Rider000 1167 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Evo na primer posto vozim crf1000 model, ispratio sam cene kod nas, ima dosta nerealnih ponuda ali i par realnih. Recimo model crf1000 kad je izasao nov je bio oko 15-16keur i to onih evra 2016/7 god. Sad se krecu tu oko 10.500-11.000eur i verujem da se moze spustiti cena jos malo. Moze se naci modela sa dosta opreme vec na sebi, a svi znamo koliko samo npr. set kofera kosta... To je motor star 7/8god, a svi znamo kako Honda stari... Ako na sebi ima solidne dodatne opreme ne vidim sto bi to bila losa kupovina... Cenovno, pandan joj je recimo GS iz neke 2010te godine... A recimo ove kombinacije gde je nov motor 8000, a 3-4 godine star 7000 i nema neke logike, jedino ako na sebi ima bas dosta opreme pa mozda uzeti u razmatranje, ne znam... Ovo je samo neko moje razmisljanje "na glas"... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2474 Napisano Jun 10 (promenjeno) Slow rider, 933 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Obišao krug od tri dana i 1000km: KG, Višegrad, Foča, Neum, Dubrovnik, H. Novi, Budva, Podgorica, N. Pazar, pa kući u KG... potrošnja 2.9L/100km Promenio Jun 10 član Yanco 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano Jun 10 (promenjeno) Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prošli petak malo dao sebi da se samo vozim... Plan je bio, Bg-preko sd do Golupca, mala pauza pa Kladovo, onda desno pa kod Brze Palanke opet desno do Vodopada Blederije. To je bila lokacije koju sam video kod nekog kolege sa foruma i baš mi se svidelo. Put do vodopada vodi kroz selo Reka....put je u lošem stanju, a jedno 2 km se može reći i da je off round. Ono što me oduševilo je ova raskrsnica Šta bi ste vi izabrali..... Pa naravno Послато са 2306EPN60G помоћу Тапатока Posle par stotina metara dolazi se do vodopada koji je prelep, a okolina lepo uređena. Još lepša stvar je što je bio radni dan i nije bilo nikoga... Odatle preko Miroča do Kučeva preko Dunavske magistrale. Zatim, do Smederevske Palanke preko Petrovca na Mlavi. Odatle Mladenovac pa standardno Ralja....dobra stvar je da su asfaltirali deo od raskrsnice do Sopota.... Ukupno nešto više od 600 prelepih km. Hondica slušala savršeno. Promenio Jun 11 član MF 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Jun 11 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Lucky George i moja malenkost u nedelju smo protegli tockove do RO, nac. park eSmenic. nasli se na pancevcu pa gas do bc na dorucak Od gran. prelaza kaludjerovo-oravita-bozovici-jablanica put je presvucen novim asfaltom. Pravo uzivanje u pravom smislu te reci krece od rOavite do aJblanice, 90km pljeskanja . Zasto Kazem pravo uzivanje.... zato sto je asfalt savrsen, zato sto gotovo da nema opterecenja i najbitnije je to da nikog nema u vasoj traci iz suprotne trake. idemo levo, deo magistrale do Slatine iTmis, jezerce Trai Ape ima ljudi koji se kupaju, ima koji veslaju na dasci, mi smo samo lezali i gledali Produzili ka Resiti, put ne mogu prepoznati koliko je propao, rizle mnogo.... davno nisam prosao a nekad je takodje bio nov asfalt. Cak sam u jednom momentu pomislio da nismo na pravom putu i ako to nije bilo moguce. nac. park sa druge strane, od Resice kad se krene ka Anini 533km reseta sivih vijuga .... il bar to malo sto je ostalo od njih Relive 'Beograd - Rumunija (nac.park Semenik)' WWW.RELIVE.CC View my motorcycle ride: Beograd - Rumunija (nac.park Semenik) 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Jun 15 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan @SQTR i ja se juce uputismo na kratku vikend turu do Sarajeva. Krenusmo nesto posle 14h iz Beograda, autoputem do Valjeva pa zatim rutom Osecina-Pecka-Bratunac-Vlasenica-Sokolac-Sarajevo. Uz laganu voznju sa vise pauza stigosmo negde oko pola 9 uvece. Ostavismo motore u garazu hotela i brzo smo bili u fakultativnom razgledanju Baščaršije. Put od Vlasenice pa nekih nekoliko kilometara je izgreban i spreman za presvlacenje novim asfaltom pa je potreban dodatni oprez, kao i par kilometara pre Sokolca. Vecina puta je tek presvucena novim asvaltom te je voznja preko romanije pravo uzivanje. Danasnji dan smo iskoristili za dnevno razgledanje, kafa u Baščaršiji i odlazak na vrelo Bosne. Oko 14h smo krenuli nazad rutom Olovo-Kladanj-Tuzla-Bijeljina-Sremska Mitrovica. Pravili smo vise pauza, rucak u restoranu Panorama u Olovu, Ormašice i Baklave u Tuzli, kafa u Bijeljini. Stigli smo u Bg negde oko 21h sa ukupno predjenih 698km. NC u proseku trosio 3.4l. Vreme nas je lepo posluzilo. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 16 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam da Forza 350 u stopu prati NCa. Bosna je stvarno raj za vožnju. Sarajevo je priča za sebe. Ako ga niste posetili, obavezno ga dodajte u listu želja. Preporuka za nezaboravan provod je City Pub. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4139 Napisano Jun 16 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan ..."rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita"...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jun 16 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas oko 100tke obrnuo. Od pocetka sezone ,celih 560km. Malo,jako malo... (ali mozda se nesto promeni ) 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Jun 16 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I Mi ubili 100-ku al x3 i malo preko. do Rajca se kuvala jaaako lepa .... butkica Dal sam bio mnogo gladan, dal se zvezde poklopile ne znam, znam da je ovo 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jun 17 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Nego , jesi ti pokazao ovim GS-ovima sta 'mala' Honda ume? Butkica je vrh! Promenio Jun 17 član DaliborBP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Jun 17 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ume ume dok ne izadjemo na pravac Nama je primat dobar pogled, kafance lepo, sprdnja, šega..... prošlo vreme šiljenje Zaboravih pozdraviti 3 Nc-jasa koja sretesmo kod Obrenovca 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jun 17 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Tako i ja juce... na pravcu ode bosansko motorno vozilo,ali kad udjemo brdo sa krivinama,tu se ne dam. Naravno da je prioritet voznja,druzenje i dobar zalogaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1167 Napisano Jun 17 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema zurbe nigde ionako je suludo stanje u saobracaju. Ja sam na 95ks ali iskreno ne bih imao problem ni sa slabijim motorom 60-70ks... Ionako ne prelazim 120/130kmh... A NC te brzine podnosi vise nego dobro... Novi ima 58ks ja mislim, sto je skroz ok... Kad bi se Suzuki smilovao da apdejtuje malog Stroma, momentalno bih ga kupio, meni je to taman snage koliko mi treba... Bitno samo kad izadjem na autoput da se motor ne dere u obrtajima i meni dosta... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 610 Napisano Jun 17 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo Subotu planirali do Rudnika, klopa pa nazad... Kad međutim, rano bilo za rucak... Sta nam tesko, ce rucamo u Ovčar banji... Ondak Požega, Divčibare pa kući... Nenadano 400+km ali uvek prijatno i uzivancija... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jun 24 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Danas palo kupanje,provera pritiska u gumama,dosipanje ulja u podmazivac. Nabacio bocne kofere iz 2 razloga. Prvi da se se prisetim kako lepo izgleda sa sva tri kofera i drugi da skinem prasinu sa istih. Ova sezona broji 770km za sada... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jun 26 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Kad su vec bili na motoru ,red je da se i provozaju... Kratko ali slatko (slano...) P.S. Bocni koferi,koliko god motor izgledao lepse,mocnije,stvarno nemaju svrhu na kratkim relacijama. Prednost - nema provlacenja. Mana - nema provlacenja. Rezime, provlacenjem rizikujemo da nekom dodjemo u mrtav ugao,neiskusniji vozac,zastoj na autoputu i eto problema. Sa druge strane,kad upekne,provlacenje je neminovnost. Imao sam jaknicu i rukavice,dole farke ali je bas toplo danas. Kreni stani dodatno me nervira i 'greje...' Punjena sa kajmakom + mantije kod Novopazaraca u sred Nemacke,nema greske. Promenio Jun 26 član DaliborBP 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ramiz 33 Napisano Jul 2 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750S 2016 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Usmerivači vazduha i zaštita za kolena. krenulo kao ideja iz glave da smislim nešto da obogatim širinu motora napred i kako bi moglo da se izvede. Onda našao još luđeg Jovana Dašića koji se prihvatio posla da modeliramo i na kraju posle mesec dana rezultat je ispod Honda NC 750S je sada BMW XR M 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1200 Napisano Jul 3 prisutan, 1118 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Eto biznis ideje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Jul 5 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam juce zalepio tankpad i nabacio nosac navigacije,quad look( nosac poslali kineski ) kad ono... Ode honda za Poljsku. Manjak vremena za voznju uzeo je danak. Pare nisam hteo da stoje 'zarobljene' ... Bice drugi kad vreme dozvoli. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Jul 5 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lebemekani koliko radnih sati i energije utrosih u NC da ode tek tako.....e moj Darko c...c...c Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1167 Napisano Jul 5 Zainteresovan, 745 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja cb500x prodao. Drndao se, njakao se kako da nabavim sve od opreme od "preko". Juri majstore da montiraju, odvezi motor(jer majstora u reonu od 60km nemam), nerviraj se, trazi prevoz za nazad i prodam je nakon sto sam je sklopio bas kako sam hteo... Jos nisam prezalio taj svoj hir... Zajeb... Da sam bar bio na nuli, nego u minusu solidnom. Jes da sad vozim jaci i bolji motor, al sta znam i ono mi je bilo dosta, nisam ja zahtevan motorista... Kako kaze ona na engleskom "the less is more"... Kad sam prodao cb500x kao od deteta da sam se rastao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano Jul 6 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ubi nas vreme u Nemackoj, bukvalno nije bilo 15 dana do sad lepih za voznju, ili kisa ili nenormalan vetar. Pre neki dan me zamalo nije oduvao, nisam smeo brze od 40 da vozim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pfff, kupite skuter pa vam ovo vrijeme “kod nas u Njemacku” nece biti problem. Ja se vozim skoro svaki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 632 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja se vozim skoro svaki dan ali po gradu, za 15km voznje 3x bude pljusak i izadje sunce, a vikendom uvek bude lose vreme! Ovo je treci vikend kako planiram da odem na kampovanje sa klincem i ne movu zbog kise. Nije mi trip da nam pada kisa i da se igramo u blatu! Mislim da je ovo najgora godina sto se tice vremena u poslednjih 6-7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jul 6 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, u pravu si! Ja neki dan sa kcerkom se isao provozati tu okolo i kad smo krenuli ubi sunce. Nakon nekih 5-6km tacno vidis na cesti crtu i prelaz izmedju sunca i kise - sa jedne strane crte suha cesta sa druge pljusak. Pokisli ko misevi, za 10 minuta opet sunce ko tepsija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...