Ferty_ 570 Napisano Januar 29, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nikad se vozila nisu kacila na racunare na tehnickom. Jedva imaju opremu za rad, a ne jos kablove i racunare za sva vozila koja postoje na 2, 4 i vise tockova. Ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod Sajma 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 923 Napisano Januar 30, 2021 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Molim da se vlasnici prijave i da spodele kakva su to dodatna svetla? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, stejer said: Danas kod Sajma Reci ti meni zasto koristis telefon u toku voznje? Evo prijavio se jedan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 31, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, godovic said: Molim da se vlasnici prijave i da spodele kakva su to dodatna svetla? Sent from my VOG-L29 using Tapatalk LED BAR 18W mini KOCKA 12/24V - AutoFashion - Auto kozmetika i oprema za automobile AUTOFASHION.RS OPIS: Ovaj proizvod se svakako uvrštava u LED BAROVE ali zbog svoji... Ovo su svetla na oba motora. Kod mene vec tri godine u upotrebi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Januar 31, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Reci ti meni zasto koristis telefon u toku voznje? Morao sam ovekovečiti ovako moćan prizor. Inače se stvarno trudim da me telefon ne okupira. Takva me milina obuzela kad sam vas video, da sam jedva čekao da stignem kući i isteram svoj iz garaže da uhvatim krug. Iskreno bilo bi lepo da realizujem u narednih mesec dva neke ovakve maglenke na crash barovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Januar 31, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, godovic said: Salimo se malko Da, juce je bilo bas lepo gusterisanje na suncu uz kaficu. Puni baterije, a nekome i akumulator. Maglenke odlicno rade posao u flood opciji, sve lepo pokriju od pocetka motora do duzine oborenih svetala, malko dalje i u sirinu. Za daljinu su duga svetla. Promenio Januar 31, 2021 član Ferty_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Februar 1, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se preksinoc, kad odjednom krene cela tabla da mi treperi. Trepne cela dva puta, pa sve normalno 5 sekundi, pa opet, pa onda recimo trepne samo brzinomer a ostalo ostane prikazano, pa obrnuto - trepne sve ostalo a brznomer je prikazan. I tako tokom cele voznje do kuce. Napon, alternator, akumulator, tabla gubi kontakt? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Februar 1, 2021 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide na zamenu akumulatora. I to odmah. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 1, 2021 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide da nije do bakterije već do table. Ne bi više vozio već bi prvo proverio punjenje, osigurače pa ako je Ok ondak bi skinuo tablu i pravac elektroničar dok nije kasno. Na starijim modelima hoće ins. tabla da jede ono što se ne jede. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 1, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Vozim se preksinoc, kad odjednom krene cela tabla da mi treperi. Trepne cela dva puta, pa sve normalno 5 sekundi, pa opet, pa onda recimo trepne samo brzinomer a ostalo ostane prikazano, pa obrnuto - trepne sve ostalo a brznomer je prikazan. I tako tokom cele voznje do kuce. Napon, alternator, akumulator, tabla gubi kontakt? Bilo je već jednom u temi nešto oko crkle table, koliko se sećam. Nisam imao takvih simptoma sa slabim aku, a i stariji je model.Da nije voda ušla negde ili još gore slana voda ako si više vozio ovih dana? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 1, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tabla blinka ili cela ili ne blinka. Ne moze da blinka deo prikaza na tabli dok deo miruje. Znaci da je nesto oko same table. Elektronika. Poslusaj Satelisa i ne koristi vise motor da ne bi cvrcnula do kraja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Februar 1, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri ljudi. Jedino što preostaje je da mi preporučite nekog elektroničara u Beogradu ili da teram u ovlašćeni, da ne bih ja odabrao nekog pogrešnog sa neta i zgubidanio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 1, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pitao čika Rajka da to pogleda, ako može sigurno će ti pomoći, na forumu se zove Arakis. Ovo čisto da te uputim dok ti iskusnije kolege ne daju neke još smernice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18547 Napisano Februar 2, 2021 Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno sam naišao na ove majice. Možda ideja za vas: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Februar 2, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, 83120033 je napisao: Slučajno sam naišao na ove majice. Možda ideja za vas: Gde si naišao, daj link, ja bi poručio. Promenio Februar 2, 2021 član Justicije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
83120033 18547 Napisano Februar 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 233 postova Lokacija: Bled, Slovenija Motocikl: Honda SH300i Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, Justicije je napisao: Gde si naišao, daj link, ja bi poručio. https://www.facebook.com/groups/714862508587467/user/100025079142949/ https://www.redbubble.com/shop/?iaCode=u-tees&query=NC750x&ref=search_box Promenio Februar 2, 2021 član 83120033 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 691 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @stejer Kao sto rekose, kontaktirajte @Arakis mozda ce moci da Vam pomogne. Pre 2 - 3 godine sam ja imao problem sa tablom, gde mi se kilometraza samoinicijativno prebacila u milje, a brzinomer u mph. Gos'n Rajko je jedino video da je fabricki lem bio losiji, pa je to osvezio, ali na kraju nismo uspeli da resimo ''problem'', jer Honde, koje su za Evropsko trziste, nemaju u settingu instaliranu mogucnost da se menjaju jedinice, tako da i danas vozim u miljama Delta takodje nema softve za tako nesto inace, kod mene je, verovatno, krivac bio los aku, jer sam nekoliko meseci nakon toga, koliko se secam, morao da kupim nov aku. Ovo ne znaci da je i kod Vas isti problem, ne bih da Vas navedem na pogresan trag...samo evociram uspomene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stejer 46 Napisano Februar 2, 2021 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na smernicama, javio sam se kolegi @Arakis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko mi se kolega javilo u inbox sa istim pitanjima za dodatna LED svetla. Bas ne stizem od posla da detaljisem pa posto ide sjajan prolecni vikend mozemo se organizovati da skoknemo do neke prirode, druzimo se i detaljisemo oko dodatne opreme. Hvala na razumevanju i cujemo se u petak da potvrdimo druzenje Promenio Februar 2, 2021 član Ferty_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 2, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ta majica moze se iskoristi samo da na vrhu pise TRK502X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Danas se bilo vredno, vratio sam aku, zamnio ulje i sve filtere, sve zategao na propisnu silu zatezanja jedino sam filter menjaca na 10nm, jer sam video da ljudi i sa neta, a i naš Satelis isto radi na 10. E sada imam jedno pitanje, još pre zimskog sna, kada sam ga vozio jednom sam ga ostavio u d i ugasio isto tada sam podmazivao lanac i malo dao gasa dok je bio na štenderu (tada nisam znao da ne treba da se to radi ona ovoj masini) Sada pre zamene ulja sam ga provozao malo da se zagreje i primetio da kada dam kontakt, a ubica dugme je iskljuceno pojavi se crta na koja blinka kod menjača, cim uključim "ubicu" to nestane, a kada upalim mašinu pojavi se na 2 sekunde i nestane. Motor lepo radi i lepo menja brzine, ali ovo me buni, jer koliko sam skapirao to ne bi trebalo uopšte da svetli. U vožnji ne svetli ništa. Evo ga i snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 2/2/2021 at 8:09 PM, Ferty_ said: Ne znam koliko mi se kolega javilo u inbox sa istim pitanjima za dodatna LED svetla. Bas ne stizem od posla da detaljisem pa posto ide sjajan prolecni vikend mozemo se organizovati da skoknemo do neke prirode, druzimo se i detaljisemo oko dodatne opreme. Hvala na razumevanju i cujemo se u petak da potvrdimo druzenje Drugari sutra ko hoce ka Fruskoj gori i Petrovaradinu na kolace u 11 se krece sa parkinga Zemun parka na Novosadskom autoputu. Doci koji minut ranije radi reda. Ako uspemo da se nadjemo i sa kolegama iz NS i okoline pa da se malo druzimo. Pozdrav, 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Ferty_ je napisao: Drugari sutra ko hoce ka Fruskoj gori i Petrovaradinu na kolace u 11 se krece sa parkinga Zemun parka na Novosadskom autoputu. Doci koji minut ranije radi reda. Ako uspemo da se nadjemo i sa kolegama iz NS i okoline pa da se malo druzimo. Pozdrav, Pojedite jedan kolač i u moje ime. Ja sam izvukao dobitnu kombinaciju u ovoj nagradnoj igri sa koronom, pa ću propustiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Februar 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Konačno da neko smisli neki dobar gedžet za NC ... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...