X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 15, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Da vas upitam za one biciklisticke bermude koje ste porucivali preko Alija. Ja bih za biciklu pa gledam velicine. Na prvi pogled brojevi deluju sumanuto. Da li su tacni? Ispada da mi treba 3XL, a imam 85 kg KINESKI su brojevi, uzmi čak i veće nego što mislišSent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 15, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Broj do dva vece nego sto inace nosis, tako gledaj odprilike....na kraju krajeva, lako ces prodati jer nije neka cifra. stender se kaci na ove dve rupe pratiti uputstvo i to je to, gotovo ocas posla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 15, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti deluje poluga prilikom postavljanja na centralni štender ?Kod mene na Integri je fabrički štender i pošto je dosta težak motor, postavljanje je pravo iznenađenje u odnosu na skuter ...Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 15, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Poluga je mogla biti malo duza, samim tim bilo bi lakse podizanje ali ne zalim se ni ovako. kako mislis iznenadjujuce, lako ili teze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 16, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pa teže ... verovatno logično srazmerno masi, ali se još uvek iznenadim...Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Octobar 16, 2017 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, X8 Vračar said: KINESKI su brojevi, uzmi čak i veće nego što misliš Sent from my EVA-L09 using Tapatalk 20 hours ago, Satelis said: Broj do dva vece nego sto inace nosis, tako gledaj odprilike....na kraju krajeva, lako ces prodati jer nije neka cifra. Blagodarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 23, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jesen u Bugarskoj (2 dana, 970km) 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 27, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ako niko nema ništa protiv, kratko bi opisao zamenu filtera sa Aliexpresa na sličnom motoru tj. na Integri Moje sumnje su donekle bile opravdane jer je filter blago nagnječen prilikom transporta kao i jedna žabica na dužoj ivici. Ta žabica, koliko sam primetio, služi samo da filter ne ispadne prilikom montaže i nalazi se van kućišta filtera, tako da mislim da nije od većeg značaja. Oštećenje filter papira je značajnije. Sa druge strane, niko ne kaže da bilo koji filter koji ugrade u servisu izgleda savršeno. Ono što me više brine je mrežica koja je okrenuta prema usisu je dosta različita od originala. Funkcija mi nije preterano jasna, ali je razlika očigledna. Naravno, ono što me najviše brine je što je filter na motoru koji je prešao 26.000km zauljen na donjem delu koji je najbliži usisu. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Octobar 27, 2017 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Budi bez brige! To na usisu ti je masna fleka od cestica benzina, desava se kao normalna pojava da se iz usisnog creva razleti malo benzina, ne samo na integri, na svim motorima, a narocito onim sa karburatorima. Kakve sam filtere vidjao, ovaj je odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 27, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mrezica ti ne igra bitnu ulogu, s'druge strane (na slikama) ja stvarno ne vidim gde su ostecenja na novom filteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 28, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Mrezica ti ne igra bitnu ulogu, s'druge strane (na slikama) ja stvarno ne vidim gde su ostecenja na novom filteru. Pa kažem da nije tragično ni sa oštećenjima ni sa uljem.Uloga mrežice mi je nejasna. Tako nešto nikada nisam video na automobilima evropskih proizvođača. Možda japanci rade drugačije...Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 28, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ulje od podmazivaca lanca zna se pojaviti s'vremena na vreme na poklopcu prednjeg lancanika jbg vozi se, pa se nakupi prljavstina....sledi pranje nakon pranja primetio sam da mi magli pr. levi migavac poklopac sa donje strane drzi krstak sraf lose resenje, tanka gumica je u stvari dihtung poklopca koja ne stoji kako treba izbacio sam je i privremeno resenje je diht masa dok ne uzmem zivu gumu s'druge strane je obicna sijalica 12V/21W vraceno nazad taman se ulje sleglo dok sam prckao oko migavca, vreme je za servis trenutna km na satu aparatura je tu datum proizvodnje mot. ulja zamenjen je i filter DCT-a tu je i svescica da se pribelezi uradjeno proverene prednje plocke kao i zadnje Mesa na plockama ima poprilicno, diskovi dobri, treba stici folia za ins. tablu i zadnji blatobran, na prolece gume moram zameniti, rega i to je to. Sta imam reci, pa nista...... sipaj, pali i samo vozi Do sada, od dodatnih zavrzlama tureno je sledece: - sva 3 kofera sa nosacima ....... 500€ - drugi auspuh + grana ............. 205€ - podmazivac lanca .................... 180€ - cent. stender ............................ 175€ - stitnici ruku ............................... 150€ - crash bar Seba .......................... 130€ - grejaci rucica ............................. 105€ - alarm ............................................ 80€ - led maglenke .............................. 80€ - produzeni vizir ............................ 80€ - zadnji blatobran .......................... 35€ - dodatak pr. blatobrana .............. 30€ - nosac reg. nalepnice................... 15€ - uticnica 12V .................................. 15€ - stitnik pr. amortizera .................. 10€ - tank pad ....................................... 15€ - folia ins. table ................................ 5€ Leb te j*bo pa ovo zena da mi vidi, pa tacno bi me roknula po sred cela Toliko od mene za sada, nadam se da ce se ufatiti jos koji krug 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Octobar 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dare- kralju. HahahaПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan - sva 3 kofera sa nosacima ....... 500e - drugi auspuh + grana ............. 205e - podmazivac lanca ................... 180e - cent. stender ............................ 175e - stitnici ruku .............................. 150e - crash bar Seba ......................... 130e - grejaci rucica ........................... 105e - alarm ......................................... 80e - led maglenke ............................ 80e - produzeni vizir .......................... 80e - zadnji blatobran ....................... 35e - dodatak pr. blatobrana ........... 30e - nosac reg. nalepnice................ 15e - uticnica 12V .............................. 15e - stitnik pr. amortizera .............. 10e - folia ins. table ............................ 5e Jos muziku da nabacis i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 28, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A ne ne, imam si muziku sa desne strane, peva u tunelu najlepse U principu to je to, eventualno led migavce da jos turim (ima u luisu, skupi su ko otrov, svetle od unutrasnjeg ka spoljnom delu.....na Ove mislim). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Octobar 28, 2017 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan E pa eto, još migavce da nabaciš i možeš da je staviš na oglase... zaaaa... 7k evra? To su ti još uvek stock gume? U kakvom su stanju, hajde slikaj zadnju kad budeš imao priliku. Meni zadnja postaje poprilično "kockasta" sa pređenih bezmalo 16k km, ali ja baš i ne primećujem neke poteškoće u upravljanju kroz krivinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 29, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ok su mi potrosene gume, kad odem na voznju prvenstveno gledam da ima krivina jer to najvise utice na kockanje gume. Kod mene je zadnja u solidnom stanju u odnosu na prednju, prednja mi je bas losa i dosta bucnija ....slikacu oba tocka pa cu okaciti. PS. evo slika zadnja guma vise su potrosene sa strane nego po sredini takva je situacija i sa prednjom tanko, mrsavo Na prolece sledi zamena za Michelin Pilot Road 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 29, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Taj Michelin ima sve preporuke jer je, kao i inače, najmekša guma i najbolja za mokar kolovoz. Mislim da je ovo ok istrošenost za 20k km. Kod mene je prethodni vlasnik menjao stock gume na približno istoj km. Sada je neki Dunlop koji ima debeli centralni deo sa manje šara što je za put autoputem bolja varijanta zbog trošenja. Što se tiče ulja, preporučen je sae 10w 30. Nisi primetio negativni uticaj gušćeg ulja na rad menjača ? Koja je cena konkretnog ulja ?(10 40 sipam u auto koji ima oko 300k km da bi manje trošio, bez namere da započnem rat ulja...) Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 29, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Te gume imam na traceru 700 i fenomenalne su. Po kisi jos bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 29, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taj Michelin ima sve preporuke jer je, kao i inače, najmekša guma i najbolja za mokar kolovoz. Mislim da je ovo ok istrošenost za 20k km. Kod mene je prethodni vlasnik menjao stock gume na približno istoj km. Sada je neki Dunlop koji ima debeli centralni deo sa manje šara što je za put autoputem bolja varijanta zbog trošenja. Što se tiče ulja, preporučen je sae 10w 30. Nisi primetio negativni uticaj gušćeg ulja na rad menjača ? Koja je cena konkretnog ulja ?(10 40 sipam u auto koji ima oko 300k km da bi manje trošio, bez namere da započnem rat ulja...) Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Kuzmin NC ima Dunlop, na istoj km (10K) njegove su bile duplo potrošene od mojih, ponajveca razlika je bila u prednjoj gumi.Zadovoljan sam gumom, lepo drziNema negativnog uticaja, čak šta više imam pozitivno mišljenje u odnosu na lani.10W30 nije za naše podneblje tj više pogoduje 10W40 zbog vecih letnjih temperatura.Cena ulja sa slike za 1L stoji 1.330din.Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 29, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Te gume imam na traceru 700 i fenomenalne su. Po kisi jos bolje Slazem se, nemam zamerki al cu ipak probati Michelin + je jeftinija od Bridgestone.Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 29, 2017 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Nema negativnog uticaja, čak šta više imam pozitivno mišljenje u odnosu na lani.10W30 nije za naše podneblje tj više pogoduje 10W40 zbog vecih letnjih temperatura.Cena ulja sa slike za 1L stoji 1.330din. Pa i tu je fina cenovna razlika ... Motorno ulje 10W-30 MA -2.112,00 rsd u Delti. Ostaje nepoznata cena samog servisa, u prilogu su cene delova koje su mi dali emailom na upit. Međutim, ipak ću ovaj servis, prvi od kada je motor kod mene, uraditi tamo, da pregledaju i izvuku postojeću servisnu istoriju koja tamo postoji itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Octobar 29, 2017 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Kuzma63 bese olaksan za 15.000din (11K delovi i 4K ruke) u Delti na prvom servisu ( 3.5L mot. ulja, f. ulja, f. DCT-a i rad). @matori351 bese olaksan za 13.000din s'tim sto njemu nisu zamenili f. DCT-a iz njima znanih razloga (citaj greska), CTX700 D vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 29, 2017 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Satelis said: Slazem se, nemam zamerki al cu ipak probati Michelin + je jeftinija od Bridgestone. Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Michelin i imam. Na njih sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Octobar 30, 2017 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 10 000 dinara zadnje plocice i 37 000 lanac i lancanici. Stvarno su sampioni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...