Savamalac 144 Napisano Januar 31, 2022 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Satelis je napisao: Juče sam išao do Delte da vidim NT gde sam ujedno bacio pogled na novi NC, bese izložene sve boje. Negativno...... kvalitet plastike, zvoni kao da je sisao sa kineske trake gde god da se kucne + zeznuli su crnu plastiku na poklopcu za kacigu, vratili na prvi model.... pisali smo koliko znaci za tank torbu. Pozitivno..... lepši izgled, veći prostor za kacigu, integrisana USB utičnica, lepša inst. tabla samo šteta sto nije u koloru, lepši migavci, agregat neprimetno jaci, menjač tisi. Sto se boje tice.... crvena u odnosu na starije modele rekao bi da ne stoji, odskaču mi bocne plastike, plava Ok, siva standardno dobra, bela najlepša al to je već stvar ukusa. Povećanje cene prati razliku izmdju prethodnih modela sto i nije toliko strasno. Zal ostaje sto nisu ubacili dupli disk, izmenili ružnu kutiju od zadnje viljuške, poboljšali udobnost sedišta i udenuli 25, 30 konjica. Pokusavamo za gospodju da kupimo Cb500f, bili smo u salonu, ona se raspituje za sebe, a ja radi isto sto i Darko... potpisujem sve sto je napisao. Identicno razmisljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Januar 31, 2022 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, moj prijatelj želi da kupi NC X manuelac 2021. Ako neko prodaje ili čuje nešto, javljaj te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2633 Napisano Januar 31, 2022 Slow rider, 945 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan On 30.1.2022. at 15:52, Satelis je napisao: integrisana USB utičnica Ali ne u standardnoj opremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Januar 31, 2022 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čoveče, USB utičnica kao dodatna oprema... Koliko toga bi moglo da bude standardno na svim motociklima ali ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 2, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 1/31/2022 at 11:14 PM, Alekre said: Čoveče, USB utičnica kao dodatna oprema... Koliko toga bi moglo da bude standardno na svim motociklima ali ne. Stvar koja inace kosta par evra u maloprodaji, a fabriku na veliko...ne znam imaju li toliko sitno.. Kao sto je nekad upaljac u kolima bio normala, a danas ga izbacuju tako danas u nikad digitalnijem svetu prepunom gedzeta usb bi i te kako trebao biti osnovni deo opreme kao sto su migavci, sirena itd. Jedan u frunku drugi na kormanu ili negde ispod cajgera. Leba ne jede. A ako ga ugradis, diler kaze gubis garanciju kao da si ugradio server neki ili trafo stanicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 2, 2022 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Japanci iako vrhunski proizvodjači imaju neka čudna rešenja, u najmanju ruku nelogična. Honda na putnim motorima nije ugradjivala pokazivač količine goriva ili rashladne tečnosti, nego ostavi samo lampicu...tako da me i ne čudi ovo za usb utičnicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tacno. Pokazivac temperature nema. Niđe veze Ne bi me.cudilo da ukinu ventile na tockovima dobijes kineski ili japanski kubik vazduha i to ti je sto ti je Promenio Februar 2, 2022 član Ferty_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan https://m.mobile.de/motorrad-inserat/honda-nc750x-heizgriffenebelsch-koffer-sturzbügel-schleswig/327151328.html?searchId=c5c4479f-ce00-3e23-41aa-9a8be246a9c9&type=ad Ova je top opremljena, doduse i cena je solidna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan https://m.mobile.de/motorrad-inserat/honda-nc750x-abs-inkl-großer-honda-zubehör-umbau-herborn/334504105.html?searchId=3d03baa3-8646-abb4-b358-0d74b0096269&type=ad Evo jos jedne. Skoro nisam video ovako lep motor, ova oprema mu sjajno stoji. I mozda najbitnije, sve fabricki, nema skidanja za tehnicki i sl. Samo registruj i vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16172 Napisano Februar 2, 2022 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Milanezi je napisao: ...........Honda na putnim motorima nije ugradjivala pokazivač količine goriva..... SW recimo ima pokazivač ali nema lampicu za rezervu pa ako se zaboravi sipati eto belaja. Pre sat vremena, Milllan 83 je napisao: Ova je top opremljena, doduse i cena je solidna. Nista posebno nema, grejaci, crash bar, maglenci i koferi.... fali još dosta toga. Gospodja sa donjeg linka mi bas bas ubava, bomba prava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Satelis je napisao: SW recimo ima pokazivač ali nema lampicu za rezervu pa ako se zaboravi sipati eto belaja. Nista posebno nema, grejaci, crash bar, maglenci i koferi.... fali još dosta toga. Gospodja sa donjeg linka mi bas bas ubava, bomba prava Lepi su koferi, aluminijumski delovi sa natpisom honde. Sta bi jos moglo da se udene od opreme? Tempomat kada bi bio ako se nekada izadje na autoput.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Milllan 83 said: https://m.mobile.de/motorrad-inserat/honda-nc750x-abs-inkl-großer-honda-zubehör-umbau-herborn/334504105.html?searchId=3d03baa3-8646-abb4-b358-0d74b0096269&type=ad Evo jos jedne. Skoro nisam video ovako lep motor, ova oprema mu sjajno stoji. I mozda najbitnije, sve fabricki, nema skidanja za tehnicki i sl. Samo registruj i vozi. Pogledao sam tekst ovih oglasa. Dileri na spisak opreme pomjesaju i standardnu i dodatnu pa onda lista ispadne dugačka. A u suštini su stavili komplet kofera grijanje i dekorativni adventure ukras. Kada ovako to napišem spisak opreme je onda jako kratak. A cijena naravno nabijena do pod precku. U par postova prije je sa pravom kritikovana politika fabrika kod startne ugradnje korisne opreme kao što je usb utičnica i slično. U istu priču treba staviti i dilere koji ne vole motore i ne razumiju potrebe stvarnih vozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Februar 2, 2022 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Satelis je napisao: SW recimo ima pokazivač ali nema lampicu za rezervu pa ako se zaboravi sipati eto belaja. Mislio sam recimo na Varadera 1000, motor koji je napravljen za putovanja. I oni na takvom putnom motoru ne stave pokazivač goriva nego lampicu koja se pali kad dodje na rezervu. Da je bar lagan pa i da se gura ponekad, nego mrcina Nije mi jasno o čemu su mislili mali žuti, ta njihova logika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16172 Napisano Februar 2, 2022 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Milllan 83 je napisao: Lepi su koferi, aluminijumski delovi sa natpisom honde. Sta bi jos moglo da se udene od opreme? Tempomat kada bi bio ako se nekada izadje na autoput.... Dacu par primera vezano za malo pre pomenuti.... - NC ima kratak prednji blatobran tako da sve usere do hladnjaka a zna da baci i na sam hladnjak bez vecih problema.... znaci treba produzetak blatobrana. - Zatim nema stitnike ruku, malo parce plastike koje mnogo znaci putniku namerniku. - Nema povisen vizir, ubi vetar u glavu sa obicnim - Nema centralni stender - Nema podmazivac lanca - Nema zadnji blatobran pa sva *ovna baca direkt na amortizer Eto otprilike šta mu sve još fali, pričam iz ugla bajkera koji zeli putovati.... gradsko svrckanje nije u opticaju. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Februar 2, 2022 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Potposujem sve sto je nabrojao @Satelis To su stvarno vredni dodaci, a ne hondin logo na nekim ukrasnim delovima ili u boji necega. Dodaci koji ne samo da sluze udobnijem i sigurnijem putovanju vec laksem i ekonomicnijem odrzavanju masine, a u konacnom usteda i bezbednost. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Februar 2, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da se o ukusima ne raspravlja, ali se uvek razočaram kad na novom modelu naprave nešto ruznije ili manje funkcionalno nego na prethodnom. Prvo već pomenute plastike na poklopcu franka, živo me zanima zašto?A onda ovi koferi...Na prethodnom modelu je centralni bio ružnjikav a bočni lepi i kačanje nikad bolje.A na novom je centralni lep, ali bočni... Za moj ukus kao piletu sise jer su preveliki za NC! A oblika kao dve vojne manjerke. Da su aluminijumski pa da razumem. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Februar 3, 2022 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, drugaru koji živi napolju stigao Motein kofer 45 lit greškom. Preskupo mu da ga vraća, pa ako je neko zainteresovan ovde, kod mene je i možete ga dobiti za 270 evra. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 929 Napisano Februar 3, 2022 Zainteresovan, 382 postova Lokacija: MKD Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC700/NC750 front fender extender LONG (ABS 2mm) WWW.EBAY.COM All new front fender extender for HONDA NC700/NC750. - fit the extender to fender before fixing;. Include: 1 pcs precutted extender. - clear the inside part of your fender;. Material: 2... Нашао овој додатак предњег блатобрана на ebay, из Русије, 25 евра до Македоније. Изгледа да је дужи од ових са алија.. Ако некоме треба, ето. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16172 Napisano Februar 3, 2022 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu dobar, prava stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvetinovic 1 Napisano Februar 4, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem SW motech crash barove za model 2017. Kao novi bukvalno, 6 meseci su mi na motoru. Viber 0638700002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djo 85 Napisano Februar 6, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660,xjr 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko preporuku gde kupiti nosač kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj malo na KP (Shad, Givi), ima ali ga cene kao da je od zlata. Mogao bi i do Honde, da pitaš njih, možda te prijatno iznenade kao mene, ako misliš na oriđiđi ... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 33 Napisano Februar 6, 2022 U prolazu, 42 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan U Hondi prodaju Shad, pre neki dan su drugaru nudili ceo set (nosac + kofer) za NC. I cena je sasvim korektna, ispod 100 evra nosac i ploca.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4290 Napisano Februar 6, 2022 Drug član, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav Shad u Hondi, gledaj original. Ja uzeo za manje od 11.000 rsd...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni67 285 Napisano Februar 7, 2022 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Mostar, BiH Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, djo said: Jel ima neko preporuku gde kupiti nosač kofera? Ako te zanima Shad kofer ja sam kupio nosac za 80 eura nov pa te mogu uputiti. Inače trebaš se odrediti koji kofer stavljas ( Givi Shad Honda Kappa HB...itd) pa će lakše ići sa rezultatima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...