Bojan82 8655 Napisano Avgust 12, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, bdada je napisao: Ja u takvim slucajevima krpu umotam u kesu i zacepim usis i izduv a svecice ostavi zavrnute,cilindar brzo korodira i od vlage u vazduhu. Ja sam to uradio,nadam se da je dovoljno. Da li ti savane meni predlazes da napunim bure vodom i ubacim u njega agregat? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 12, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Alkoholom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 12, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to uradio,nadam se da je dovoljno. Da li ti savane meni predlazes da napunim bure vodom i ubacim u njega agregat?Teško da ćeš bure sa vodom ubaciti u agregat.. a nema ni neke vajde Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 12, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam lud da sjebem 30l benzina da potapam agregat,sipao sam vodu i resena stvar.Hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 13, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj i malo sirceta da se ne pokvari. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Avgust 13, 2017 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Malo esencije, vinobrana i neki konzervans, ide i do 2% kuhinska so i miran si cele zime, samo moras bar jednom nedeljno da pretocis vodu zbog natalozene soli.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A beli luk? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 13, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Beli luk sam okacio na vrata garaze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ljudi meni ovo bas ne ide,dobicu secer,cir,cukljeve na mozgu.Sta da radim sa lancem 520x120 a lepo sam narucio 520x102?Kako da ga skratim,cime?Druga stvar ,jel normalno da kupite novu gumu a posalju vam sa DOT 2011? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 30, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa brusalcom. Fiknes visak, jedino moras da kupis spojku. Dal' onu sa osiguracem ili onu sto se nituje. Ovu prvu mozes i ti da spojis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Avgust 30, 2017 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Lepo zamenis lanac za odgovarajući i gumu za onu sa DOT do 3 godine.... ili tražiš da ti vrate razliku u parama... P.S. Lanac možeš i da skratiš ali će ti trebati spojnica i alat..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Uz lanac ide spojnica koju sam mogu da spojim.A za gumu sam hteo prvo vas da pitam da ne ispadne da sam 'pametan' ko sa onim mamlazom za viljuske,pa da me iznapusavaju ili zaludjuju s nekim pricama kako je to normalno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan On 09. 08. 2017. at 11:38 AM, Dzejev sin said: Ma de...kaze uradio sam hiljade viljuski.Mislim se u sebi,jbt a jos nisi naucio:)Kad rastavis nesto ne cistis delove,to na YT samo,a to sto jedna viljuska tone duplo vise od druge to nije nimalo opasno tako voziti.I sta se ja pravim pametan pa se zalim.Ma dilea,najbolje zaboraviti i gotovo. Kad ja radim vilice, to mora biti najmanje ovako rastavljeno i očišćeno... .. a zavisi od posla koji se radi, može se to još detaljnije rastaviti .. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1069 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 556 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi naplatio takvo sredjivanje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam trebo njemu da odradim vilicu,mada nikad nije kasno.Samo sumnjam da bi to lako sastavio posle:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kole24 said: Koliko bi naplatio takvo sredjivanje? nema tu "takvo" .... ili je takvo ili nikako ... zavisi dali dovezeš motor, pa ja moram skidati vilice i vraćati na motor .... ili mi doneseš vilice ... i zavisi dali je tvoj ili moj materijal ... uglavnom, između 50 i 150 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 1, 2017 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Skratio sam lanac,brusilica mamara.Ljut celik sacuvaj boze.Sad samo unutrasnje gume njih sam zaboravio da kupim:)Ustvari mislim da sam se zajebo sto nisam kupio tubeless. Promenio Septembar 1, 2017 član Dzejev sin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam tako,kupio sam spoljnje u koje ide unutrasnja,a evo sad mi stizu i unutrasnje pa pravac kod vulkanizera.Sreca,sreca,radost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos 3000,montirali mi zadnju naopako!!! A mrzi me opet da idem tamo,pogotovo ako nije nesto bitno dal je ovako il onako.Guma je Haidenau K65,sara ne moze biti ruznija i izgleda simetricno kako god okrenes gumu. Dobro,ne bas simetricno:)Ne vozim po mokrom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nosi nazad i nek naprave kako treba. Nemoj se zajebavaš! Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14783 Napisano Septembar 2, 2017 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mani,ako vrati probusice mu,kakav je baksuz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Odnecu nazad.Jbg greota nova guma a naopako.Kriv sam ja,blejim tamo a ne gledam sta rade. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kriv si, moraš da pazis, vidiš kako ti ide. Neko drugi možda ne bi morao ali tebe to hoće, valjda si ukapirao do sad. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro shvatio mislis da sam ja ovo rezirao?Ne daj Boze da sam tako bolestan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Inace sam jako nervozan tip i nestrpljiv.Kazu strucno ''drkadzija'' haha.Jediiiino,ali jedino sam strpljiv i gutam sranja u vezi ovog motora. Pa pre 10 dana,a nije za pohvalu,kosim i zajebava me kosacica,gasi se i pregreva.Ja u sekundi zacrnim,uzo sam cekic i dok je nisam razbio u paramparcad nisam stao.Sto kaze ''anger managment' mi uspeva samo u vezi sa motociklom,mada je i on jednom popio pesnaju o rezervoar.Psiholog kaze da se bavim sportom:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...