tapacira sedište ima posla preko glave i navodno ne stiže, pa sam mu oteo da se mogu vozati....nosim opet u ponedeljak, dao mi je uzorke materijala pa da izaberem meni se više sviđa tamnija varijanta. Ne znam koliko će mi uzeti,a provozao sam ćaleta malo pre, inače obožava maxi scooter varijantu, posle deset minuta po gradu je bilo vozi ti mene kući ne mogu da sedim na ovome. Vidim ja da ću morati Stroma da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Тамнија варијанта дефинитивно! Ја сам чуо да су ови типови из Земуна (Дејан и Бобан), екстра мајстори, и да повољно раде... Следећи викенд, даће Бог, да долетим мотором до Бг, па бих провјерио све то. И да, што се тиче сједишта за сувозача- заиста, али заиста је незгодно. Клиза, високо, након 3-4км на леђима осјетим колико кила ми има сувозач Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Boban iz Zemuna radi sedista za desetku,ja sam zimus uradio sediste kod njega i mogu vam rec da u odnosu na staro sad je fotelja.Cena je od 60-110 eura,u zavisnosti kakav materijal koristi i sta sve ko izvoljeva a kad se preradi suvozac vise ne naleze na vozaceva ledja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam to Bobanovo sedishte, super je, pogotovu to shto ti suvozach ne skache po ledjima kod kochenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Mada ponekad zafali to ,,naslanjanje,, suvozacice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mada ponekad zafali to ,,naslanjanje,, suvozacice Jes vala nista lepsa nego kad prilegnu dva airbega na ledja :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mada ponekad zafali to ,,naslanjanje,, suvozacice Jes vala nista lepsa nego kad prilegnu dva airbega na ledja :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Тамнија варијанта дефинитивно! Ја сам чуо да су ови типови из Земуна (Дејан и Бобан), екстра мајстори, и да повољно раде... Следећи викенд, даће Бог, да долетим мотором до Бг, па бих провјерио све то. И да, што се тиче сједишта за сувозача- заиста, али заиста је незгодно. Клиза, високо, након 3-4км на леђима осјетим колико кила ми има сувозач Ja imam Bobanovo sedište i baš sam zadovoljan, mogao si ga probati na skupu u Šapcu. Rešen je problem sa suvozačem, znatno je udobniji deo za vozača i meni motor lepše izgleda. Ja sam tražio i da bude malo više (3cm) jer mi to odgovara zbog položaja noge u vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Тамнија варијанта дефинитивно! Ја сам чуо да су ови типови из Земуна (Дејан и Бобан), екстра мајстори, и да повољно раде... Следећи викенд, даће Бог, да долетим мотором до Бг, па бих провјерио све то. И да, што се тиче сједишта за сувозача- заиста, али заиста је незгодно. Клиза, високо, након 3-4км на леђима осјетим колико кила ми има сувозач Dogovori se prvo sa njima da li mogu da te prime, jer cini mi se da sam citao po forumu da zakazuju pa da ne dolazis na slepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jun 3, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sam konacno imao priliku da propisno testiram sve izmene koje sam od jeseni pravio na motoru. 150km off-a u grupnoj voznji na Kepijadi i jos 60-ak u odlasku i dolasku, sve u svemu tri dana ozbiljnih celodnevnih voznji. Dog-bones: Pun pogodak! Nijednom mi se nije desilo da je skid plate zakacio zemlju a vozio sam osetno brze i agresivnije nego prethodne godine. 2cm koliko sam dobio na rastojanju od tla (mereno ispod masine) ne zvuci puno ali ocito mnogo znaci. 20-ak eura koliko je kostala izrada je mali trosak obzirom na rezultat. Korman (Renthal Fatbar) i distanceri (Rox pivoting risers): Jos jedan pun pogodak. Bolja upravljivost prilikom voznje u stajacem polozaju. Mnogo, mnogo bitnije od toga jeste cinjenica da mi se vise ne zamaraju ledja i ramena prilikom voznje. Sa originalnim kormanom sam posle celodnevne voznje van asfalta bio sav k'o polomljen. Toga vise nema. Posle tri dana vozanja imam jedino upalu podlaktica jer sam se juce pola sata rvao sa motorom u mestu da bih ga okrenuo na strmom i uzanom puticu punom kamenja E sad, ono sto mi se manje svidja kod ove kombinacije jeste cena. 100 eura je puno ali sa druge strane potpuno mi je resilo problem (a opet sam jeftino i prosao jer Renthal Fatbar korman nov kosta 100 eura, Rox riseri kod nas ni nemaju gde da se kupe. Kolega sa foruma je za izradu trazio 100 eura...). Moguce da bi samo zamenom kormana za mnogo manje para problem isto bio otklonjen al' eto... Projektori: Rade k'o i prvog dana, i dalje sam prezadovoljan svetlom. Za sada im ne smeta truckanje. Zamenio sam sijalice, sada su unutra one od 4300K, i iskreno ne primetim nikakvu razliku u odnosu na originalne od 6000K. Nijansa boje je nesto drugacija ali nista drasticno. Ostalo mi je da produzim i eventualno malo podignem prednji blatobran. Produzetak je apsolutno neophodan jer ovako blato zavrsi na hladnjaku koji posle ima problema sa obavljanjem svog posla (ne pregreva se masina ali napomenucu da mi ventilator ostane upaljen i po 5 minuta nakon sto ugasim motor. Kada je hladnjak cist ventilator ostane manje od 10 sekundi, i to ako se uopste upali...) Ciscenje tokom voznje je prilicno uzaludan i besmislen posao jer su dovoljna 2 minuta da se blato ponovo nakupi... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Gligo, genijalna je ona fotka gde ti krava njushi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Gligo hvala na korisnim informacijama, a što se tiče ksenona, razliku između 4300K i 6000K bi najviše primetio na mokom asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jun 3, 2013 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zbog toga sam najvise i uzeo 4300K. Radi se o tome sto sam ja na osnovu prica drugih ljudi ocekivao da ce 4300 biti zuto skoro kao halogena sijalica a ovo moje nije ni blizu tome. Svidjala mi se ideja da ne odskacem previse od ostalih vozila u saobracaju. @U-Rosh: Krava je izvrsila detaljan pregled motora. Dok sam ja svrljao okolo i slikao konje ona se bacila na istrazivanje. Umro sam od smeha kada sam video sta radi. Ko ne prati temu o Kepijadi, radi se o ovoj fotki: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsaperic 158 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krupanj Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pa zbog toga sam najvise i uzeo 4300K. Radi se o tome sto sam ja na osnovu prica drugih ljudi ocekivao da ce 4300 biti zuto skoro kao halogena sijalica a ovo moje nije ni blizu tome. Svidjala mi se ideja da ne odskacem previse od ostalih vozila u saobracaju. Da ne pametujem mnogo, ali daleko je 4300K od žute. Nevezano za ovo, jel' neko kupovao ona jeftina dvodelna crna kišna odela od 900 din. sa kupujemprodajem? Vrede li čemu ili se mora odvojiti bar 4-5 hiljada za kišno odelo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jun 4, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gliga@ Vidi se da je na Kepijadi bio dobar provod i da je KLE svojim prisustvom izazvao interesovanje Gledam na slici tvoju registarsku tablicu, da li je ona pričvršćena direktno na držač bez plastičnog okvira? Ako je tako da li si imao problema sa predstavnicima zakona pošto je išla neka priča da se ne smeju bušiti tablice a opet uz off jedino ide takav način kačenja. Dosadilo mi je da više menjam okvire u kojima je tablica, stalno pucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...