Jump to content

Moto Zajednica

ton

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Slovenija, Notranjska
  • Motocikl
    Yamaha TDM 850 4TX

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ton's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Al bi trebao, da iz Jawe izradiš Triumpha
  2. ton

    Guma na kacigi

    Ja sam na svojoj kacigi rešio sa običnim silikonom.
  3. Dok sam je imao ('99 - japansku) vozilo sam izključivo Metzeler Tourance. Odlična u suhim i mokrim uvjetima. Sa jednom parom sam napravio oko 5000 km, Varadero je ipak težak. Za viljuške ti savetujem, da unutra staviš nekoliko gušče ulje, da jih utvrdiš jer imajo stvarno mekane. Inače odličan motocikl.
  4. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2002 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga dve godine. 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice, vrlo jednostavno obaranje u krivinama, mala potrošnja, odlična suspenzija, dovoljno snažan agregat, jeftino održavanje. 4. Sta je moglo biti bolje: Vrlo loša zaštita od vetra za vozače više od 180 cm, u nizkim obratima podrhtava ko neka stara BCS, nikakav zvuk originalnih izpuha (obavezno zameniti sa nekim otvorenim topovima). 5. Moj utisak: Odličan motocikl za vozikanje u dvoje ili solo, krače ili duge razdalje. Ugodno održavanje, može da se vozi lagano turistički in oštro sportski. U glavnom super motocikl.
  5. Suzuki Katana. Bljak. Najružnije stvorenje.
  6. Imao sam TDM 900, 2004 g. Za ovu godinu bio je poziv Yamahe vlasnicima, da navrate na servis i zamjene TPS senzor. Tvornička greška. Naravno besplatno.
  7. Kako je Marsall napisao, ova guma puna je pukotina. Uhvatile je godine. Bacaj in stavi novu, da se ne snađeš u crnoj kronici.
  8. Bravo momci, tamo gde je volja, tamo je put. Odlično!
  9. ton

    TDM Srbija

    E sad ima problema. Na servis treba da čekam sedmicu dana (zbog dobave materiala), a na put treba da krenemo za četiri dana.
  10. ton

    TDM Srbija

    Kod mog motora TDM 850 4TX počeo, da se čuje španer lanca bregaste (tc tc tc). Pošto za nekoliko dana putujemo u Španjolsku (ca. 4000 km), zanima me, dal mogu, da očekujem nekih problema ili mogu bez straha na put? Lanca bregaste ne čuje se. Posle sezone planiram zamjenu lanca i španera. Motor ima 62000 km.
  11. Pre dvije sedmice prolazili smo kraj Biograda na moru. Upravo se završio skup Harley Davidson. U vazduhu bilo je jakog mirisa poznate biljke. U trenu sam počeo da se cerim . A što se tiče alkohola, kada me prvi put prevari, da popijem nešto alkoholnog i pomislim, da sjedem na motor, prodajem ga.
  12. Provozao jadranku više puta, več godinama. Nikakvih problema, po koja policijska kontrola radarom i to je sve.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja