.milke. 424 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko zainteresovan da poruči SW-Motech skid plate za NC? Taj skid nije kompatibilan sa Honda centralnim štenderom. Ducati Srbija će poručiti, cena za 2 komada je 200e (toliko za sada poručujemo), za više od toga je možda još i niža, pa ako je neko razmišljao, možda nije loše da ugrabi popust. Isporuka bi bila polovinom februara. Cena na SW-Motech sajtu Cena na NC700-Shop sajtu Ovo su naravno cene bez carine i poreza, a Ducati nam daje cenu sa uredno plaćenim dažbinama. Fora je samo što bi poručivali vrlo brzo jer njima stiže roba polovinom meseca pa da se ubacimo u tu isporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Januar 28, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, .milke. je napisao: Da li je neko zainteresovan da poruči SW-Motech skid plate za NC? Ducati Srbija će poručiti, cena za 2 komada je 200e (toliko za sada poručujemo), za više od toga je možda još i niža, pa ako je neko razmišljao, možda nije loše da ugrabi popust. Isporuka bi bila polovinom februara. Cena na SW-Motech sajtu Cena na NC700-Shop sajtu Ovo su naravno cene bez carine i poreza, a Ducati nam daje cenu sa uredno plaćenim dažbinama. Fora je samo što bi poručivali vrlo brzo jer njima stiže roba polovinom meseca pa da se ubacimo u tu isporuku. Ne znam da li si obratio pažnju na ovaj detalj: "Not compatible with installed main stand." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Lucky George je napisao: Ne znam da li si obratio pažnju na ovaj detalj: "Not compatible with installed main stand." Uh, zaboravio sam tu "sitnicu". Ali srećom, samo sa OEM centralnim štenderom ne sarađuje, ko još kupuje OEM dodatnu opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Januar 28, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, .milke. je napisao: Uh, zaboravio sam tu "sitnicu". Ali srećom, samo sa OEM centralnim štenderom ne sarađuje, ko još kupuje OEM dodatnu opremu. ..inače je cena odlična... naravno, kome treba ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To sto ne pase je samo onaj repic iliti produzetak koji ide ispod nosaca zadnjeg amortizera i u pitanju je sirina tog repica. Brusilicom se secne 1cm i sve paše. Ima i video na YT tako da to nije briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Januar 28, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Ferty_ je napisao: To sto ne pase je samo onaj repic iliti produzetak koji ide ispod nosaca zadnjeg amortizera i u pitanju je sirina tog repica. Brusilicom se secne 1cm i sve paše. Ima i video na YT tako da to nije briga Ako imaš link pošalji ...da vidimo to ...možda će to nekoga opredeliti da li kupuje ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Januar 28, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepsa mi je plastika od ovoga, bar vise sakriva iznudvnu granu koja bas nakaradno izgleda. Onaj ko vozi off njemu ce vise znaciti zastita..... ebo lepotu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 28, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel to pravite Afriku od NC-a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Lepsa mi je plastika od ovoga, bar vise sakriva iznudvnu granu koja bas nakaradno izgleda. Onaj ko vozi off njemu ce vise znaciti zastita..... ebo lepotu. Onaj deo izduva ispod hladnjaka? Ti si to lepo rešio sa onom mrežicom, da ti ne uleću kamenčići i blato. Mislio sam i ja tako nešto da radim, ali računam da će ovo biti solidnija zaštita. Kod ovog Motech-a je dobro i što štiti poklopac DCT-a, on je čini mi se baš izložen, bar sa mojim dizajnom kreš barova, pa svako obaranje ostavi neki trag. pre 39 minuta, X8 Vračar je napisao: Jel to pravite Afriku od NC-a? Ehhh, da je moguće zadržati od oba samo ono dobro. U stvari čekaj, tako je i nastao NC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Za sw samo prisrafiti parce lima gore ka hladnjaku cisto manje da pska sa tocka, jer je sw malo skracen napred. Posao od par min i nula dinala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Januar 28, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh, da je moguće zadržati od oba samo ono dobro. U stvari čekaj, tako je i nastao NC A jel može da se montira i deo plastika? Nekako mi deluje da sa ovim može blato odozgo da ulazi "unutra"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Januar 28, 2020 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, X8 Vračar je napisao: A jel može da se montira i deo plastika? Nekako mi deluje da sa ovim može blato odozgo da ulazi "unutra"... Sumnjam, blokira pristup svim mestima kačenja, ali što reče fierty, može da se nakalemi odozgo još jedna alu pločica koja će da štiti od blata. Bila bi lagana jer nema opasnosti od direkt kontakta, samo dirt. Kod NC-a je taj otvor u plastici baš na izduvu, u kombinaciji sa kratkim prednjim blatobranom baš ubitačna kombinacija. Čak i kad vozim po asfaltu sa rizlom, čujem zveket rizle o izduv i štitnik hladnjaka, a kada menjam ulje obavezno stružem zapeklo blato na tom delu izduva. Ovo bi možda bilo rešenje za to, bez obzira da li je plastika ili skid plate: New Motorcycle Exhaust Muffler Pipe Leg Protector Heat Shield Cover For HUSQVARNA TE 250 310 630 450 510 610 SMR SM610 TC 125|exhaust heat shield cover|motorcycle exhaust protector|motorcycle exhaust heat shield - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Cheap exhaust heat shield cover, Buy Quality motorcycle exhaust protector directly from China motorcycle exhaust heat shield Suppliers: New... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Januar 28, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm napred je ako se dobro secam siroki deo grane tj katalizator, a i lambda sonda. S razlogom je donekle otvoren jer se u njemu razvijaju ogromne temperature pa mu prija malo strujanja vazduha. Ok je donekle zastititi nekom mrezicom ili kakvom rupicastom plocom cisto zbog "higijene". Sve drugo samo moze da steti. Ova zastita je za ravan deo izduva kroz koji samo proticu gasovi Nabudzicemo mi to kao i sve do sad, a patente cemo posle da ponudimo Hondi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Januar 28, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skid plate samo da su jos malo podigli napred kako bi prikrili sto bolje izduv....bio bi pun pogodak. Al dobro, resivo je sa parce alumunijuma i dve pop nitne, moze se cak ugravirati nesto....masta radi svasta. Inace, plastici kad bi skroz na skroz zatvorili otvor, nikakav nus efekat ne bi bio po izduvu il agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Januar 30, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao metalnu mrezicu koja je iza dct filtera? Kosta oko 2800din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mixela 28 Napisano Januar 31, 2020 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: NC750XDJ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, primetio sam da mi je lanac sa unutrasnje strane, do tocka, blago korodirao, sto je verovatno posledica toga sto ga prskam sprejom samo sa prednje strane. Kako da to skinem ili je dovoljno da naprskam i tu unutrasnju stranu lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Januar 31, 2020 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Operes, krpom ocistis koliko moze, nauljenom krpom jos malo "utrljaj" i teraj. Ne zamlacuj se hemijom jer hemija za skidanje korozije ostetice ringove, takodje ne trljaj nikakvim cetkama. Sasvim normalna pojava. Zamasti i teraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Februar 1, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako smatra da nije dozvoljeno, neka administrator obriše. Imam štitnik hladnjaka za nc 700 (logo je za 700), stavio sam u temu prodajem, mišljenja sam da ovde ima kolega koji su zainteresovaniji za oglas. 2000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Februar 2, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko nosače bočnih kofera za NC700X 2012 god? U pitanju su koferi Kappa K33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 3, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicno, Srecko i ja otvorismo sezonu u nedelju napravili krug do Rudnika i nazad, podosta bese kolega kod Kote555 svrnuli na kafu dobra kisa treba da spere drumove, da se po lancu videti stanje za tako kratku relaciju sredio lanac pa potom i motor stigao aditiv, hvala Duletu kao i njegovom drugaru iz HR 170ml merica koja mi treba Resio sam da probam aditiv, NC ce biti zamorce za nadalje. Sa vise strana (da ne nabrajam) dobio sam pozitivne informacije. Koju rec vise o aditivu imate Ovde i Ovde, licna zapazanja iznosim kad utvrdim gradivo. usput, kad smo se vracali primetih cudan zvuk pri kocenju kod Srecka jasno ki dan, nema pojela maca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 423 Napisano Februar 3, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 596 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... neko me je slagao da treba samo prednju kocnicu da koristim ... polugu zadnje kocnice ce Dare da demontira sledeci put - ne treba mi :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da probam aditiv, NC ce biti zamorce za nadalje. Sa vise strana (da ne nabrajam) dobio sam pozitivne informacije. licna zapazanja iznosim kad utvrdim gradivo. Ne znam baš kod NC-a to ulje ide i u automatiku menjača. Pre bi se opredelio za češću zamenu ulja nego da petljam nešto dodatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 3, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan ... neko me je slagao da treba samo prednju kocnicu da koristim ... polugu zadnje kocnice ce Dare da demontira sledeci put - ne treba mi :-)Pa red je da neko ovde ima gore kočnice od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Februar 6, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, valjaju li ista ovi stitnici za ruke? AliExpress.com - Maintaining M.ALIEXPRESS.COM ako ne, ima li nesto sto biste predlozili,, u septembru sam se zaledio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...