Arakis 5761 Napisano April 13, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vec godinama se uspesno bavimo popravkama motocikala. Specijalizovani smo za moto elektriku i elektroniku. - Kod nas mozete ugraditi daleko poznat Joskin regler koji je garantovano bolji od svakog fabrickog. - Popravke namotaja statora alternatora - Ugradnja Led svetala - Ugradnja Xenon sijalica u farove - Ugradjujemo LED- ove u kofere, pozicija, kočiono i migavci - po želji - Vrsimo popravke CDI.-eva ukoliko je to moguće... - Ugradnja grejaca rucica - Ugradnja raznih moto komunikacija - Ugradnja slušalica i mikrofona u kacige - Ugradnja projektora u farove - Ugradnja alarma - Ugradnja dodatnih sirena - Ugradnja pistalica u pokazivace pravca (migavce) - Ugradnja podmazivača lanca Za sve ostale informacije obratite se na dobro poznat broj ; 063/269-759 Rajko - ARAKIS 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano April 13, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka pohvala za majstor Rajka na rad, cenu i kvalitet radova. Sto se mene tice svaka preporuka !!!! Do sada mi je skoro sve ugradio sa gornjeg spiska i sve savrseno radi. Poslednji je bio E-oiler by Arakis podmazivac lanca. Za Joskin regler se jos izvlacim, mada ko zna koliko cu jos pored onolikih gedzeta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 13, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Moze li malo detaljnije o ovim LED-ovima na koferu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 13, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja kad se kunem ja kazem...Rajka mi moga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 13, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je cika Rajko ugradio i zvucnike i mikrofone u kacige.. I napravio instalacije da to sve i radi.. Fin, ljubazan, kulturan. Preporuka! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan OOOOOOO HVALA BOGU !!! Narode, ovo je nesto sto je trebalo da se desi jos pre koju godinu jer ima i dalje ljudi koji ne znaju za njega. Rajko je najbolji izbor za popravke i sredjivanje svega sto koristi struju na motoru, a osim toga velika lafcina i pozitivac. Najnajnajiskrenije preporuke za Rajka (samo molite boga da ne cujete kako peva preko stanice na BJB voznjama... ) NEKA JE SA SRECOM !!! 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 13, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je Joskin regler za vfr800,1998god.,znam da im je to mana,i za dalji put,treba da se ima u rezervi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 13, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke za master Rajka e da ko ga nazove "čiko" dobiće prikladan odgovor, zato što se radi o mladiću u zrelim godinama 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sve što imam na motoru od struje mi je Rajko sredio.... I sve radi. Jednom rečju NAJBOLJI!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 14, 2016 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Naš komšija, najbolji majstor što jes jes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1291 Napisano April 14, 2016 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Samo nalepse reci hvale za mog prijatelja Rajka, dodje odradi , jeftin,sta reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4684 Napisano April 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 5994 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sretno momčino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 14, 2016 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prethodna 3 motora su prošla kroz Rajkove ruke....alarmi..xenoni...podmazivači...sve i svašta...ne bih ga menjao definitivno. Moje misljenje je da su motori za njega smešan posao jer čovek rešava mnogo kompleksnije probleme u svetu elektronike.. Srećno čika Rajko! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 14, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na lepim željama Trudiću se da i dalje nastavim tako. Kolko je Joskin regler za vfr800,1998god.,znam da im je to mana,i za dalji put,treba da se ima u rezervi Darko, Joškin regler sa dve godine garancije je 7200 dinara bez ugradnje, krimpovanja konektora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1598 Napisano April 14, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Cika Rajko svaka ti dala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano April 14, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a to što mi je zzr-a popravio na daljinu, to je posebna priča. Posle onog sudara od jesenas, ja ispred urgentnog na kontroli i ugasi se kawa, mrtva. Zovi deda Rajka, on daje uputstva, ja čačkam i sredim. Od onda nikakvih problema nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano April 14, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Bez Rajka nema udarca ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 14, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika: Ugradnja Xenon projektora LED svetlo u koferu https://www.facebook.com/rajko.vlajsovic/videos/965930476787234/ https://www.facebook.com/rajko.vlajsovic/videos/964259036954378/ Elektronski modul automatskog podmazivača lanca: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4799 Napisano April 14, 2016 Drug član, 1865 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno da bude plavo, a drugo crveno na rados' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 14, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam cika Arakise nego, kad ce te da se nekako svi spakujete pod jedan krov? Treba mi godisnji odmor da odem u BG i obidjem tebe, Djuntu i Sebu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 14, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A kad smo raštrkani... ali sve se može @ Veljko M Zalepiš bele LED trake na štitnike i priključiš ih na poseban LED automat migavaca...to je najjednostavnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 359 Napisano April 14, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Šta reći ! Konačno,najzad i sa SREĆOM ....sad i zvanično a već poodavno u akciji za mnoge od nas,koji smo imali poblem sa nekom lepetrikom, i imali tu sreću i barem za mene VELKO zadovoljstvo da nam ovaj MLADIĆ nešto prćka oko problema sa strujom i da to posle naravno i radi.Samo da ga zdravlje posluži, a da se pazi samo da ga ne ufati neka promaja u ledja tamo kod njega u garažu.NEKA ti je sa SREĆOM drugar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 14, 2016 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom ! Radis li sta na automobilima ili si se specijalizovao samo za motore ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5761 Napisano April 15, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neke stvari može i na automobilima, pitaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 15, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nalepse reci hvale za mog prijatelja Rajka, dodje odradi , jeftin,sta reci! Nije Rajko jeftin, nego jeftino radi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...