Milanezi 2550 Napisano Decembar 18, 2015 Drug član, 1612 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan BMW R1200C James Bond. edit. i da ne zaboravim BMW R850R. Kod bmw-a baš žestoka konkurencija Dodao bih još modele scarver i c1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 18, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Svako vreme je imalo svoju lepotu !!! Kad je izasao gsxr750 1985 bio je ispred svog vremena 5,6 godina a sada Naravno, eto baš taj DR koji ti je ružan je bio više od 10 godina ispred svog vremena. 750/800 se podosta razlikuju u dizajnu, taj kljun je baš retro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Decembar 18, 2015 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Fuj..bljak...meni lično ružan do bola... Gilera CX 125.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Decembar 18, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi ni honda ne zaostaje kad su dizajnerski promašaji u pitanju Honda pacifik Honda Valkyrie Rune Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2452 Napisano Decembar 18, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ne verujem da se niko nije setio ovog lepotana koji, po meni, kao da je pravljen za takmicenje za najruzniji motor ikada. Voleo bih da znam na kojoj hemiji su bio dizajner i onaj ko je odobrio da se proizvodi. Ovo je ruznije cak i od onog legendarnog ELF eksperimenta bez klasicne teleskopske viljuske napred. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Decembar 18, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pa taj ER 6n je beba za ovo : Sta napravise ljudi i ubise se od para ?? Jedino mi onaj hondin skuter izgleda kao pretnja r1150gs-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Decembar 18, 2015 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno velika konkurencija kod BMW-a... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ton 12 Napisano Decembar 18, 2015 U prolazu, 27 postova Lokacija: Slovenija, Notranjska Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Katana. Bljak. Najružnije stvorenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 18, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan A honda spejsi,skuter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Decembar 18, 2015 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan biza, on 18 Dec 2015 - 09:41 AM, said: Bilo koji ducati... Zapravo skoro sve italijansko, ukljucujuci i automobile Bravo bravo:-) Imaju oni nesto svojevrsno u dizajnu, naravno, ali 90% toga svojevrsnog u meni budi ljutnju, a onih 10% mi se svidja. Cudno je to. BTW, onaj Honda skuter gore je pored fiata 500l definitivno u top 10 najruznihih vozila koje sam video (ako izuzmemo neke ekstreme koji nisu otisli dalje od prototipa) Ovo moze reci samo okoreli bavarac, niko drugi. Na zalost mnogo je takvih u Srbiji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 18, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan pu pu pu, daleko bilo! Ja volim japanska i americka vozila. kako motore tako i kola, kako dizajn tako i masineriju. Vozim stila jer mi je dobarali stvarno mi je italijanski dizajn grozan. Bavarski takodje, ali bavarski je prost dizajn ljudi koji nemaju smisla za lepo, vec funkcionalno. Italijani su kenjatori, sto je po meni protracen talenat za dizajn Dobitna kombinacija bi bila da Talijan nacrta, Nemac napravi a Japanac sklopi. Послато са ME173X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Decembar 18, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan KTM Duke, po meni su ga usrali sa ovim prednjim krajem! Ni mladji model ne zaostaje Jednostavno, volim kockasti far na enduro verziji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 112 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i ne verujem da se niko nije setio ovog lepotana koji, po meni, kao da je pravljen za takmicenje za najruzniji motor ikada. Voleo bih da znam na kojoj hemiji su bio dizajner i onaj ko je odobrio da se proizvodi. Ovo je ruznije cak i od onog legendarnog ELF eksperimenta bez klasicne teleskopske viljuske napred.A meni jedan od lepsih nakeda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Decembar 18, 2015 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki RF 600R je svakako out of style motor, ali to ne znaci da je ruzan, vec naprotiv, meni je jedan od najlepsih motora ikad, samo jednostavno njegov izgled nije svako umeo da ceni, ali uprokos svemu, svidelo se nekima ili ne, RF serija je bila popularna i proizvodila se citavih 8 godina, i to u 3 verzije od 400-600-900 ccm 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan jes 2015-to al ne znam sta su hteli Harlijevci da kazu ovim modelom... A jes grdan, sacuvaj Boze! Kao u kotobanj za kukuruz da su ugradili far! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ne moz crnje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Honda helix je ubedljivo najruznija. Oci nikako da mi se oporave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaah, da znas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 18, 2015 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Za stari model motora nikad necu reci da je ruzan ali ako bi morao da se izjasnim za nesto da je "ruglo" onda bi to bilo ovo: Honda Vultus 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 18, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1410 Napisano Decembar 18, 2015 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan Za stari model motora nikad necu reci da je ruzan ali ako bi morao da se izjasnim za nesto da je "ruglo" onda bi to bilo ovo: honda-nm4-vultus-01_600x0w.jpg Honda Vultus jel ovo betmenov moped? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Decembar 18, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čudo da niko nije pomenuo Suzuki V-Strom u ovoj, inače besmislenoj, temi za prepucavanje o ukusima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Decembar 18, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ne moz crnje! Jes grdnan Ducati.Gledao ga sa svih strana,jes da ima fioke,al jes grdan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Decembar 19, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ne moz crnje! Jes grdnan Ducati.Gledao ga sa svih strana,jes da ima fioke,al jes grdan... To ni fabrika Ducati ne moze da voli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 19, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se na Multistradi ne svidja samo ova maska. Bez nje i sa okruglim farom napred bombona za po gradu. Послато са ME173X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...