stari roker 4268 Napisano Avgust 8, 2023 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prošle godine na mostu u Višegradu sednem na ogredu da se slikam, spustim ključeve pored sebe i zaboravim. Sednemo u baštu da popijeno piće, promuvali se još malo. Kad sam se sve spakovao da krenemo, upakovao kosu u potkapu, navukao kacigu i rukavice,vrućinaaa... Vidim nema ključeva. Traži svuda, nema. Na kraju krenem da bazam gde sam sve prošao, a ključevi stoje gde sam ih i ostavio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znam da smo pricali al reko da pitam opet da ne bude problem. Jos nisam ugradio maglenke, ili ja ne mogu ili majstor i moram da ga jurim ovih dana, Posto nemam fabricki dzek gde se ubadaju maglenke, odakle se uglavnom uzima struja, neko kaze sa brave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Avgust 8, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ugradjene preko releja, ima prazno mesto i kupis mali originalni da moze da se zatvori kutija, najelegantije resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 8, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, RankoBg87 said: Znam da smo pricali al reko da pitam opet da ne bude problem. Jos nisam ugradio maglenke, ili ja ne mogu ili majstor i moram da ga jurim ovih dana, Posto nemam fabricki dzek gde se ubadaju maglenke, odakle se uglavnom uzima struja, neko kaze sa brave. Sa brave koliko se sećam, da bi se gasili kada i kontakt ugasiš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Rakhil je napisao: Meni su ugradjene preko releja, ima prazno mesto i kupis mali originalni da moze da se zatvori kutija, najelegantije resenje. Gde si uzimao, secas li se koji ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Avgust 8, 2023 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Fabricki trazis po sifri 08A70MGSD30, ima na netu na brdo mesta. Ja sam moj narucio sa nekog UK sajta ali ih ima pun eBay. Univerzalni su mnogo veci i ne staju u kutiju sa relejima i osiguracima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala, Pitam drugara kako i sta, da trazim relej kaze da se ne brinem, sigurno ima od nekog drugog posto drzi servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redonaldo 38 Napisano Avgust 9, 2023 (promenjeno) U prolazu, 49 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za Hondu NC 750 X 2018 god, imam pitanje o gumama. Koje gume uzeti: 1. DUNLOP SPORTMAX ROADSMART IV - 120-70 -17 - 150 eura; 160-60-17 -177 eura; ukupno 327 eura ili 2. MICHELIN ROAD 6; 120/70 ZR 17 58(W) TL; 160/60 ZR 17 69(W) TL - ukupno 346 eura Michelin Road 6, prednja je obična, nije ona pojačana GT. Sada imam Mihelin Road 6, prednja je GT, napravio sam 19.000 km i jako sam zadovoljan. Ne vozim po kiši. Ako imate neku drugu preporuku i to ću uzeti u razmatranje. Ne vozim brzo osim po autocesti gdje vozim i po 170 km/h, a ovo drugo penzieonerski. Promenio Avgust 9, 2023 član redonaldo edit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 9, 2023 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 8. 2023. at 12:32, Rakhil je napisao: Meni su ugradjene preko releja, ima prazno mesto i kupis mali originalni da moze da se zatvori kutija, najelegantije resenje. Ovo nemere moc ici On 8. 8. 2023. at 17:17, RankoBg87 je napisao: Ok hvala, Pitam drugara kako i sta, da trazim relej kaze da se ne brinem, sigurno ima od nekog drugog posto drzi servis. Na ovo .... pisano pre neku stranicu, slika takodjer ima. Kod modela <21 treba osigurac, rele, od 21 ne treba jer napajanje ima na uticnici USB-a ...treba ozicenje ko hoce a i ne mora. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Avgust 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovakvim se znanjem ide u kafanu Jel ko stavljao sinter plocice, pomaze li to sta? Promenio Avgust 9, 2023 član RankoBg87 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Avgust 10, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam pratio na casu Sinter napred je "must have", za nazad još i možeš nešto ali meni su i nazad sinter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 10, 2023 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dabom...svaki NC bez obzira na godište napred stiže sa sinter dok je pozadi org pločica. Daklem, sve vi je jasno za napred, nazad po volji. Najbitnija stvar....menjajte koč tečnost na svake 2 godine, idealno kad se pogodi sa novim pločicama. Sinoć kasno završio jedan SW kom je stanje tečnosti bilo bogu plakati. Takodjer izvaditi klizače, očistiti, podmazati, klipove pretrljati pre nego legnu nove pločke....nemoj samo odvi-izbaci-ubaci-zavi! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci vec ih imam i vozim dok traje, jesu dobri ljudi ti Japanci, ne moram da se mucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1234 Napisano Avgust 10, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1661 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Da se oglasim malo. Kao sto sam gore pisao, pre mesec dana sam imao pogresno putovanje po nosace bocnih kofera i kofere. Trazeci po netu koji je nosac bocnih koji se uklapa na moj vec postojeci GIVI nosac pronadjem da je to GIVI PLX 1146 monokey. Cena simbolicnih 163e. S obzirom da sam u dolasku u junu (po motor) imao kasnjenje aviona od 4 sata,uspeo sam da naplatim kasnjenje i dobijem odstetu od 162e. Sto bi reklo matematicki, ovo se 'potire...' Danas je stigao paket. To nije to ako se odmah ne ugradi... Za vikend idem po kofere. Rezervisao sam GIVI V35, dobicu i treci cilindar pa ce sve ici na jedan kljuc. Nasao sam za 130e oba. Moje GIVI bisage ce na drugi NC put BGa. Nije losa opcija ni sa njima ,medjutim mana je sto kacenje ide preko suvozackog sedista a to zahteva da se svako tankanje moraju raskaciti. To je to za ovaj put. Promenio Avgust 10, 2023 član DaliborBP 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Avgust 10, 2023 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Satelis je napisao: od 21 ne treba jer napajanje ima na uticnici USB-a Možeš ovo malo pojasniti? Ja sam ugradio relej koji napaja sve potrošače koje sam naknadno ugradio, a okidanje releja sa izveo iz nekog praznog džeka. Dal je je za grejače ručica ili za USB, sad ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano Avgust 11, 2023 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taj prazan dzek ti je sa leve strane, predvidjen je za usb, maglenci, grejači mislim da ne idu preko njega (morao bi videti uputstvo šta kaže) a mozda i idu nisam siguran. Nisi ništa pogrešio uradjenim, slično sam i ja uradio na mojoj gospodji. Nadam se da si stavio osigurač pre relaja? koč tečnost .....pomenuta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...pa jel moguce... Nikad nisam video ovakvo stanje tecnosti.. Verovatno je prva...fabricka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Avgust 11, 2023 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... e sada zamisli kako je iza kocionih klipova! (koji su najniza tacka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan U celjustima je sigurno skorena muljПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Uzas... Nisam verovao da to moze biti bas tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Napokon ugradih maglenke, ugradio direktno sa acc, osigurac, relej, videcu ovih dana kako sija na putu tj jel kome smeta 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u gradu obisao NC (bar ja mislim da je bio NC, bio mrak). Ixil izduv grmi. Elem kad ga obidjoh, brzo sam mu prepustio mesto, upaljena mu duga svetla+maglenke, nisam mogao da gledam koliko to šljašti u retrovizorimaNo to je i poenta da se vidimo na putu što bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde duga po gradu i jos mrak, sta znam ok su maglenke, mora da se podese lepo i obore da ne smetaju bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1323 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Preko dana je pozeljno popaliti sva moguca svetla Al po noci u gradu, brate... Ne znam da l mi u susret ide kometa, delorean iz Povratka u buducnost ili neka plavicasta masa 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2970 Napisano Avgust 11, 2023 Drug član, 1741 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam par puta GS, sto kazes ne znam sta mi ide u susret. Jedan je taj koji nam napravi problem, za ovih par meseci kad god me drugar sretne kaze brate vidis se da ne moze da kaze neko da te ne vidi a nemam maglenke, da li led far danju sija dobro i uočljiv je, nosim stalno fluo prsluk, pantalone sarene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...