velvetwolf 465 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan imam 57god. i jos uvek sam mlad. uzivam u voznji motora (f800gs) i dobrom drustvu. za sada toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 28, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 225 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 28, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor.. moj plan za buducnost dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Ti si još na Forumu? Još te Lalajko nije banovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Februar 29, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za wolfa, dobrodosao u drustvo bjbikersa, Znam coveka. Nije on samo Kopaonicki Wolf vec i morski Wolf. "Devojka moze da bude sa sela ali motor mora da bude BMW" je njegova zivotna filozofija Pozdrav i lepo druzenje sa dobrim momcima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...