vasa.93 2621 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna od jutros: Danas najpre vožnja, a zatim je palo generalno čišćenje. Ceo dan se družimo, a od sutra u nove pobede. BTW, primetio sam jednu zanimljivu stvar. Senzor za brzinomer je na zadnjem točku, pa kad motor radi na centralnom u brzini, kilometraža (i brzina) se regularno broji. Prešao je on tako sam 1km malopre. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Septembar 22, 2018 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle preko noći ostaviš da vrti i podesiš na 25000 za oglase Tracer 700, dete od TDM900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 22, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da peres i podmazujes lanac na taj nacin.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Septembar 22, 2018 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno. I sam imam veliki strah od toga. Jedan prijatelj (i kolega sa foruma) je skoro imao jako neprijatno iskustvo, pa je to dodatna opomena. No nisam to ni radio, verujte. Kada sam sve završio, pošto sam malo uprskao i felnu, očistio sam je i tek onda sam stavio da poradi minut-dva u prvoj, da zbaci vodu sa felne kako bih je konačno obrisao nakon toga. Dok je radio ja sam ga sa strane posmatrao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 23, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ne kontam ove zmigavce: https://s.click.aliexpress.com/e/bpboVprw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14210 Napisano Septembar 23, 2018 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mali_veseljak je napisao: Ne kontam ove zmigavce: https://s.click.aliexpress.com/e/bpboVprw Imas tri zice, postoji pozicija (pre kao gabarit) koja sija stalno, jedino ima smisla ako su i dve crvene, sa cetiri bele nema smisla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 23, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Da ali kako funkcionise? Prednji migavci okrenuti naprijed onda ispada da pozicija svijetli prema tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo sa Alia. Tek treba da montiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, poručio sam iste dok sam se mislio da li da uzimam centralni ili garažni stender. Nego, na ovom Traceru prednja osovina nije šuplja, što znači da neću moći da montiram one slajdere napred, već samo pozadi. Videću kako to stoji, pa ako je buđavo odmah ide dalje po nižoj ceni. Kontam da će ovima sa nejkedima dobro da dođe, a i nema ih baš malo kod nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14210 Napisano Septembar 26, 2018 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 23.9.2018. at 21:25, mali_veseljak je napisao: Da ali kako funkcionise? Prednji migavci okrenuti naprijed onda ispada da pozicija svijetli prema tebi. Ja da ih imam preko prednjih bi zalepio crvenu foliju za stopaljke, mada je uopste blesavo da ti sija crveno ispred ociju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan @GAGI74 Gagi, staju li kod tebe dve kacige u kofer? Moje su dve L , i ne staju obe, i to me je pomalo iznerviralo. 50l, ali pod krivinu, i mrka kapa. Doduše, kofer je maltene uvek pun sa 300 nekih čuda, ali ono, bilo bi dobro da mogu da stanu obe... Inače lepša polovina kaže da je ovaj naslon jako udoban. Na Freewind-u je kofer povremeno lupao, pa kapiram da je ovo mnogo bolja priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Septembar 26, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, vasa.93 je napisao: @GAGI74 Gagi, staju li kod tebe dve kacige u kofer? Moje su dve L , i ne staju obe, i to me je pomalo iznerviralo. 50l, ali pod krivinu, i mrka kapa. Doduše, kofer je maltene uvek pun sa 300 nekih čuda, ali ono, bilo bi dobro da mogu da stanu obe... Inače lepša polovina kaže da je ovaj naslon jako udoban. Na Freewind-u je kofer povremeno lupao, pa kapiram da je ovo mnogo bolja priča. Staju dve kacige, ali samo one i nista drugo. Kada nemam suvozaca, pola kofera je popunjeno sa alatom, itd.. a u drugu polovinu ubacim jaknu. Kacigu sam poceo da vezujem sajlom za motor da je ne bih vukao sa sobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan E to, to i ja planiram da praktikujem. Koristiš onu sajlicu koja dolazi uz motor, ili si neku drugu nabavio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Septembar 27, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim od bicikla. Koja sajlica dolazi uz motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u torbici sa alatom ispod sedišta jedna sajlica. U uputstvu pročitah da je ona predviđena za zaključavanje kacige, ali mi nekako kratko deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. kaci se ispod sjedista na onu kuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Montirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Septembar 27, 2018 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo lose da sraf zamenis istim, samo vece tvrdoce 8.8.3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Hm vidis mozda bi i moglo. Mislis da ovaj ne moze da izdrzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan "Ne veruj ni jednom kineskom srafu" - stara narodna s alija Zameni svakako za tvrdji kao sto je Dare rekao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 27, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jao kako me ova bočna željeza za kofere izbacuju iz takta to je strahota... To je nešto najgrdnije (bez uvrede vlasnicima, jednostavno mišljenje nekoga kome je bitno kako motor izgleda) što postoji... U fazi sam traženja motora već neko vrijeme i nikako da dođem na zelenu granu jer ne mogu da se odlučim... Razlog?! Oni motori koje bih ja vozio za bočne kofere često moraju da imaju još neki dodatni nosač a to ne podnosim najbolje. Jednostavno sam picajzla kada je u pitanju izgled motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ovi kod mene se jako lako skidaju. Svaka strana na tri mjesta okretom kljuca. Bas bas lako. Ja ne skidam zato sto mi tracer ljepse izgleda sa time a i mozda malo zastite ako (pupupu nedajboze pupupu) dodje do pada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti, meni se bas naprotiv vise svidja kada je ovako... nekako deluje motor robusnije plus moze biti zastita u slucaju pada (kolko-tolko). Svakako ima dobrih resenja, npr odusevio sam se fabrickim Honda NC750 nosacima, elegantno ali vrlo skupo resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2041 Napisano Septembar 27, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GuMi5 je napisao: Jao kako me ova bočna željeza za kofere izbacuju iz takta to je strahota... To je nešto najgrdnije (bez uvrede vlasnicima, jednostavno mišljenje nekoga kome je bitno kako motor izgleda) što postoji... U fazi sam traženja motora već neko vrijeme i nikako da dođem na zelenu granu jer ne mogu da se odlučim... Razlog?! Oni motori koje bih ja vozio za bočne kofere često moraju da imaju još neki dodatni nosač a to ne podnosim najbolje. Jednostavno sam picajzla kada je u pitanju izgled motora... Shad 3P system i nema da boli glava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...