ibiza230 0 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nekoga kose bavi pravljenjem vizira, tj vetrobrana u Beogradu? Konkretno, potreban mi je vizir/vetrobran za malagutija medisona, veliki, imam mali original i pored kacige i jakne, tako mi `piri`...uf....a inace to mi je prvi jaci motor posle automatika, kaisara, ape-enca i bete-a. koji nisu brze, tj BT isli od 70km/h. tako da ovo sad cudo sto ide 140, nije mi svejedno sa malim vizirom...a nov sam u ovim, slobodno mogu reci `ozbiljnijim` vodama sto se motora tice, tako da nemam nikakvog iskustva. Hvala unapred, ibiza230 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan malo pre sam napisao u drugom postu, Ivan sa Bogoslovije. Mnogima je radio vizire, dobar je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sci je napravio sebi extra vetrobran, pogledaj kod njega u temi tamo gde su putovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 19, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tema1: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=306.0 Tema2: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=4778.0 Tema3: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3576.0 Tema4: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=7534.0 Tema5: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=6132.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ibiza230 0 Napisano Mart 19, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala ljudi...nisam stigao ceo forum da procackam, tek sam se uclanio...ima vremena A dosta ljudi ima taj problem oko vizira, originali su ili preskupi ili tesko mogu da se nabave...pa sma hteo sa vama, iskusnijim da vidim gde sta i kako. Cuo sam se sa tim ivanom, idem odmah cim prestane ovo sugavo vreme do njega, jer za ovaj moj motor nikad nije radio, pa mu treba bas i motor da uzme mere. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4577 Napisano April 9 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Došlo vreme da se ova tema podigne iz mrtvih. Linkovi iz dva posta iznad više ne rade. Zvao sam Ivana koji mi je, uz jako nadrkan komentar, skrenuo pažnju da ne radi VFR motore, pa je moje pitanje, da li znate još nekoga ko radi vizire / vetrobrane? 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3074 Napisano April 10 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Meni je isto tako rekao da ne radi KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano April 10 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan I meni je i mene odjebao za Tiger 800 kad sam vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10070 Napisano April 10 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi ste sami skinuli vizir i odneli mu da napravi isti takav samo duži (da ne zna da je za KTM-a...), mislim da bi vam napravio na keca! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4577 Napisano April 10 Drug član, 989 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bajker71 said: Kada bi ste sami skinuli vizir i odneli mu da napravi isti takav samo duži (da ne zna da je za KTM-a...), mislim da bi vam napravio na keca! Ja kad sam to predlozio, rekao je "Ne radim VFR, sta nije jasno?!" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10070 Napisano April 10 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao da ne radi VFR. Za KTM znam odavno da ne uzima u rad. A tu bi mogao da naplati koliko želi, obzirom na platežnu moć vlasnika. Ali džabe, to je jače od njega, neće da ih gleda. Namćor, ali dobar čovek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3074 Napisano April 18 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Sad strepim šta će da kaže za Buell kad dođe vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano April 19 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 4. 2024. at 13:46, bajker71 je napisao: ... Namćor, ali dobar čovek... E ova ti je dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brale 52 Napisano April 19 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija Motocikl: R1200gs Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga jurio 9 meseci. Uzeo bi neki kršten ali mi je navigacija na nosaču za Ivanov vizir. Tražio sam alternativu za izradu po grupama, ali mrka kapa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...