padobranac 12 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nece da radi kako treba, te zna li neko da me uputi na nekoga ko bi to mogao da pogleda i izservisira. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano April 8, 2016 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prost je sistem, ne moze biti nesto komplikovamo. Proveri vakuum i da li se negde zapusilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 8, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koji je tačno problem? Šta tačno neće da radi kako treba? Čest problem je da se resetuje i misli da nema ulja, pa neće ni da kaplje. To vidiš u desnom delu kao prazno i kapljica unutra. Ako je to, idi u Meni i aktiviraj punjenje rezervoara, tj. reci mu da je rezervoar pun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Koji model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čovek postavio pitanje i nestao, a mi se upiremo da pomognemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Octobar 17, 2017 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Napuni ulje do kraja, skini crevo sa gumenog cepa, nakaci bocu i stiskaj dok vazduh i ulje ne izadju do lancanika. Podesi na prime, skroz otvoreno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Octobar 17, 2017 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...