Skyrunner 5109 Napisano Jun 26, 2016 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I koliko te je na kraju ispao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Extra lep.. Jel udoban? Cini mi se da jeste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 27, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Izasao me oko 1700e,dok sam ga doterao.Imam da zamenim gumu i prenos i registracija,izaci ce na nekih 2000e. A sto se tice udobnosti,ledja trpe dobro,nemam problema,dok zglobovi na rukama trpe teret i oni me malo bole,dok se ne naviknem skroz na polozaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3608 Napisano Jun 28, 2016 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo se navikavaj da stežeš butinama rezervoar, dosta rasterećuje ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Jun 28, 2016 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu Послато са 6016X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...