RankoBg87 2903 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Moze neki link? Da li su ok one sa Alia ili mora nesto ozbiljne? Svratim u servis pa ako ne moze onda cu porucim nesto drugo, kocnica mi je ok, ima dobro stelovanje, ne znam sto nisu stavili i na kvacilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan To stelovanje koje imas na rucici, sa podeocima od 1 do 4/5/6...kako vec.. Sluzi da odalji ili priblizi samu polugu rukohvatima... Kako bi udaljenost poluge bila odgovarajuca velicini tvoje šake... Nece promeniti to gde kvacilo odvaja.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Svratim u servis pa sta bude, ako ne moze sta da se radi, na sve se covek navikne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma sredice..bez brige.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano April 23, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uh...procitah napokon celu temu... Jako poucno i zanimljivo štivo... Kupih ja uz vas nekoliko NC-a...opremio ih...servisirao...obisao pola evrope..prijalo je bas..masta je cudo... Ko zna...mozda nekad i bude prilike za kupovinu.. Ja samo da pohvalim da je neko pročitao celu temu, a ne da je otvori i postavio pitanje koje je obrađeno već nekoliko puta...svaka čast Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Inace videh juce u Petrovaradinu jedan novi pandrurski NC... Prosle god ih nisu imali.. Zanimljivo izgleda sa onim njihovim dodatcima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nesto se ne secam da su se pominjali, mozda su dobili od nekog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano April 23, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Loshmi82 said: To vazi za starije modele... Ova viljuska je od novog modela...koji se btw sada zove Forza 750..i ona nosi pozadi 15" Pričalo se o zadnjoj viljušci koja je na Integri mnogo lepša nego na NC, ne o prednjoj, kao i o gumama za ta 2 modela. Forza 750 je totalno drugačiji model sa istom mašinom i menjačem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 350 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razumeo da se pricalo o viljusci sa slike (zadnjoj)...koja je montirana na NC.. A to je, cini mi se viljuska od Forze750...mozda i gresim.. Prednju nisam pominjao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Loshmi82 je napisao: To stelovanje koje imas na rucici, sa podeocima od 1 do 4/5/6...kako vec.. Sluzi da odalji ili priblizi samu polugu rukohvatima... Kako bi udaljenost poluge bila odgovarajuca velicini tvoje šake... Nece promeniti to gde kvacilo odvaja.. Pa to i jeste je poenta. Kad pustim ručicu da hvata već na 2 cm a ne na 5 cm od rukohvata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano April 24, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, RankoBg87 je napisao: Moze neki link? Da li su ok one sa Alia ili mora nesto ozbiljne? Svratim u servis pa ako ne moze onda cu porucim nesto drugo, kocnica mi je ok, ima dobro stelovanje, ne znam sto nisu stavili i na kvacilo. Ja sam naručio preko WISH-a. Ne znam da li to radi u Srbiji. Sve je to kinesko tako da su sa alija verovatno iste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, videcu sta ce kazu u servisu, pa ako ne bude nista onda ce biti druge rucice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano April 24, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, RankoBg87 je napisao: Hvala, videcu sta ce kazu u servisu, pa ako ne bude nista onda ce biti druge rucice. Podeli informaciju svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 284 Napisano April 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Trebam li se zabrinuti zbog ove karike? I zašto je samo nju uhvatila hrđa? Lanac je OEM ca 6500km Promenio April 24, 2023 član Limeni67 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, RankoBg87 said: Hvala, videcu sta ce kazu u servisu, pa ako ne bude nista onda ce biti druge rucice. Ja sam bio na generalnom pregledu i kada sam pokupio motor...opala....nesto ne štima... Mekana zadnja kocnica i kvacilo visoko u materinu. Vratio se i pozalio. Kaze mi majstor da postoji hondina specifikacija kako se steluje motor. On je meni prema toj specifikaciji namestio i kvacilo i kocnicu. Naravno, vratio je podesavanja na moj zahtev. Ne sumnjam da ce ti u servisu namestiti kako zelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije sklopljen i isporucen prvog dana kako treba Kad se vec pominje zadnja kocnica, ok je osecaj, nije osetljiva sto je i dobro, trazi da se vise stisne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Kursulla je napisao: Naravno, vratio je podesavanja na moj zahtev. Ne sumnjam da ce ti u servisu namestiti kako zelis. A gde ti je štelovao kvačilo, mislim na sajli ili na samom kvačilu? Ja sam probao na sajli i nije išlo. Nisam hteo da diram kvačilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, SaleKg je napisao: A gde ti je štelovao kvačilo, mislim na sajli ili na samom kvačilu? Ja sam probao na sajli i nije išlo. Nisam hteo da diram kvačilo. Bas me zanima pa sam pogledao par klipova, pomera se dole kod menjaca a onda se taj hod sto bude resi na rucici, sad za vikend kisa i ne verujem da cu otici do servisa, tako da necu skoro moci da svratim, jos ga ne vozim svaki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, SaleKg said: A gde ti je štelovao kvačilo, mislim na sajli ili na samom kvačilu? Ja sam probao na sajli i nije išlo. Nisam hteo da diram kvačilo. Nemam pojma. Ja mu rekao da ipak vrati kako je bilo i dao mu kljuceve. 5 minuta kasnije dolazi i kaze da probam. Sve bilo kao staro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1298 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, RankoBg87 je napisao: Bas me zanima pa sam pogledao par klipova, pomera se dole kod menjaca a onda se taj hod sto bude resi na rucici, sad za vikend kisa i ne verujem da cu otici do servisa, tako da necu skoro moci da svratim, jos ga ne vozim svaki dan. Pomerao sam sajlu u oba pravca. Ako anuliraš prazan hod (koji mora biti minimalan) kvačilo hvata na vrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2903 Napisano April 25, 2023 Drug član, 1707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sastavio sam i rasturio auta ne znam ni sam al vala ovo ne diram, skupo, izdržacu i otici do servisa prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 924 Napisano April 26, 2023 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2023. at 14:03, Limeni67 je napisao: Trebam li se zabrinuti zbog ove karike? I zašto je samo nju uhvatila hrđa? Lanac je OEM ca 6500km Jesi li probao sa kerozinom t.j. petrolejom i četkicom za zube (soft ili medium - najbolje Colgate ) Mislim da znaš da nakon toga treba dobro premazati lanac sa uljem za menjač, pa sutradan utapkaj viška nekom krpom ili papirni ubrus da ne bi bacalo svugde. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 26, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Baš pre neki dan video na YT da je lik naprskao WD, sačekao i onda istrljao čeličnom vunom. Isto tako na spoljnoj strani lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...