Kursulla 354 Napisano Mart 26, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa danšnje vožnje...Послато са SM-N975F помоћу ТапатокаPa i mi NC za slikanje imamo:Sent from my Pixel 3 using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Mart 26, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj utiske pa da narucujem ako valja Sent from my Pixel 3 using TapatalkEvo utisaka nakon prve vožnje. Vožnja do Beške i nazad autoputem. U odnosu na originalni, manji, vizir ovaj je odličan. Izgleda mi tanji, ali nema savijanja, ne trese se. Vrlo je stabilan. Nema udara vetra u grudi. A i glava je zaštićena od vetra. Vozio sam autoputem do 140 na sat i zadovoljan sam i zaštitom i performansama. Pre NC-a sam vozio SW 400 koji ima povišeni vizir i sličan je osećaj iako se drugačije sedi. To su prvi utisci. Videćemo za dalje. Razmišljao sam u početku o onim podizačima za vizir, ali mislim da mi neće biti potrebni.Koga god interesuje da pogleda kako izgleda, stojim mu na raspolaganju.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Mart 26, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Kursulla je napisao: Pa i mi NC za slikanje imamo: Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Imamo i mi NC za slikanje sa današnje vožnje 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2524 Napisano Mart 26, 2022 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vasa.93 je napisao: Pazi! Ja sam tako prodao svoj motor iz potpuno istog razloga. Svaki put kada sam dolazio u Srbiju kajao sam se što nemam motor, a kada sam se konačno i vratio, tek onda sam se kajao. Cene su porasle primetno, i sada isti motor (i isto godište, dakle oko dve godine stariji) ide za oko 1000€ više (nego što sam ja prodao svoj). Ajde to i manje više, više se kajem što sam prodao motor koji sam ja vozio od 0km, a sad uzimam polovan... Ako nije moranje, neka ga. Bolje štedeti pare u motorima nego u evrima Videću, nemam pojma kako će se stvari odviti, ali mi žao da par godina stoji motor a da se ne vozi, a ne znam dal ću imati vremena da si vozim kad dodjem nekad na vikend kući 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Kadezi said: Evo utisaka nakon prve vožnje. Vožnja do Beške i nazad autoputem. U odnosu na originalni, manji, vizir ovaj je odličan. Izgleda mi tanji, ali nema savijanja, ne trese se. Vrlo je stabilan. Nema udara vetra u grudi. A i glava je zaštićena od vetra. Vozio sam autoputem do 140 na sat i zadovoljan sam i zaštitom i performansama. Pre NC-a sam vozio SW 400 koji ima povišeni vizir i sličan je osećaj iako se drugačije sedi. To su prvi utisci. Videćemo za dalje. Razmišljao sam u početku o onim podizačima za vizir, ali mislim da mi neće biti potrebni. Koga god interesuje da pogleda kako izgleda, stojim mu na raspolaganju. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Odlicno! Koliko si visok, ako nije tajna? Pitam zbog zastite glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Koliko si visok, ako nije tajna? Pitam zbog zastite glave.Visok sam 186 cm. Planiram da stavim podizače kormana pa ću da vidim kako će stanje onda biti, pošto će položaj tela da bude malo podignutiji.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22094 Napisano Mart 27, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je 22mm guvernal mogu ti pozajmiti podizace pa probaj odgovara li ti polozaj, vozi koji mesec... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je 22mm guvernal mogu ti pozajmiti podizace pa probaj odgovara li ti polozaj, vozi koji mesec... Hvala Nešo, već sam ih kupio samo da nadjem vreme da ih namontiram i probam.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 354 Napisano Mart 27, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Kadezi said: Visok sam 186 cm. Planiram da stavim podizače kormana pa ću da vidim kako će stanje onda biti, pošto će položaj tela da bude malo podignutiji. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Onda ce mi odgovarati. Ja sam 183. 10 hours ago, N.F.S. said: Ako ti je 22mm guvernal mogu ti pozajmiti podizace pa probaj odgovara li ti polozaj, vozi koji mesec... Bas danas sam pokusao namontirati podizace. Ali nisam uspeo "osloboditi" i malo izvuci kablove. Ja ne kapiram kako one zabice funkcionisu i kako bre onako jako drze kablove... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pisao je Dare u temi, ranije....prelistaj ako ti nije mrsko....Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 27, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dosta joj je dremanja..... 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sad ces da je rasclanis do detalja i uglancas jer si nagazio na soder Planira li neko neku voznju konkretnu osim sto se vozikamo svako po svom kraju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 27, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nas par je otvorilo sezonu zvanicno ovaj vikend, necu racunati 01.01.2022. Bice voznji Sale.Evo par sa danasnje ture...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 27, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hahahah necem, nesam bas toliko bolesan u ovo malo vijuga sto je ostalo. Ja ne da ne razmisljam o voznji nego sam razmisljao cak i o prodaji. Ondak me supruga urazumi uz reci "ako sad budeš prodao, pitanje je kad ćeš kupiti drugi". Ima pravo, tako da skok do TA, TF i BiH opet mi ne gine a i uželeo sam se RO generalno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 27, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo spominjali smrz u tunelu na TF...Kad se samo setim lepote i hladnoce unutra...I naravno opet valja otici!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 27, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Profilna mi je sa TF jedna sa TA, ne znam zasto posebno mi draga Ne znam kakva je sad porcedura za ulazak u RO za nas (mene) koji nismo pelcovani? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Mart 27, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nikakva, nema procedure, ulaziš laganoPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Mart 27, 2022 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko videh, trenutno na najvecem stepenu zaraznosti i preporuka je (trenutno) izbegavati putovanje uopste.Znaci full testovi 100% i maske ...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Mart 27, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Ne znam kakva je sad porcedura za ulazak u RO za nas (mene) koji nismo pelcovani Pozdrav, ovde mozes videti sve uslove putovanja za sve zemlje. Navedene su sve opcije. I menja se redovno u skladu sa najnovijim uslovima. Covid-19 - услови за путовање | Министарство спољних послова WWW.MFA.GOV.RS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan https://www.gpkompozit.com/en/product/gp-composite-honda-nc-750-x-2021-compatible-printed-windshield-transparent-130029Cena 61 euro, carina i pdv 2700 dinara, poštarina free za Munze Konza.Sent from my Mi 9T using TapatalkA izvini prijatelju, kako si narucio sa sajta, tamo nema Srbije za isporuku.? Sent from my SM-G975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jancha 28 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Srem Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Ima, Sırbistan je Srbija.O boze. Sent from my SM-G975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Mart 28, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Tarmi636 je napisao: Pozdrav, ovde mozes videti sve uslove putovanja za sve zemlje. Navedene su sve opcije. I menja se redovno u skladu sa najnovijim uslovima. Covid-19 - услови за путовање | Министарство спољних послова WWW.MFA.GOV.RS To je šta traže zvanično. Ja sam bio pre mesec dana, jedva i pasoš pogledali na aerodromu, o ostalom da ne pričam. Doduše u gradovima ne može da se udje nigde bez sertifikata (tržni centri, restorani, svuda skeniranje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1986 Napisano Mart 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off. U ovoj situaciji je mesec dana jako dug period. U februaru u Sloveniji ni na benzinsku pumpu nisi mogao da uđeš bez sertifikata a slična situacija je bila i u Italiji, dok su mi prošle nedelje sertifikat gledali samo u hotelu. Promenio Mart 28, 2022 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Mart 28, 2022 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jos pre neku godinu hteo sam da organizujem ovde u temi skup NC-ejasa da skoknemo do RO na jednodnevnu voznju. Nacionalni park Semenik pun krug ili spust do Kladova sto je duza varijanta (oko 600km) ali po meni i lepsa..... udari korona usrana i ode mas u propas. Ovo bi bila tranzitna voznja, gorivo se ne mora kod njih tankati ako se iz BC krene sa punim rezervoarem. Lagani kljuc moze se baciti pokraj Trei Ape jezera, rucak kod nas u D. Milanovcu tako da nece trebati skeniranje pm. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Mart 28, 2022 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan E na te voznje sam mislio, a ne otvaranje sezone koju nisam ni zatvarao Samo licno toliki put spakovao bih u 2 dana jer od 600km puta iz mog iskustva to je da si ceo dan na autoputu, konstantna brzina i gas... Gde je krivinarenje, pauze za odmor, upijanje okoliša, caskanje sa kolegama, skok do nekog neplaniranog vidikovca, tacke, klopa, par sati pauze na nekim bitnim tackama... 350km u danu je idealno ako zelis sve da dozivis bez stresa i bezbedno. Pritom grupna voznja je uvek daleko sporija nego kad ides sa par prijatelja. Zna li neko da li su nesto renovirali na Smeniku ili je jos uvek sve onako raspalo? Promenio Mart 28, 2022 član Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...