MF 4711 Napisano Septembar 8 Drug član, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prošli vikend, NC obišao Rumuniju, deo Transalpine i Transfagarasan, tri dana vožnje, malo preko 1.500 km...Transfagarasan vožen lagano, sa uživanjem u prirodi, a Transalpina u uživanju u dobrom putu i brzim krivinama...Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2033 Napisano Septembar 18 Drug član, 909 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan çırak_amortisör (@cirak_amortisor_tamir_bakim) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1,232 likes, 53 comments - cirak_amortisor_tamir_bakim on August 28, 2025: "#absorber #amortisör #shockabsorber #bakım #tamir #nc750 #nc700integra #nc700x #motosiklet #motorcycle". Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 688 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene "starog" forumasa nazad, i to ni manje ni vise nego kao buduceg NC vlasnika Inace me se @Satelis mozda i seca dok sam vozio Beverly 500 tamo 2020-2021 otprilike.. Elem, danas sam isao da pogledam motor, i mnogo mi se svideo. Za moje potrebe do posla, do fakulteta i vrzmanje okolo je ja mislim pun pogodak. Alpi tu na 200-300km, Istra i Hrvatsko primorje isto.. Elem, 2016 godište, 40k km, DCT. Drugi vlasnik. Dodatan Puig vizir, crash bar, tank torba, za kofer dogovor. Cena bi bila oko 4600. Živim u Portorožu već 2 godine tako da ne bih razmišljao o uvozu i carini na naše tablice itd. Od ulaganja što sam video su gume (vozio sam i gore ) ostalo je sve super, održavan u ovlaščenom servisu. I minus što moja Shark EVO One 2 ne staje u "frunk" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17100 Napisano Septembar 27 Integrisan, 9609 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sećam se Sale kako ne, sećam se i Beva. Mečku rodih dok sam doveo sokocali u neki red. Za NC imaš napisano na nekoj stranici nazad šta bi trebalo odraditi na kojoj km predjenoj.....vrteti u krug i NC ima da traje ohhohoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 108 Napisano Septembar 27 U prolazu, 62 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pratim na fejsu neku grupu vlasnika NC-a, uglavnom su Ameri tamo. Ljudi prelaze brutalne kilometraze, maltene svi preko 100K milja!!! I svi su prezadovoljni. Ja sam upravo uradio servis na 48.000km. Kontam, moze lagano jos toliko, samo pratiti servisnu preporuku proizvodjača 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 688 Napisano Ponedeljak u 09:13 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o Pirelli Angel ST? Pre jedno 10 godina dok sam radio u guevari je to bila premium guma, sad vidim da je prilicno jeftina (220eur set) i da postoje i GT varijante.. Mislim da je za moje potrebe super, ne daje mi se 120-130eur vise za Michelin Road6 itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 451 Napisano Ponedeljak u 10:59 BJB Maxi Scooter Club, 600 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, sale125 said: Sta mislite o Pirelli Angel ST? Pre jedno 10 godina dok sam radio u guevari je to bila premium guma, sad vidim da je prilicno jeftina (220eur set) i da postoje i GT varijante.. Mislim da je za moje potrebe super, ne daje mi se 120-130eur vise za Michelin Road6 itd. Može li link gde si našao set za 220€ ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 688 Napisano Ponedeljak u 11:03 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan www.gumenadom.si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 348 Napisano Ponedeljak u 16:08 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, sale125 je napisao: Sta mislite o Pirelli Angel ST? Pre jedno 10 godina dok sam radio u guevari je to bila premium guma, sad vidim da je prilicno jeftina (220eur set) i da postoje i GT varijante.. Mislim da je za moje potrebe super, ne daje mi se 120-130eur vise za Michelin Road6 itd. Angel GT vec drugu sezonu. Top guma! Ispod 200eur set u Splitu sa odbitkom poreza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 688 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Portorož, SLO Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evoooo, zvanicno i ponovo bajker nisam mogao da cekam sledecu nedelju i vise temperature tako da sam otisao busom po motor odmah posle posla i odvezao ga kuci.. 120km na 10-15c na autoputu.. Strava motor, bas mi se svidja. Jedino bih mooooozda malo nogostupe voleo da su nize, ali kapiram da cu se navici.. probao sam i sve modove voznje, D definitivno salta bas nisko, toliko da mi je zao, kao da se gusi vec sam narucio dodatke od kineza, blatobrane i stitnike ruku.. puig vizir mozda i ujutru namontiram, fabricki bas bije u grudi na 120+.. do 100kmh je dnevna soba maltene.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...