strugo 236 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan posto drugara Spidi 032 na forumu odavno nema,postavicu ja slike njegovog projekta-zavrsenog,posle 18 meseci rada Batica-skroz levi na slici(vase levo),glavni majstor prepravke,covek koji moze da naravi bukvalno sve. Srecko-u sredini,ponosni vlasnik! sta je mekse i bezbednije za ram,nego decija soba!)) gotov proizvod: morao je da slika svoja oba motora A ja cu ga naterati da napise detaljno i postavi detaljne slike svake faze... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano April 8, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno - gre'ota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 728 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Srećku!! Meni ovo odlično izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 597 Napisano April 8, 2016 Stara Garda, 276 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Upropascivanje motora...Zamenjene gume,sediste i auspusi i to radjeno 18 meseci....Ne razumem...Da je vracen u fabricko stanje bio bi ok..Ovako... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upropascivanje motora...Zamenjene gume,sediste i auspusi i to radjeno 18 meseci....Ne razumem...Da je vracen u fabricko stanje bio bi ok..Ovako... mogao je biti zavrsen i za mesec dana,novac nije bio problem,vec vreme,narucito vlasnika,koji je zeleo da bude tu,sta god da se radi.Ne treba druze pisati o necemu o cemu nemas nikakve informacije(da ne kazem pojma) jer je motor apsolutno do zadnjeg dela rasklopnjen i svaki deo je ili radjen ili nenjan novim. a o tome jeli bolje ovako ili vracanje u fabricko stanje je ista prica kao npr. koja boja za auto je lepsa,ili koje je vino lepse-crveno ili belo. o ukusima se ne raspravlja, ne ne. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za trad. Neka samo sluzi i koristi se. Ne obaziri se na nekorektne komentare. Svaki trud treba da se pohvali, pogotovu kada rad ispadne odlican. Samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano April 8, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan ovo izgleda vrh.stim sto brzinometar treba na sredinu kormana staviti najruznije ovde je sam agregat..ali takav je kakav je.. ovako cela sasija i kako je ispalo meni stvarno izgleda predobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano April 8, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo skroz lepo ispalo, međutim, ja bih rekao da je ovo više scrambler (za caffe racer ipak idu drugačije gume, idu vrlo uski i nisko postavljeni heblovi umesto kormana itd...). Elem, meni se sviđa - ja bih to 'tero... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15781 Napisano April 8, 2016 moto merkat °°, 4984 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Malo pompezno zvuci naslov i pocetak teksta a onda sto kaze icatenej scrambler,o ukusima se ne raspravlja ali zbog promasenog naziva verovatno takve reakcije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 822 Napisano April 8, 2016 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast! Od BMW-a i Honde CX najlepši Raceri! Rado bih posedovao ovako nešto za kuliranje. Svaka čast! Od BMW-a i Honde CX najljepši Raceri! Rado bih posjedovao ovako nešto ali ne za kuliranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano April 8, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor63 10 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano April 8, 2016 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaaaaaaa bre 'dajte krug !!!! \o/ ja sam uvek za to da je lepo sacuvati motor u fabrickom stanju, ali neki koji je fabricki lep tipa yamaha SR500, honda cb400f, ali brat bratu ova bembara je fabricki ruzna k'o poplava, a dusu je dala za preradu, pogotovu u ovom scrambler fazonu, svakako preporucujem da bacite pogleda na komsije iz Ljubljane https://www.facebook.com/ermotorcycles/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Lepo uradjen svaka cast , u svakom slucaju lepsi od originalnog BMW-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 8, 2016 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na trudu motor je ispao bombona. 3x lepši nego original i nije šteta što je prerađen jer dotični motor i nije nikakav raritet, već masovno proizvedeni bavarac Jedino se ne bih složio da je cafe racer stil. Pre će biti da je "brat" al' to u krajnjem slučaju nije ni bitno 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Strugo brate slabo sam po forumima jer je tu bata Radasin da nam prenosi informacije. Sto se tice motora radio sam ga po svom ukusu ( kao i vecina ljudi koji su prepravljali bmw-ove), a naziv nije bitan iskoristio sam od svakog stila ono sto mi se svidelo. Najbitnije je u celoj prici da sam ucestvovao u kompletnoj restauraciji, proveo dosta lepih a i teskih trenutaka, pri cemu je svaki deo prosao preko mojih ruku ( a to se nemoze kupiti parama). U SVAKOM SLUCAJU USPEO SAM DA VRATIM U ZIVOT MOTOR KOJI NIJE VOZEN VISE OD 10 GODINA, RASHODOVAN, BEZ NADE DA CE IKADA VISE BITI VOZEN. RADUJE ME STO SAM MU PRUZIO PRILIKU DA JOS DOSTA KILOMETARA KRSTARI PUTEVIMA. Ali svega ovoga ne bi bilo bez velike pomoci drugara ( BATICA- doktor za švajs aparat, KONDEZATOR- majstor za izgorelu instalaciju, LEKO-legenda za mehaniku na R65, DZERI- vlasnik aladinove pecine koji ima odlicnu viljamovku) kao i drugara i MC Belih Orlova koji su sa apetitom zbrisali prase sa raznja na ime zavrsetka motora!!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Srećku!! Meni ovo odlično izgleda Hvala Atila brate, motor ti je stigao pa letos pravac Cacak i idemo u voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 120 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano April 9, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Motor je klasa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1794 Napisano April 9, 2016 Drug član, 758 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kako god ga krstili,BRAT-e do jaja je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2464 Napisano April 9, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2008 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, lepo je videti kada neko ima volje i entuzijazma. A kako se ova tvorevina naziva to nema ama baš nikakve veze. Yovi ga i lonac samo nemoj da ga razbiješ!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Meni je ovo hiljadu puta lepse od originala. Boja je vrh Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni kle 34 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: beograd Motocikl: bmw r1250 gsa Prijavi odgovor kao problematičan odlicno ispalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 10, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Tri puta lepsi od fabrickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5971 Napisano April 11, 2016 Pana, 576 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo skroz lepo ispalo, međutim, ja bih rekao da je ovo više scrambler (za caffe racer ipak idu drugačije gume, idu vrlo uski i nisko postavljeni heblovi umesto kormana itd...). Elem, meni se sviđa - ja bih to 'tero... Sipaj benzin i teraj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...