john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Kupio u radnji elektronske opreme mali biper .Nasao zumance od kinder jaja i ubacio u njega pistalicu i izbusio p neku rupicu na kutiji.Spojio na automat za zmigavce,plus sa plus ,minus sa minus i probao.RADI.Ako hocu da se jace cuje skinem poklopac ali nema potrebe ubi kako se cuje. 15 min posla ,malo trake i 187 din.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 13, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Daj slike te pistalice i poduhvata u suprotnom ne verujemo nista. salim se, mozda pomogne nekom da jos uradi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ocu cim klinac dojde ja nemam pojma kako se slike stavljaju na komp.pozz Stvarno radi ,cuje se i kroz kacigu u voznji.Morao sam to da stavim jerbo mi se desava da ne ugaasim migavac,pogotovo leti kad je sunce pa nevidim lampicu.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Radnj se zove SAL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1022 Napisano Januar 13, 2016 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam navikao da iskljucujem migavce tako sto sam ostavljao palac na prekidacu. A i bilo mi je bedak da mi pisti biper dok stojim na semaforu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Radnja se zove elementa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14085 Napisano Januar 13, 2016 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Napisi i kako se proizvod zove,pod "biper" ne izbacuje nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo reko prodavcu da mi treba nessto da daje zvucni signal kad mi radi migavac.Jel 12volti-pita,.Jeste-kazem ja.Evo 187 din. Izgleda kao mala crna plocica oko tri cm precnik i pet mm sirina i iz njega idu crvena i crna zica od desetak cm i to je to.Ako zamenis + i - nece da radi.Ne mozes pogresiti.L ici na one zvucnike iz cestitki samo malo manje.pozz FERCERAAAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 13, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kontam da je to nesto sa ovog linka http://www.mikroprinc.com/proizvodi/elektromehanicke-komponente/zvucni-signalizatori/piezo/index.php ili nesto ovakvo http://www.elementa.rs/katalog/Bezbednosni%20ure%C4%91aji/Sirene/Zujalice/Zujalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Obična zujalica koju neko zove i buzer. Nekad sam se nosio mišlju da ugradim, ali mislim da bi me brzo smorilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si elementa sajt i to ona prva od 189 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ne znas dok ne probas.Volim kad nesto napravim sam plus sto je ovo bilo bas lako.Ako smeta ne moras ni busiti rupice ,onda je tisi ,ja sam to uradio zbog kacige da cujem.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14085 Napisano Januar 13, 2016 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno uzeo ovaj na sajtu po 469 din. ali za 300 dindzi 90 dB,uskoro ugradnja. TDM ima 3 zice na automatu,dali neko zna napamet na koje da kacim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Oteraces sve sa semafora.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 13, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno uzeo ova na sajtu po 469 din. ali za 300 dindzi 90 dB,uskoro ugradnja. TDM ima 3 zice na automatu,dali neko zna napamet na koje da kacim? I mene ovo interesuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan U jeku sezone u Srbiji a i sire cuce se samo biiiip...biiip...biiip, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sakrio biper ispod dekle blizu automata,nisam imo vise zice.Mislim da cu ga posle premestiti negde kod kormana.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14085 Napisano Januar 13, 2016 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno uzeo ova na sajtu po 469 din. ali za 300 dindzi 90 dB,uskoro ugradnja. TDM ima 3 zice na automatu,dali neko zna napamet na koje da kacim? I mene ovo interesuje! Cekamo da se Joska javi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 13, 2016 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da imaš problema kod vezivanja zujalice na migavce,može da se pretvori u ozbiljan elektronski zahvat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 14, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj potenciometar nikako ne koristite jer će izgoreti. On nije predviđen za toliku struju. Isto tako, Zener dioda može napraviti da zujalica predviđena za rad na 12V uopšte ne radi. Zujalica ima raznih pa izaberite onu čija glasnoća vam odgovara i napajajte je njenim nominalnim naponom, npr. 12V. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 14, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jbg....Ja prikljucio dirikt na automat.Bez potenciometra i ostalog. Mislite li da moze doci do nekog s..nja?Za sada radi super.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 14, 2016 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno uzeo ova na sajtu po 469 din. ali za 300 dindzi 90 dB,uskoro ugradnja. TDM ima 3 zice na automatu,dali neko zna napamet na koje da kacim? I mene ovo interesuje! Cekamo da se Joska javi! : pa imas (+) (-) i zicu za prekidac... Ona je obicno u sredini a plus i minus su paralelni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Januar 14, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno uzeo ovaj na sajtu po 469 din. ali za 300 dindzi 90 dB,uskoro ugradnja. TDM ima 3 zice na automatu,dali neko zna napamet na koje da kacim? (+) od zujalice vežeš na izlaz automata a (-) zujalice na najbližu masu. Ja sam povezao preko greca na migavce i smestio ispod prednje maske, između satova i fara. Lakše mi bilo da upotrebim grec (tačnije, pola) nego da zavijam dve sitne diode. Zujalica kupljena u Mikroprincu za nekih 270din. Dok jednom nisam upalio migavce sa skinutom kacigom, nisam bio svestan koliko je to malo parče plastike glasno Nije ni čudo što se SVI pešaci automatski sklanjaju pa onda gledaju šta ide ! Poenta postignuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14085 Napisano Januar 14, 2016 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Januar 15, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Sta je grec.? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...