Savan 8689 Napisano Jul 30, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne bas Rossi ali neko ko se ne razume ne bi video razliku Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jul 30, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A imao sam napred broj 46(tako kupljen)al sam skinuo,de da se brukam. I sebe i njega hahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 19, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 22, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan sa cim??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 22, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I krivinama Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Avgust 23, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A to...ma pusti,ja uvek imam neki problem,to je neverovatno Bio sam na odmoru malo,pa nisam palio motor ni vozio. A sto rece Boca imao sam juce problema sa gasom,jeo neki pasulj i tako... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,ja moram il da batalim motorisanje il da prestanem da citam forum. Stvarno nemojte pogresno da me shvatite,da ispadne neko nepostovanje i nedostatak empatije,al kad god udjem na forum ima nekih vesti o poginulima na motoru.Ispada da ja svaki dan dodjem kuci,malo sednem za forum,procitam par stvari o tome kako je neko poginuo vozeci motor,pokoj im dusi,onda odem dole upalim motor i odem da se vozim.Pa dal sam ja normalan? Da podvucem paralelu,brat i otac su profesionalni vozaci,sad da zamislim njih kako uvece iscitavaju hroniku o stravicnim automobilskim nesrecama,onda odgledaju koji klip kako se kamion zakucava u automobil,pa ujutru na posao. Boze,oprosti al ne mogu oba da radim.Poceo sam voziti preoprezno,pod uticajem svega,i nema tu uzivanja,ma ni u od uzivanja. Neko rece,vozi kao da si nevidljiv,svi pokusavaju da te ubiju, tako mozes opstati na ulici,na motoru. Dobro,pitam ja vas,kako onda uzivate na svom motoru,vozikajuci se?Oksimoron:) ISpade da jedini moze uzivati na motoru neko ko vozi makadam,sa enduro bajkom. Kako vi gledate na stvar? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 11, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bas uzivao juce na Transalpini, obrijao gume kao nikad do sada. Uzivao jutros na voznji po Gocu sa cerkicom. A malopre dosao motorom u firmu, opet uzivao ali i bio oprezan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Voznja motora nije uzivanje, tipa - zazmuri i opusti se Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja bas uzivao juce na Transalpini, obrijao gume kao nikad do sada. Uzivao jutros na voznji po Gocu sa cerkicom. A malopre dosao motorom u firmu, opet uzivao ali i bio oprezan. E al ti zivis u Vrnjackoj Banji,sta rade ljudi koji zive u recimo Bg,izadje ono ludaja.Mada videh juce jednog na NBG,izlazi i bole ga uvo na zadnji i frrrrrr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 12, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,ja moram il da batalim motorisanje il da prestanem da citam forum. Stvarno nemojte pogresno da me shvatite,da ispadne neko nepostovanje i nedostatak empatije,al kad god udjem na forum ima nekih vesti o poginulima na motoru.Ispada da ja svaki dan dodjem kuci,malo sednem za forum,procitam par stvari o tome kako je neko poginuo vozeci motor,pokoj im dusi,onda odem dole upalim motor i odem da se vozim.Pa dal sam ja normalan? Da podvucem paralelu,brat i otac su profesionalni vozaci,sad da zamislim njih kako uvece iscitavaju hroniku o stravicnim automobilskim nesrecama,onda odgledaju koji klip kako se kamion zakucava u automobil,pa ujutru na posao. Boze,oprosti al ne mogu oba da radim.Poceo sam voziti preoprezno,pod uticajem svega,i nema tu uzivanja,ma ni u od uzivanja. Neko rece,vozi kao da si nevidljiv,svi pokusavaju da te ubiju, tako mozes opstati na ulici,na motoru. Dobro,pitam ja vas,kako onda uzivate na svom motoru,vozikajuci se?Oksimoron:) ISpade da jedini moze uzivati na motoru neko ko vozi makadam,sa enduro bajkom. Kako vi gledate na stvar? Uživancija je u sredstvu, a ne u cilju ... ... a kako u ovom slučaju cilj opravdava sredstvo, postoji uzročno posljedična veza ... Od točke "A" do točke "B" je put koji možeš proći na više načina .... a uživancija je u tome da ju prođeš motorom .. ... a sranje ti se može desiti i pješke i na biciklu, a bogami i avionom ... a barba Murphy kaže da čak i ako ne postoji šansa da ti se desi sranje, vjerovatno će se i desiti ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Brate meni se čini da se ti previše opterećuješ i razmišljaš. I meni je evo sad starija gospođa oduzela prednost i dešava se to i kad vozim auto ili bicikl. Određena doza opreza uvjek mora da postoji. Opusti se ti i uživaj u vožnji,mani se razmišljanja jer i u kadi ili na stepeništu možeš poginuti. Ne razmišljaj o zvukovima motora,o tome šta si pročitao u crnoj hronici ili o tehnikama vožnje o kojima si čitao. Nek te vode instinkti a ne teorija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 12, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ovo si u pravu 100 posto.Jos juce sam posle onog pisanija reko sebi:" Aj ne tupi ga vise" izasao seo na motor i gas.Zapitah se kako sam ja to vozio motor kao klinac,nisam znao nista o tome,bila prilika i sedi vozi se.To je bilo uzivanje!!!Teorija mi "pretekla" praksu,citao previse o svemu jos dok sam planirao da kupim motor,pa mi puna glava kad sednem. A ono kao klinac,sto ti kazes na instinkt pa samo se uklopi sve.Doza opreza svakako mora biti tu,ali ne smem se opterecivati tim stvarima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Septembar 12, 2016 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Septembar 12, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan To Bojane,sad mozes da vratis onaj broj 46 na motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Septembar 18, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vracao taj broj:) Vratio sam mu malo onaj sraf na karbu(nisam pipao onaj za vazduh nimalo)!!! Da smanjim ler gas,evo kako sad radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Octobar 8, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sezona gotova:(Zbog povrede sake,nemoguce mi je da vozim motor a danas tako lep dan.Fuuukkkkkkkkkkk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Octobar 9, 2016 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Biće još lijepih dana bratac. Nisi valjda na motoru povrijedio šaku,pu pu pu,daleko bilo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Octobar 10, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,ugrizao me pas,pa mi saka ko krofna,ne mogu da pritisnem kvacilo.Nadam se da ce miholjsko leto da bude,al u novembru:) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Octobar 10, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan A znam za to.Ne bih mogao,taman sam se navikao na kvacilo,sad da menjam opet tesko.A i kako bez kvacila u drugu i nazad u prvu?Pa "rev matching" idi begaj.dok to savladam ima oteram motor na generalnu opet,kad mu iskidam sve Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ili zna nekog ko zna nekog da ima ispravnu slavinu goriva za ovaj moj motor viska?Ja sam mislio da se to ne moze pokvariti,ili je to bas retkost al evo meni se pokvarila,pocela da pusta gorivo bas na onom delu gde mrdas onaj djavo sa off na on i reservu.I to ne da kaplje ili curka nego lije brate.Pise na njoj Keihin izgleda kao ova http://thumbs2.picclick.com/d/w1600/pict/310438656141_/HONDA-Benzinhahn-MBX-MTX-MTX-80-R-2.jpg Samo nije ovako sjajna i nemam to gore crevce sta je to vec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 13, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jesam piglu,nasao sam http://www.motobikeshop.rs/product/slavina-goriva-honda-gx160.200.240.270.340.390_0663869.aspxTo sve isti djavo samo navoj onaj gore da pasuje i eto ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Novembar 13, 2016 Svrati ponekad, 326 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš kako si se počeo sam snalaziti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 14, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Eto☺nego zabunila me ona cevka gore al kasnije videh da je ona meni ostala u rezervoaru.To mu dodje neki filter goriva.Ma kupio sam antifriz i reko aj da sipam,ispustio vodu sto je bila.Htedoh da se provozam da provrti tecnost do bloka al oces djavola.Mogao sam da se zapalim☺ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Novembar 15, 2016 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,mrezasta je licila mi na neki filter.Porucio slavinu stigla al nije ko na slici,ovu ne mogu da montiram.Gledam po netu celo popodne i to nema da se kupi nigde.Do jaja,prokleta slavina,Ne da sam popizdeo.Moze se naruci preko e-bay jedino.Ko da ceka,da se drnda sa nekim pay palovima i deviznim karticama Jel moguce to,gledao sam 15 sajtova sa moto delovima kod nas sve neke slavine drugacije skroz.Mada i to ko zna,slike im nemaju veze sa proizvodima. Navoj sam merio unutrasnji precnik je negde oko 16mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...