rajkici 2 Napisano April 18, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Već neko vreme merkam jedan Indruder ali o njemu ne znam baš ništa. Kakva su vaša iskustva, da li ga je neko imao/održavao, kako je sa delovima i sl. Bio bih jako zahvalan na što više saveta. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
H O G A R 1 Napisano Maj 6, 2016 U prolazu, 54 postova Motocikl: VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan VR, jel to 750 ccm,stariji model? On se do '91. proizvodio. Ja sam imao VS 800, '92. Vozio ga 3 godine, krajem prosle ga prodao. Presao sam 20000 km. Za to vreme sam menjao semeringe u viljuskama i to je sve. Redovno menjanje ulja i nikakvih problema. Problem kod njih mogu da budu amortizeri. Moji su bili malo losiji, pa je pomalo plesao u krivini. Motor super vuce do nekih 120-130, posle puni ali sporije. Nekih 160-170 mu je max, ali to ti ne treba. Uzbrdo takodje izvlaci, nikakav problem. Sto se tice mehanike . Jedina mana, zbog koje sam ga i prodao, dimenzije (skoro 190 sam visok i 100 kg). Ja sam imao produzene komande, ali kad nas je dvoje nije bas udoban, pogotovu suvozacu nije zbog niskog sissy bara i noge su podignute malo vislje. Ljudi su podizali sissy bar, a za suvozaceve fuzastere postoje produzene komande, fakticki se spuste nize, to je prosto napraviti, a ima i da se kupi. Potrosnja je od 5,5-6l. Po meni dodaj malo kinte i uzmi od 800ccm. lakse nalazis sve sto ti treba od delova, opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkici 2 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, druže. Pravi saveti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
H O G A R 1 Napisano Maj 19, 2016 U prolazu, 54 postova Motocikl: VN 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Ae pa javi sta si uradio, pa da se provozamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...