Jaje 5 Napisano Jul 27, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Doneo kum neke sitnice poručene sa Alia pa poslate u Hrvatsku zbog cene shippinga. Uz Daretove savete, montirao poklopac cilindra kočnice i produžetak ćopave. Dodatak za papučicu zadnje kočnice ću staviti kad mi zamene papučicu. Naravno nije moglo proći bez problema. Majstori su mi poslali dodatak ćopave sa oznakom X-ADV. Nemam sad snage se natezati sa njima oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16107 Napisano Jul 27, 2020 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Jaje je napisao: Ljudi, moze pomoc? Drugar mi kupuje u Italiji stitnik za hladnjak. Tamo pise da je za model 2014. Moj motor je 2018. Jel hladnjak isti? Ja, isti je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Justicije je napisao: Doneo kum neke sitnice poručene sa Alia pa poslate u Hrvatsku zbog cene shippinga. Uz Daretove savete, montirao poklopac cilindra kočnice i produžetak ćopave. Dodatak za papučicu zadnje kočnice ću staviti kad mi zamene papučicu. Naravno nije moglo proći bez problema. Majstori su mi poslali dodatak ćopave sa oznakom X-ADV. Nemam sad snage se natezati sa njima oko toga. Ma ko će da čita šta piše na zamašćenoj, prašnjavoj ćopi, budi bez brige. A i uvek možeš reći da ti je to ostalo sa prethodnog motora... pa onda objasni kako je x-adv krš skuter i kako si se apgrejdovao na NC-a. Mali jubilej 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 238 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 26.7.2020. at 11:29, Ferty_ je napisao: Kad smo kod guma, ako nekome treba set neka dodje i nosi. Ostalo je jos dosta do zice. Meni bezveze stoje Vozene od sredine 2018-e do sredine 2019-e, 13-14.000km presle. Barem jos trecinu mogu Javno se zahvaljujem kolegi @Ferty_ na doniranim gumama, u zdravlje cu ih potrosim. Hvala i castim klopu na sledecoj voznji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, .milke. je napisao: Ma ko će da čita šta piše na zamašćenoj, prašnjavoj ćopi, budi bez brige. A i uvek možeš reći da ti je to ostalo sa prethodnog motora... pa onda objasni kako je x-adv krš skuter i kako si se apgrejdovao na NC-a. Tako ću i uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Justicije jedno pitanje, kako ti je kum to doneo iz HR? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MF je napisao: @Justicije jedno pitanje, kako ti je kum to doneo iz HR? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Lepo, brate, bio čovek u Hrvatskoj i doneo kad se vratio u Beograd. Ja sam te stvarčice naručivao na adresu moje koleginice tamo, ona ih poštom poslala kumu i on doneo. Kum ima, kao i ja uostalom HR pasoš pa može putovati bez problema, a mogu i svi ljudi iz Srbije sad sa negativnim testom ne starijim od 72 sata. I sad mi je upravo tamo jedan prijatelj na moru sa familijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, bbocko said: Javno se zahvaljujem kolegi @Ferty_ na doniranim gumama, u zdravlje cu ih potrosim. Hvala i castim klopu na sledecoj voznji. Pazi sta obecavas....ne znas koliko jedem Lepo da se navozas na njima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, brate, bio čovek u Hrvatskoj i doneo kad se vratio u Beograd. Ja sam te stvarčice naručivao na adresu moje koleginice tamo, ona ih poštom poslala kumu i on doneo. Kum ima, kao i ja uostalom HR pasoš pa može putovati bez problema, a mogu i svi ljudi iz Srbije sad sa negativnim testom ne starijim od 72 sata. I sad mi je upravo tamo jedan prijatelj na moru sa familijom.Pitam jer ja treba da odem do Osjeka da uzmem nešto, a ne mogu da uđem bez potvrde. Oni ako uđu u Srbiju, kada se vrate moraju u karantin. Pa reko mozda imaš nekoga ko se bavi transportom pa da ti tražim uslugu.... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, MF je napisao: Pitam jer ja treba da odem do Osjeka da uzmem nešto, a ne mogu da uđem bez potvrde. Oni ako uđu u Srbiju, kada se vrate moraju u karantin. Pa reko mozda imaš nekoga ko se bavi transportom pa da ti tražim uslugu.... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Nažalost, nemam, samo tako prijatelji, rodbina. Jesi siguran da oni kad uđu moraju po povratku u karantin. Zašto onda ne traže ljudima iz Srbije koji imaju njihov pasoš da idu u karantin kad uđu. Proveri to dobro. Šta ti treba dineti, može li se poslati pištom do mojih kumova, ide sad za koji dan sestra mog kuma, ostaje valjda 15 dana, pa da se nekako organizujemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Ako se ne organizujem, biću slobodan da te cimnem Tako su mi javili iz HR, da moraju u karantin ako dođu iz Srbije.Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče sam se vratio iz Bosne preko Hrvatske bez problema, samo su me pitali gde idem i ja rekao kući. Tranzit je dozvoljen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MF je napisao: Hvala puno Ako se ne organizujem, biću slobodan da te cimnem Tako su mi javili iz HR, da moraju u karantin ako dođu iz Srbije. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Raspitao sam se kod mojih, kažu da kome treba proba sa njima https://www.facebook.com/asja.trevisantspt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 28, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sale-kum je napisao: Prekjuče sam se vratio iz Bosne preko Hrvatske bez problema, samo su me pitali gde idem i ja rekao kući. Tranzit je dozvoljen. Tranzit jeste dozvoljen u svim zemljama, ali da odeš, obaviš posao i vratiš se, ne smatra se za tranzit. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaje 5 Napisano Jul 28, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc 750 x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Satelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Justicije said: Tranzit jeste dozvoljen u svim zemljama, ali da odeš, obaviš posao i vratiš se, ne smatra se za tranzit. Sasvim tačno. Ali, ako čovek treba nešto samo da uzme iz Osijeka, i ako tamo ima nekoga ko bi mu to dovezao do autoputa (tranzit može samo autoputem), ko mu brani da udje na Bajakovo, završi posao, izadje na Brčko ili Šamac i vrati se koridorom. To jeste tranzit, jeste komplikovano, ali je jedno od rešenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 29, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sale-kum je napisao: Sasvim tačno. Ali, ako čovek treba nešto samo da uzme iz Osijeka, i ako tamo ima nekoga ko bi mu to dovezao do autoputa (tranzit može samo autoputem), ko mu brani da udje na Bajakovo, završi posao, izadje na Brčko ili Šamac i vrati se koridorom. To jeste tranzit, jeste komplikovano, ali je jedno od rešenja. Slažem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ovo gde kupiti da ne poručujem Motorcycle Accessories Carbon Fiber Oil Fuel Gas Tank Pad Decal Protector Sticker For HONDA NC750 NC750X NC 750 X 2014 2015 2016|gas fuel tank protector|honda protectorhonda motorcycle accessories - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Poručio sam, free shipping je za Hrvatsku. Molim za savet ili link za tank torbu koja odgovara za naš motor. Ne bi uzimao preveliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Jul 30, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 595 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, Justicije je napisao: Ima li ovo gde kupiti da ne poručujem Motorcycle Accessories Carbon Fiber Oil Fuel Gas Tank Pad Decal Protector Sticker For HONDA NC750 NC750X NC 750 X 2014 2015 2016|gas fuel tank protector|honda protectorhonda motorcycle accessories - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Poručio sam, free shipping je za Hrvatsku. Molim za savet ili link za tank torbu koja odgovara za naš motor. Ne bi uzimao preveliku. Mislim da si pogrešio i poručio pogrešni tank pad Tebi treba sa oznakom NC750 X-ADV , koliko sam čuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Lucky George je napisao: Mislim da si pogrešio i poručio pogrešni tank pad Tebi treba sa oznakom NC750 X-ADV , koliko sam čuo Hahahaha, ja sam pogrešio, ali će braća Kinezi ispraviti stvar i poslati kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Justicije je napisao: Molim za savet ili link za tank torbu koja odgovara za naš motor. Ne bi uzimao preveliku. Evo, pronašao sam. Givi EA116, baš za NC750X 2016- Nažalost, nema u Motolandu, pa ću naručiti iz SLO. GIVI tank torba za motorno kolo Honda NC750X | GIVI EA116 TC-MOTOSHOP.SI Tank torba za motorno kolo Honda NC 750 X (2016 - 2019) za namestitev na pokrov "rezervoarja" oz. pritljažnika na mestu rezervoarja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 30, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Justicije je napisao: Evo, pronašao sam. Givi EA116, baš za NC750X 2016- Nažalost, nema u Motolandu, pa ću naručiti iz SLO. GIVI tank torba za motorno kolo Honda NC750X | GIVI EA116 TC-MOTOSHOP.SI Tank torba za motorno kolo Honda NC 750 X (2016 - 2019) za namestitev na pokrov "rezervoarja" oz. pritljažnika na mestu rezervoarja. 2017. nije bilo tako nečega, pa sam uzeo Shad. Bilo je važno da nema magnetno kačenje jer mi zapravo nemamo rezervoar, pa sam sa tim Shadom imao opciju vakum hvataljki i traka koje se provlače okolo. Dve godine kasnije, smorilo me je to što nosač torbe moram da otkačinjem svaki put kada otvaram frunk, pa sam kod obućara, sa investicijom od 200 dinara napravio kačenje za te otvore na frunku. Onda je tamo negde na CRO primorju naišao jedan od inžinjera u Giviju, video moje rešenje i pretočio ga u svoj brend, a ni hvala mi nije rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 30, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima sad svašta od tih torbica. Baš danas vidim ovako nešto, Yamahina, ali na sebi ima kaćenje za manju torbicu koju lako poneseš sa sobom, a da se ova velika ne skida. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Justicije 323 Napisano Jul 31, 2020 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF 1000L Africa Twin, Moto Guzzi V85TT Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ima torba u Motolandu. Nije velika, ali ni mala, meni taman. Leže ko dupe na nošu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...