saxomofon 741 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ste ispratili. Barel je poceo da valja Schubert kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeta obuća...samo sa Daretom da se dogovorim oko montaže...vruće 0720Послато са SM-A530F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 16, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ste ispratili. Barel je poceo da valja Schubert kacige.Nisam video na sajtu. Koje su cene? Bude Schubert na akciji u Luisu, pa samo veličina da se potrefi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Veličina, broj veća u odnosu na normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 16, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Uzeta obuća...Mitas? Gde? Jel ima sajamski popust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 16, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Veličina, broj veća u odnosu na normalno Pa da i još da je baš taj preostao na akciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Akcija je za sve modele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 263 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nema svih modela u svim veličinama, jer ima po 10 GS parkiranih ispred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mitas? Gde? Jel ima sajamski popust Da, po preporuci Mitas. Uzete kod Bakija, sa sve sajamskim popustom Послато са SM-A530F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Mart 16, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena Mitas kompleta? Na akciji ili bez akcije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mitas Touring Force120/70/17160/60/17Sa besplatnom isprukom, cena 19.240 rsd.Послато са SM-A530F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Mart 16, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena ako su ok. Ja sam platio Michelin PR5 340 Evra bez montaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13130 Napisano Mart 16, 2020 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baš si puno platio. Ja sam nešto manje platio za Continental Road Attack 3 ali ajde, progutao sam zbog 18ice napred i guma je bila tek par meseci na tržištu. U tvom i mom slučaju, preplatili smo sigurno jer motori a ni mi ne možemo da iskoristimo potencijal tih guma. Nego ajd, mirna glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, X8 Vračar je napisao: Pre 14 sati, saxomofon je napisao: Ne znam koliko ste ispratili. Barel je poceo da valja Schubert kacige. Nisam video na sajtu. Koje su cene? Bude Schubert na akciji u Luisu, pa samo veličina da se potrefi... Svaki cas mi iskace reklama na fejsbuku kako je Barel poceo da prodaje Schuberta. Ne znam koje su cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Mart 16, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo i cena https://yamahabarel.com/kategorija-proizvoda/kacige/?filter_brend=schuberth Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Mart 16, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mixela je napisao: Dobra cena ako su ok. Ja sam platio Michelin PR5 340 Evra bez montaze... I više nego Ok, pređoh skoro 10K od ugradnje.... zamerki bez. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, u Pancevu u EuroAuto-u Eneos Max Performance 10w40 je 930din/L. Sasvim slucajno naleteo na radnju. Usteda je znacajna. Ne mogu da se setim gde Dare @Satelis nabavlja i koja bese cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Mart 17, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Satelis said: 20 hours ago, Mixela said: Dobra cena ako su ok. Ja sam platio Michelin PR5 340 Evra bez montaze... I više nego Ok, pređoh skoro 10K od ugradnje.... zamerki bez. Bravo, dobro je da postoji ok alternativa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Mart 17, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, saxomofon je napisao: Drugari, u Pancevu u EuroAuto-u Eneos Max Performance 10w40 je 930din/L. Sasvim slucajno naleteo na radnju. Usteda je znacajna. Ne mogu da se setim gde Dare @Satelis nabavlja i koja bese cena. ENEOS - Eneos Srbija ENEOS.TECHNOLUB.RS ENEOS - Motorna ulja - broj 1. u Japanu. Generalni sponzor i distributer Technolub d.o.o.- Eneos Srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Kod njih u Rakovici je nesto oko 1000-1100, koliko se secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Mart 17, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zavisno koje, raspon je od 1.000 do skoro 2.000. MaxPerformance je 1.330din kod njih ako se nevaram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 741 Napisano Mart 17, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Eto, kome nije cim ili je u prolazu kroz Pancevo, ustedece neku paru. Nasao sam jos par radniji koje prodaju Eneos i cena je ista-930din/L. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 17, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Paaa možda se treba i sa uljem snabdeti, obzirom da ne znamo kako će teći uvoz u narednim mesecima ali ćemo, verovatno, manje i voziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Mart 17, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, X8 Vračar je napisao: Paaa možda se treba i sa uljem snabdeti, obzirom da ne znamo kako će teći uvoz u narednim mesecima ali ćemo, verovatno, manje i voziti... Sve mi se čini baš naprotiv. Iskoristiću slobodno vreme da se više vozim. Već sam počeo... meni lepo a nikoga ne ugrožavam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Mart 17, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Semenik uskoro.... 600km pljeskanje krivina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...