sargeras 529 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko razmatrao ovako nesto ili mozda vec ima za NC https://www.louis.de/en/artikel/rothewald-set-hydraulic-lift/10059185?list=198477049&filter_article_number=10059185 ? Drzao bih motor podignut preko zime, ali mi je mnogo veliko cimanje da uzimam i da ga podizem na dva stendera, tako da mi ovo izgleda kao dobra opcija ukoliko moze da se koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Super cena, interesantno Послато са MX4 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Septembar 22, 2016 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Fićo, prvo proveri da li može za tvoj motor. Uglavnom znam da sluzi odlicno za dual sport motore i copere jer imaju ravno dno motora. Ukoliko NC nema ravno dno tesko da ce ti radi posao. A jel ima tvoj NC centralni stender? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Izaci cu malo kasnije do garaze da pogledam, ali po slikama mi se cini da ce biti tanka prica. Karter je ogroman i viri prilicno, cak i kad se skine stitnik motora verovatno nema dovoljno mesta da se osloni.Steta, izgledalo mi je kao idealna opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan A sto se tice centralnog stendera, nisam ga stavljao. Premisljao sam se, ali gledajuci gde je svima bio od zemlje kad smo bili na kursu sam odustao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Septembar 22, 2016 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre ili kasnije uzecu cent. stender sigurno. Ovih dana narucujem grejace (zbog centrale raspale) i ovaj vizir (bije vetar u glavu/telo ma ubi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moram da razocaram potencijalno zainteresovane, ali ova dizalica 99% ne moze osim ako planirate da drzite motor na karteru i auspuhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 23, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dare golemački li je taj vizir? Pokvariće optičku siluetu motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Septembar 23, 2016 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nece nece, bice taman kako treba, jbs siluetu..... bitnije je zdravlje 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Zar vi nemate opciju da podignete fabricki vizir za jedan stepen na gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Septembar 23, 2016 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Njet, nazalost nemamo tu opciju, to je bilo na predhodnom modelu ali ne i na ovom. To sto su ga produzili za 7cm vizir, nista specijalno nisu uradili. Kontaktiran Akos, za dve nedelje stizu grejaci i vizir (bez provizije )....prenecu utiske jer do sada nisam saradjivao sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Bas glupo (mislim na vizir) dzabe sto ga produzuju bolje da su namestili da moze da se podize/spusta... A eto kod cb su na novom modelu to omogucili a prethodni nije imao... Nesto su naopako krenuli s tim vizirima... A za grajace obavezno javi kako su se novi pokazali dal je izlecena "greska" na kontrolnoj jedinici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Probah ovaj vas motorin,nazalost,sidjoh sa mog,pa sedoh odmah na njega.Auuu,zavrnem rucicu i nista.Iskreno,ali bez ljutnje,ja ne znam sta dobijete od ovog motocikla,sem fensi mensi dozivljaja.Doduse,kapiram da postoje ljudi koji uzivaju u mrtvosanoj voznji,pa je to onda ok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Sale, u poredjenu sa Trandzom, ja dobih motor koji ima dosta vise obrtnog momenta, meni licno je mnogo povozniji i da ne komentarisemo koliko ekonomicniji. Uzimajuci u obzir moj penzionerski stil voznje, bolje nisam mogao proci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i rekao.Za penzose dusu dalo.☺ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sale, u poredjenu sa Trandzom, ja dobih motor koji ima dosta vise obrtnog momenta, meni licno je mnogo povozniji i da ne komentarisemo koliko ekonomicniji. Uzimajuci u obzir moj penzionerski stil voznje, bolje nisam mogao proci. I jos moras sa njim non stop da nosis Albusa...hihihihihihihi,da to ne moras trosio bi ti jos manje...:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Septembar 25, 2016 (promenjeno) Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 25.9.2016. at 13:01, sashac je napisao: Probah ovaj vas motorin,nazalost,sidjoh sa mog,pa sedoh odmah na njega.Auuu,zavrnem rucicu i nista.Iskreno,ali bez ljutnje,ja ne znam sta dobijete od ovog motocikla,sem fensi mensi dozivljaja.Doduse,kapiram da postoje ljudi koji uzivaju u mrtvosanoj voznji,pa je to onda ok. Ko se ljuti....uval**** Sta znam, msm da dobijam dosta toga u odnosu sta sam do sada imao tj vozio. Predhodni at, skuter sa 22ks, pa sada 55ks.....ma idi, raketa za mene. Videli smo se juce na voznji (Gulasijada), potrosnja do S. Jezera 2.9L sto u neku ruku znaci ako prelazis 10-15K godisnje (prosecna 3.4L), kaciga ide napred (gde je vecini rezervoar), jaknu i cipele pozadi u kufer i nema da vukljam stvari sa sobom + obavezno nosim bermude i patike tako da je ugodjaj kompletan. Ne patim za brzinom, sta vise prisutna je doza straha, porodica je iza mene i potreban sam im. Koliko god bio oprezan, iskusan....vecom kubikazom = vecom snagom = vecom brzinom = vecom sansom da nastradas, a tad vise nije bitno ko je kriv. Jbg razlicite poglede, ocekivanja, stavove imamo na motocikle sto je i normalno i tu nema ljutis....zato i postoje toliki modeli, svako bira prema sebi Promenio Mart 12, 2019 član Satelis 4 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 25, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Probah ovaj vas motorin,nazalost,sidjoh sa mog,pa sedoh odmah na njega.Auuu,zavrnem rucicu i nista.Iskreno,ali bez ljutnje,ja ne znam sta dobijete od ovog motocikla,sem fensi mensi dozivljaja.Doduse,kapiram da postoje ljudi koji uzivaju u mrtvosanoj voznji,pa je to onda ok. Ko se ljuti....uval**** Sta znam, msm da dobijam dosta toga u odnosu sta sam do sada imao tj vozio. Predhodni at, skuter sa 22ks, pa sada 55ks.....ma idi, raketa za mene. Videli smo se juce na voznji (Gulasijada), potrosnja do S. Jezera 2.9L sto u neku ruku znaci ako prelazis 10<15K godisnje (prosecna 3.5L), kaciga ide napred (gde je vecini rezervoar), jaknu i cipele pozadi u kofer i nema da vukljam stvari sa sobom + obavezno nosim bermude i patike tako da je ugodjaj kompletan. Ne patim za brzinom, sta vise prisutna je doza straha, porodica je iza mene i potreban sam im. Koliko god bio oprezan, iskusan....vecom kubikazom = vecom snagom = vecom brzinom = vecom sansom da nastradas, a tad vise nije bitno ko je kriv. Jbg razlicite poglede, ocekivanja, stavove imamo na motocikle sto je i normalno i tu nema ljutis....zato i postoje toliki modeli, svako bira prema sebi Pa to pricam sve vreme...Penzosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan A da si otključao lanac, možda bi bolje išao? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam smeo, to ludo, otima se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Septembar 26, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ha, ludooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Dare ubio si me u pojam,ako je tebi slaba zastita od vetra sta li cu tek ja da kazem (1.91). Vozio sam NC700x po NBG prilicno ostro ali nisam obratio paznju na duvanje koje se verovatno oseti kada izadjes na put sa 120-140(bas ono za sta mi treba). Taman sam pomislio to je to,taj motor mi treba al se sada vec hladim,mada cu pre zavrsiti u starackom domu nego sto cu se skrpiti za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 371 Napisano Septembar 27, 2016 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na svom nc imao i fabricki i turing vizir i moram da primetim da je razlika bila velika, bas velika... treba uzeti u obzir da je par nas, pre toga, teralo maxi skutere a to ti dodje ko da sedis u fici pa smo malo nezni na promaju ... sa druge strane, posle toga na cb500x opet oba vizira plus "mra vario" ali tu je mali, fabricki, bolje radio posao na vecim brzinama... @Fanky rece da se na 500 nije podesavala visina ali mislim da sam ja imao dve pozicije, mozda par santimetara razlike samo sto nisam eksperimentisao... ovo je krajnje subjektivno i u odnosu na moje gabarite ( 1,97cm, 98 kila sve misici) ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Septembar 27, 2016 Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dare ubio si me u pojam,ako je tebi slaba zastita od vetra sta li cu tek ja da kazem (1.91). Vozio sam NC700x po NBG prilicno ostro ali nisam obratio paznju na duvanje koje se verovatno oseti kada izadjes na put sa 120-140(bas ono za sta mi treba). Taman sam pomislio to je to,taj motor mi treba al se sada vec hladim,mada cu pre zavrsiti u starackom domu nego sto cu se skrpiti za motor. Izbaci ruku kroz prozor pri brzini od 140km/h i videces kakav je osecaj.....bozanstven Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15866 Napisano Octobar 4, 2016 (promenjeno) Integrisan, 9296 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Druga polovina Avgusta.... RO (TA) Promenio Decembar 27, 2018 član Satelis 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...