Jump to content

Moto Zajednica

H O G A R

Članovi
  • Broj tema i poruka

    54
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Motocikl
    VN 900

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

H O G A R's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Juce sam im pustio mail, nevezano za ovu temu. Evo odgovara Blueline-a: Obavještavamo Vas da je kompanija Blue Line International obavila prodaju putničkog broda Regina della pace s kojim je održavala liniju Split-Ancona-Split. Namjera je zamijeniti ga novijim, bržim i većim brodom. Kompanija upravo traži brod takvih karakteristika na tržištu i do 01.03.2017. ćemo biti obaviješteni nastavlja li Blue Line s održavanjem linije. Do tada, rezervacijski sustav će biti zatvoren i neće biti moguće rezervirati trajektne karte na liniji Split-Ancona-Split. Unaprijed se ispričavamo zbog eventualnih neugodnosti, a u slučaju bilo kakvih pitanja i nejasnoća ili eventualnog povrata novca, molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail: booking@incapita.hr ili na tel: 00385 91 3352 046 Zahvaljujemo na razumijevanju. Tako da juri na netu neku drugu agenciju. Nasao sam za nekih 60e avio sedista i motor. Videcu da ti posaljem link, samo da ponovo pronadjem
  2. Nema na cemu. Ae pa javi sta si uradio, pa da se provozamo.
  3. VR, jel to 750 ccm,stariji model? On se do '91. proizvodio. Ja sam imao VS 800, '92. Vozio ga 3 godine, krajem prosle ga prodao. Presao sam 20000 km. Za to vreme sam menjao semeringe u viljuskama i to je sve. Redovno menjanje ulja i nikakvih problema. Problem kod njih mogu da budu amortizeri. Moji su bili malo losiji, pa je pomalo plesao u krivini. Motor super vuce do nekih 120-130, posle puni ali sporije. Nekih 160-170 mu je max, ali to ti ne treba. Uzbrdo takodje izvlaci, nikakav problem. Sto se tice mehanike . Jedina mana, zbog koje sam ga i prodao, dimenzije (skoro 190 sam visok i 100 kg). Ja sam imao produzene komande, ali kad nas je dvoje nije bas udoban, pogotovu suvozacu nije zbog niskog sissy bara i noge su podignute malo vislje. Ljudi su podizali sissy bar, a za suvozaceve fuzastere postoje produzene komande, fakticki se spuste nize, to je prosto napraviti, a ima i da se kupi. Potrosnja je od 5,5-6l. Po meni dodaj malo kinte i uzmi od 800ccm. lakse nalazis sve sto ti treba od delova, opreme.
  4. Svaka cast za ovaj podvig . A koji je fazon sa granicom?
  5. Nabavio sam polovne Hagon, tj. nas clan Amorti mi je poklonio. Nisam ih jos namontirao. Cim vidim rezultate javljam.
  6. Covek se u opste ne oglasava. Mozda je vec kupio nesto, a mi se dzabe trudimo da pomognemo. Kako ispod 5? To je super. Meni je 5,5-6 i to voznja do 120. Nasao sam da im je prosek 6,17. E sad. Motor vozim trecu sezonu, servis i to je to. Delova ima- kod nas, Louis, ebay... Mana su po meni kocnice, ali kao sto Acosta rece naviknes se- za jednu nize i V masina vec koci . Rezervoar jeste mali, ali vala posle 200 km valjalo bi stati bar na kafu. Super stvar je kardan- nema zezanja sa lancem, hidraulicno kvacilo i sto jede kilometre. Po meni vise je za jednu osobu- pozadi slabo mesta i valjalo bi suvozaceve fuzastere spustiti- i to ima da se kupi, na sve se mislilo. Mali rezervoar i skromno mesto za suvozaca su platili cenu izgledu motora, ali da je prelep, prelep je!!! I mozes da se igras, prepravljas, budzis do mile volje. Da kucnem u drvo !
  7. Ja hteo one skuplje iz Louisa, ali sam i za njih cuo da su krs. Nisam skapirao-ako uzmem Progressive 412 da li su i kod njih opruge mekane? Vidim da vozimo iste motore. Ja imam problem kada udjem u krivinu da mi zadnji deo plese, ali bas plese. Ne znam kakva je kod tebe situacija? Cim nas je dvoje, tezi je zadnji deo i dosta je bolje.
  8. Njih sam i nasao na ebay-u. Za one iz Louisa sam cuo da su katastrofa.
  9. Zdravo svima. Ako moze pomoc vezano za moj problem. Otisli su mi amortizeri i sad jurim da kupim, a to ide tesko. Original su 615e, bas mnogo, na ebay-u oko 300e. I polovni dolaze u obzir ako su ok. Neki savet, ideja ?
  10. Lik koji sad vozi harley-a od 1600 medju prvim motorima je vozio tu Kavu. I kaze da se napatio sa tim motorom...sve je stvar na kakav naletis. Ti bi da te odrzavanje izadje sto jeftinije-Virago 535 ima kardan, koji se pokvari maltene nikad, ova Kava ima lannac ili kais...Virago ti nema hladnjak, znaci nemas ni tu odrzavanja. Kod njega ti je da zamenis ulju i filter i u kardanu na svakih 10 000-a tu staje oko 200ml ulja, a neko menja i kasnije. Nasao sam da Virago trosi od 4,5-5,5l. I kakav je to coper koji nema "V" masinu !
  11. Veruj mi jedva ces cekati da se zavrsi sezona da bi tog kineza prodao i kupio nesto jace, bolje. Meni je kinez trosio 4l, a intruder od 5,5-6 nisam ga jos testirao. te 2 litre razlike vredi veruj mi. Virago bi ti trosio oko 5l. registracija bi ti bila za 4 000 skuplja-to je jednom godisnje. Tebi za visinu treba neka kruzercina, kinez nije za to. Ali to je poslednje o cemu treba da razmisljas, bitno je da se ti vozis. ja sam nizi od tebe za 2-3cm pa nisam izgledao toliko smesno.
  12. To stoji, ali svaki japanac kojeg sam gledao u oglasima ima 30 000 - 60 000 predjenih km pod uslovom da nisu zgazili vise i 15 godina i vise starosti. A posto sam nov u ovome trudio bih se da uzmem motor koji necu u startu morati da opremam ili da delovi budu jeftiniji. 30 000km je nista za japanca, pogotovo chopper. Ja vozim intrudera od 800, kupio sam ga sa blizu 40 000km-znam coveka koji je sa istim presao 250 000km, pa ti vidi. To su "v" masine koje imaju malo kilovata, tako da je opterecenje za masinu nikakvo. Moj prvi je bio kinez princ od 125ccm-jesam se navozao isao i na dalje ture, ali ce brzo da pocnu njegove performanse da ti smetaju. Za pocetnike je skroz ok Virago 535...jedini problem je tvoja visina, ali kad skupis kintu produzis komande i to je to ( taj motor moze da ide i 160, a moze i 60km na sat, razumes sta hocu da ti kazem? ). I ne fali nista motorima koji su stari 15 godina-opet pogotovu chopperi. Cista mehanika, maltene ga na putu popravis.
  13. Arakis, hvala na informacijama. Jel znas nekog pouzdanog u Bg-u ko radi to?
  14. Interesuje me koliki treba da budu zazori na Intruderu VS800? Trebalo bi da ih stelujem, a nemam pojma koliko da ih podesim, pa ako neko zna...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja