biza 829 Napisano Decembar 12, 2017 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan i kolači u petit šato-u baru na šetalištu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nbg naked 6 Napisano Decembar 12, 2017 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Dino.d said: Pozdrav bajkeri od Dina iz Bara, prvi put pisem i odma na temu o hrani. Preporučiću tri mjesta iz ličnog iskustva! 1* restora "Pečenjara" Golubovci od Podgorice prema Baru u blizini skretanja za aerodrom (crna tabla sa natpisom teško je uočljiva) najbolje je pitati nekog pored puta. -obavezno- čorba os šarana iz Skadarskog jezera. 2* Ćevabdjinica "9" kod Ficića Ulcinj centar grada preko puta pijace, po meni uz "Senča" iz Bijelog Polja najbolji ćevapi u Crnoj Gori. 3* "Lamiga" Od Bara prema graničnom prelazu Sokubin za Albaniju mjesto Vladimir. Sa desne strane puta veliki mega market i u njegovom sklopu restoran. Ne mogu da izdvojim nista jer je sve TOP. Usluga-čistoća-profesionizam (kao da nisi u Crnu Goru ). Prijatno... Поздрав за Дина. Само ћу да се надовежем: и од мене глас за Печењару у Голубовцима и за ћевапе у Бијелом Пољу! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Jun 29, 2018 Vazlan(Zlatko), 374 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Prporuka za kafanu,restoran ili nesto slicno gde moze da se rucana potezu izmedju Sapca i Valjeva (tamo negde planiram da budem gladan pa da se ruca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan ili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jul 21, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kapija Sumadije, izlaz sa auto-puta u Batocini. Odlicna jagnjeca corba, sa puno mesa i vrelom lepinjom, 240 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 26, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio sa pirodicom u vili Petrovic, u Parmencu, sa sesne strane puta, od Cacka ka Uzicu. Na obali Zapadne Morave, enterijer odlican, hrana izuzetno ukusna. Koliko se sećam, veća porcija rolovanog svinjskog (i pilećeg) filea - 630, manja 480, punjena piletina "ala Jela", oko 600...Manja porcija i vise nego dovoljna, osim ako niste terminatori, kao ova dvojica mojih klipana. Sedam, osam pica, 3 velike porcije, dve manje, tru salate, tortilju, projice, lepinjice-4160 dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Avgust 26, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas tu, malo dalje prema Uzicu, na samom ulasku u klisuru, sa leve strane je kafana LAZIĆ. Specijalitet kafane je rolovana teletina. Svratim sa ekipom iz kluba "na budalu" i konobar nam preporuci teletinu i to za nas devetoro 4 porcije...kaze trebalo bi da bude dovoljno..i bilo je ukusno, fenomenalno, sve kako dolikuje. Par dana nakon toga svratim sa porodicom i za nas četvoro, uredno nam konobar predloži 2 porcije...ukusno, lepo, povoljno, iskrena preporuka. https://goo.gl/maps/5aqWCMdGKNG2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8594 Napisano Avgust 27, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3204 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bio u subotu u progaru na Tarzan plaži kod Pere Babuške. Dobar ambijent uz reku, kupanje, ok riblja čorba, ok sveža riba tek upecana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17674 Napisano Avgust 27, 2018 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bili mi pre par nedelja, posle dosta vremena... Prilično loš utisak, čak pokušali da kradu na računu, bezveze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Avgust 27, 2018 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče bio sa dobrim drugarima posle više od 20 godina u "Kafani na kraju sveta" kod Kovilja. Razočarao sam se...nekada je to mesto imalo dušu, nije bilo struje, po ceo dan i noć su se smenjivali tamburaši...sda je sve u "etno na silu" stilu, skockano, iznajmljivanje čamaca, magarci i poniji...još jedno od onih fensi mesta sa velikom gužvom koje sigurno više neću posetiti. Klopa...prosečna i skupa. MOV_1453.mp4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Avgust 27, 2018 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ... Naravno, od fiskalnog racuna nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8594 Napisano Avgust 27, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3204 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arakis je napisao: Juče bio sa dobrim drugarima posle više od 20 godina u "Kafani na kraju sveta" kod Kovilja. Razočarao sam se...nekada je to mesto imalo dušu, nije bilo struje, po ceo dan i noć su se smenjivali tamburaši...sda je sve u "etno na silu" stilu, skockano, iznajmljivanje čamaca, magarci i poniji...još jedno od onih fensi mesta sa velikom gužvom koje sigurno više neću posetiti. Klopa...prosečna i skupa. Juče kod Pere Babuške Knjaz litar 170. Riblja čorba 250. Piva velika od 130 pa naviše Smuđ 500gr 900din. Tolstolobik 500g 600din. U poređenju sa Pustolovom u Starim Banovcima - Pustolov jeftiniji a bolja hrana i jeftinija. Čorba 200, Kisela 1l 150, piva isto, sve cene riba jeftinije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GypsyKing 31 Napisano Avgust 27, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cipelić 44 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, kako si odlično opisao "etno na silu". Još kad su srušili staru čardu pojedini su me ubeđivali da će biti još bolje, nego što je bilo ali nisam verovao u to i nažalost, nisam se prevario. Bio i razočarao se, hrana spremana ranije je bila mnogo ukusnija, naravno i jeftinija. Sad je to još jedno fensi, "već viđeno" mesto. Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Arakis je napisao: Juče bio sa dobrim drugarima posle više od 20 godina u "Kafani na kraju sveta" kod Kovilja. Nisam bio isto toliko i uvek me kopkalo da li to još uvek radi... Sad mi je drago što sam je posetio dok je vredelo i bilo drugačije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Avgust 27, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, DonToni je napisao: Nisam bio isto toliko i uvek me kopkalo da li to još uvek radi... Sad mi je drago što sam je posetio dok je vredelo i bilo drugačije... Sećam se kako se tada određivao račun... Dođe vlasnik i kaže: Ti si pojeo za 100 dinara, ti za 150, ti za... ma vidi kako si mršav tebi ne naplaćujem ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Avgust 27, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, mrle said: U poredjenju sa Pustolovom u Starim Banovcima - Pustolov jeftiniji a bolja hrana i jeftinija. Čorba 200, Kisela 1l 150, piva isto, sve cene riba jeftinije. U Pustolovu i ledena kocka dobra, skoro kao iz detinjstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mayche021 1 Napisano Avgust 28, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko skoro išao ka Krupanjskom vrelu,manastiru Manasija da nam preporuči neki dobar restoran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 29, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Kad cete vec biti tu, produzite do vodopada Veliki Buk, blizu je. A tu oko vodopada svi restorani su dobri, ali Lisinski Raj preporucujem! Tu smo bili i smesteni jednu noc. Ali hrana....mmmm....i dalje komentarisemo da nigde bolje nismo jeli za manje novca. Mada je to bilo pre 2 godine, nadam se da se nisu promenili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8594 Napisano Avgust 29, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3204 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Juče bio u Miloševom konaku, da tu kod nas u BG, pečenje jagnjeće i praseće odlično! Bela vešalica takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5998 Napisano Avgust 29, 2018 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bahato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 29, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 27.8.2018. at 13:56, DonToni je napisao: Nisam bio isto toliko i uvek me kopkalo da li to još uvek radi... Sad mi je drago što sam je posetio dok je vredelo i bilo drugačije... Kao dete su me svako leto po nekoliko puta iz Karlovaca, odakle je moja pokojna baka i gde sam provodio raspust, obavezno vodili na klopu kod Pere varenike u Kovilj, da mali gedža oseti prečanski duh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Septembar 4, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 26.8.2018. at 18:51, doktor je napisao: Bas tu, malo dalje prema Uzicu, na samom ulasku u klisuru, sa leve strane je kafana LAZIĆ. Specijalitet kafane je rolovana teletina. Svratim sa ekipom iz kluba "na budalu" i konobar nam preporuci teletinu i to za nas devetoro 4 porcije...kaze trebalo bi da bude dovoljno..i bilo je ukusno, fenomenalno, sve kako dolikuje. Par dana nakon toga svratim sa porodicom i za nas četvoro, uredno nam konobar predloži 2 porcije...ukusno, lepo, povoljno, iskrena preporuka. https://goo.gl/maps/5aqWCMdGKNG2 Malopre smo bili tamo i onda svratili do Vile Oetrovic na dopunu. Teletina izuzetno ukusna, ali pola porcije po osobi je malo za nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 4, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je nedopustivo da uz Rolovano meso u saftu kao prilog stave pomfrit!!! Pa jebem mu kuvara. Provozajte se do Skačka na dinstanu teletinu ili dimnjeni vrat . Kafana je blagi užas sto se tiče izgleda ali teletina vrhunska . Na putu za Jošaničku Banju preko Goča i Mitrovog Polja. Ili na roštilj Kod Bora u Novom Selu pored Vrnjačke Banje , mešano meso odlično. Uostalom javite se pa vas vodim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 4, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, a znaš i put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...