malitomic 1655 Napisano Februar 16, 2023 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Chika Jimi je napisao: @Vuleta jeste, gdin Bane iz Barica je radio… Ja se iskreno slabo razumem da bih komentarisao rad, samo znam da ga i gdin Robert preporucuje, znam da je namestio, covek je korektan skroz i prokomentarisasmo bas da je sve poskupelo a da jos nije menjao cene za ovakve stvari. Ne znam dal je od gdina kolege auspuh, ako jeste hvala i njemu puno! Daaa, bio je na mom Cbf 500 jako kratko Ako možeš stavi kontakt od Baneta iz Barica i meni malo malo zatreba neka prepravka ili ugradnja auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Februar 16, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic hvala jos jednom! Komtakt gdina Baneta saljem u DM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8350 Napisano Februar 26, 2023 Drug član, 1856 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 14.2.2023. at 18:53, Yanco je napisao: Nova color šema za 2023... ? Ne znam, možda je do mene, ali model 2016. Crveni i plavi konkretno, su mnogo lepši, video sam par komada po gradu i šta znam, nekako mi nije to to.. Ti si imao oba koliko se sećam, pa možda imaš drugačije mišljenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2489 Napisano Februar 27, 2023 Slow rider, 936 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, ProMaster je napisao: Ti si imao oba koliko se sećam, pa možda imaš drugačije mišljenje.. Imao sam sve tri generacije. Očigledno, 2021 mi se najviše dopada, zato sam je i uzeo kad je izašla. Valjda je to i poneta restajling modela, da bude lepši od predhodnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva sprava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 130 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Gile_Extremeboy je napisao: Zanimljiva sprava Stede se novci, moj sledeci definitivno, ziv bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Februar 28, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Novi NC i Tranasalp podsecaju me na CB, prednji kraj najvise. Slicno kao X-ADV i NT, jedino mi Afrika fura svoj fazon. cene nikako da stanu sa ludovanjem zamenio Zokiju gume pre neku godinu, 2 max 3 ovaj set je kostao ni cele 22.000din sada je 26.100din za ovu km vec su jednom menjane plocice napred i nazad prednje su 15.530din .... zadnje plocke 13.770din = 29.300din do skora je bilo - 50e jos jedan primer prelaska sa cvt-a na lanac uopste nije znao da lanac zahteva odrzavanje kaze ja sam samo vozio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Februar 28, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me interesuje da li u Hondi kad ti daju nov moped kažu nešto tipa "E samo paziš na lanac, isprskaš sprejem na 300-500...1000km... " ili tako nešto" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Februar 28, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je kupljen u Stojanovu. Iskreno rečeno to bi trebalo da se podrazumeva da zna vlasnik (svako ko vozi dva tocka) kako mu je pogonjeno sokoćalo pre kupovine pa spram toga dela u praksi. Po meni prodavac moze naglasiti da je lanac, kardan, kaiš u pitanju kao vid prenosa i toeto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2489 Napisano Februar 28, 2023 Drug član, 1595 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Za 15 000 km spalio i prednje i zadnje pločice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4173 Napisano Februar 28, 2023 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me interesuje da li u Hondi kad ti daju nov moped kažu nešto tipa "E samo paziš na lanac, isprskaš sprejem na 300-500...1000km... " ili tako nešto" Meni nisu rekli da treba da sipam gorivo, uh kako sam se namučio preko 10km. Slabo ide NC sa 1 ks.... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Februar 28, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis verujem da vecina ljudi zna ali postoje ljudi koji neće da razmišljaju o tome i moped im služi za NErazmišljanje o parkingu, brže završavanje obaveza i za samo i od tačke A do B u gradu. Ne mogu kriviti te ljude što ne znaju ako im niko nije rekao da nešto na nečemu (aparatu, uređaju, mopedu...) zahteva njihovu pažnju i delimično održavanje pri redovnom korišćenju. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Februar 28, 2023 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ne znam gdje postaviti ovo pitanje, ako sam fulio, izvinjavam se.... Planiram ove godine prvi put posjetiti auto/moto sajam. Vjerovatno petak, subota i nedelja (od 22-28 marta je sajam koliko sam uspio primijetiti)... Mozete li podijeliti vasa iskustva sa ponudom opreme, odjece, obuce, izlozenih motocikala (Volio bih pogledati/sjesti na novu NC750)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7940 Napisano Februar 28, 2023 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, r_faruk je napisao: Pozdrav, Ne znam gdje postaviti ovo pitanje, ako sam fulio, izvinjavam se.... Planiram ove godine prvi put posjetiti auto/moto sajam. Vjerovatno petak, subota i nedelja (od 22-28 marta je sajam koliko sam uspio primijetiti)... Mozete li podijeliti vasa iskustva sa ponudom opreme, odjece, obuce, izlozenih motocikala (Volio bih pogledati/sjesti na novu NC750)... Gađaj radni dan,ako ideš vikend,nećeš se nagledati a bogami ni sesti od gužve. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Mart 1, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Chika Jimi je napisao: verujem da vecina ljudi zna ali postoje ljudi koji neće da razmišljaju o tome i moped im služi za NErazmišljanje o parkingu, brže završavanje obaveza i za samo i od tačke A do B u gradu....... apropos (ne)znanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 1, 2023 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Osetih bol u grudima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 3994 Napisano Mart 1, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, r_faruk said: Pozdrav, Ne znam gdje postaviti ovo pitanje, ako sam fulio, izvinjavam se.... Planiram ove godine prvi put posjetiti auto/moto sajam. Vjerovatno petak, subota i nedelja (od 22-28 marta je sajam koliko sam uspio primijetiti)... Mozete li podijeliti vasa iskustva sa ponudom opreme, odjece, obuce, izlozenih motocikala (Volio bih pogledati/sjesti na novu NC750)... Ja sam čuo da je nov 7800, al da može da se dobije i za 7300 :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Mart 1, 2023 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: apropos (ne)znanja Taj lanac nikad nije dotegnut vidi se po poziciji osovine zadnjeg tocka, ovakvo stanje zadnjeg lancanika vidjao sam samo u filmovima strave i užasa. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Mart 1, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Milanezi je napisao: Za 15 000 km spalio i prednje i zadnje pločice Ja, rekli na servisu kad je bio da mora zamena. Ulje motor, filter, plocice, rad izaslo je 44 - 45Krsd. Inace mislim da jedared beše jedan primer gde su oem plocke sabijene bile za 10Kkm. Sad bas strafim X-ADV, 20K nepunih na satu....raspao se lezaj zadnjeg tocka desne strane. Heboludzbunjenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanmrki 25 Napisano Mart 1, 2023 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750XA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Skittles je napisao: Ja sam čuo da je nov 7800, al da može da se dobije i za 7300 :o Bila 7800 i nije moglo za 7300 a sada je 8400 i ne moze za 8300. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Mart 1, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Satelis je napisao: raspao se lezaj zadnjeg tocka desne strane. Daj sve detalje, šta si stao samo kod tog ležajčića 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 743 Napisano Mart 2, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi da napises @Satelis malo u X ADV temi ako imas vremena Koliko ja obozavam da citam Daretove postove, koliko deli iskustva i znanja to je neverovatno u svim temama gde pise! Kada budem kupio nov motor mislim da me garancija nece ni zanimati, nego samo kod Dareta na servis. Ne poznajemo se licno ali toliko poverenje, da bih mogao kljuceve od kuce da mu ostavim bez razmisljanja! Samo zelim javno da ti se zahvalim na svih ovim postovima koje na forumu koje detaljno kacis, slikas, pises objasnjavas! HVALA GOSPODINE! 6 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15672 Napisano Mart 2, 2023 Integrisan, 9284 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima, pisacu o ADV-u kad ugrabim vreme. Kaki crni gospodin, da me vidis sa lampom na celu.... samo mi slem fali i eto ga rudar Ne smem mnogo ni pisati, citaju razni, neki se prepoznaju pa dodje do nelagode. U glavnom, problem je istina kad izadje na svetlo dana.... odo zice lemiti 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Mart 2, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Lemaj lemaj što bi reko nas dobri čika @Arakis 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 743 Napisano Mart 2, 2023 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan I rudari mogu da budu gospoda kao i sto jesu To je u karatkeru coveka Tako da jos jednom HVALA gospodine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...