Satelis 16106 Napisano Jul 29, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ubav zvuk pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 30, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam belu H4 sijalicu u far, i to sam morao neku PILOT, jedino ona bila 55W, dok je OSRAM bio od 90W, nisam smeo to, kažu ne valja više nego što fabrika kaže. E sad, kako da zamenim poziciju, gledam, snimam, al ne vidim odakle da joj pridjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Yanco said: Stavio sam belu H4 sijalicu u far, i to sam morao neku PILOT, jedino ona bila 55W, dok je OSRAM bio od 90W, nisam smeo to, kažu ne valja više nego što fabrika kaže. E sad, kako da zamenim poziciju, gledam, snimam, al ne vidim odakle da joj pridjem? Koju si stavio sijalicu ? Ako mozes pusti neku sliku kako izgleda uvece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 30, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Oću, kad padve veče, upravo sam je malopre stavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 30, 2019 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis, ja mislio ti prodaješ moped a ti zapravo izludio do kraja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9349 Napisano Jul 30, 2019 Drug član, 1928 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan [mention=22700]Satelis[/mention], ja mislio ti prodaješ moped a ti zapravo izludio do kraja... Ko ce da kupi to, ono vise nije NC.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Jul 30, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem.... ni u ludilu, rekoh pod kojim uslovima moze doci u razmatranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovome : Motocikli | Oprema i delovi : Stitnici vile 18.07.2019 - ID 73541181 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novi univerzalni stitnici prednje viljuske. Zastitite vilu od udaraca kamencica ... Da li pase na nc750x ?Sent from my S10+ (SM-G975F) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 30, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Vargapi je napisao: Koju si stavio sijalicu ? Ako mozes pusti neku sliku kako izgleda uvece Evo i slika kako sija, i koje su sijalice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 30, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo mi poziciju da zamenim, nisam uspeo da provalim kako se skida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Jul 30, 2019 Drug član, 964 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan si pogledao service manual? koliko sam bacio pogled ima u njemu redosled skidanja stvari.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2605 Napisano Jul 30, 2019 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za manual, imao sam ga na kompu, al sam u selu i nisam mogao preko telefona da nadjem da skinem, tako da mi sad baš poslužio. Sad gledam i ne kapiram, na slici je tako jednostavno, al uzivo nijenbap tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4289 Napisano Jul 30, 2019 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o ovome : Motocikli | Oprema i delovi : Stitnici vile 18.07.2019 - ID 73541181 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novi univerzalni stitnici prednje viljuske. Zastitite vilu od udaraca kamencica ... Da li pase na nc750x ?Sent from my S10+ (SM-G975F) using TapatalkJa sam uzeo na kp ali od nekog iz Kraljeva. Paše na sve, obim je podesiv... Послато са SM-A530F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 30, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Pontisu uzeo neoprenske štitnike. Naravno, pošto je dužina izloženog dela vila dosta kraća od krosera koji su izlistani na sajtu, i cena je bila srazmerno niža. A i želeo sam bez brendiranja, tako da je to verovatno dodatno snizilo cenu na nešto malo višu od tih plastičnih koji delimično pokrivaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vargapi 58 Napisano Jul 30, 2019 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Yamaha FZ6 S2, CFMOTO 850xc EPS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Pontisu uzeo neoprenske štitnike. Naravno, pošto je dužina izloženog dela vila dosta kraća od krosera koji su izlistani na sajtu, i cena je bila srazmerno niža. A i želeo sam bez brendiranja, tako da je to verovatno dodatno snizilo cenu na nešto malo višu od tih plastičnih koji delimično pokrivaju. Jel to rade po porudzbini?Sent from my S10+ (SM-G975F) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jul 30, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan @Vargapi Verovatno da. Ja sam jednog dana to završio jer sam bio tamo, pre podne uzeli meru (u suštini samo obim i visina), popodne ja uzeo iskrojene štitnike. Posle 2 i po godine, i dalje su na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 30, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima za zadnji amortizer nešto ovako da prave? Meni je procureo, pa bi ga posle popravke svakako zaštitio... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na Milketovom motoru su odlicni. Isto sam zeleo i za godinu dana par puta sam pokusao da kupim na istom mestu i meni nije hteo nista da popusta niti pravi po meri. Cena je bila izmedju 2 i 3000 za par dugackih koje bih sekao na pola i nije hteo komad da mi da pa sam resio da ustedim skoro 3000din. I one harmonika stajl su dobre, ali paprene kao da nije obicna guma vec ne znam ni ja koji fensi materijal plus moraju da se skidaju vile. Nema sanse Napravio sam sam stitnike za mislim 150din i rade posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13114 Napisano Jul 31, 2019 Ne silazi, 7454 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, X8 Vračar said: Jel ima za zadnji amortizer nešto ovako da prave? Meni je procureo, pa bi ga posle popravke svakako zaštitio... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Ima. Ja sam iskoristio platetnu od kvada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh dve iste gume. Primetih razliku unutra. Jedna ima tackast pattern, druga ima glatku riblju kost. Da li neko zna zasto je tako i ima li ikakve veze za bilo sta? Zar ne bi trebale biti iste? Hvala na odgovorima, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 1, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Vidi made in šta piše, nedelja izrade, kao i ostale oznake na obodu gume... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 571 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Identicno sve. Osim DOT-a naravno, mora biti neka druga nedelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16106 Napisano Avgust 2, 2019 Integrisan, 9331 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas cudno Kako ti se cini pod rukom dok vrsis pritisak na dole, ima li tu neke razlike jer mi deluje kao da je jaca guma sa donje slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9349 Napisano Avgust 2, 2019 Drug član, 1928 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Identicno sve. Osim DOT-a naravno, mora biti neka druga nedelja. Razlika je samo zbog kalupa, verovatno usled drugacijeg tipa masine na kojoj proizveden jedan, odnosno drugi primerak.. Mozes poslati i njima upit, bas da vidis sta ce biti zvanican odgovor, ali skoro sigurno je ovo sto sam rekao..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Avgust 2, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Falsifikuju i Savu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...