Predator016 1169 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Juče bio da pogledam jednu stariju u NIšu. Visina sedišta mi odgovara, malo je niža nego kod Stroma. Provozao je jedan krug, iznenađujuće je upravljiva, lepo se vozi i poteže bolje nego što sam očekivao. Sviđa mi se što ima snage i u nižim obrtajima, bukvalno već od 2000 obrtaja. Što se položaja sedenja tiče, verovatno će mi trebati podizač kormana, kao što sam imao i na Stromu. Videćemo, ali stvari se polako kristališu, mislim da će mi ovaj motor biti super. Još samo da nađem nekoga u Novom Sadu da mi pogleda onu noviju Hondu iz oglasa, da ne idem bez veze toliko daleko, pa da se rešavam... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22894 Napisano Februar 13 Integrisan, 9738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao neki mali dizelic se vozi, i meni se to svidelo! U trecoj na 2500rpm, mi smo nas zvali "Cuf, cuf.. " 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1169 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. A gde je završila ova tvoja Honda? Možda nekako dođem do nje, to bi bilo idealno.. Ovo je baš ta generacija 16-21 , ako se ne varam.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1537 Napisano Februar 13 Drug član, 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Bila kod mene par meseci i nije mi legao motor nikako, trenutno je kod kolege @maba on je baš gađao NC da uzme i nadam se da je zadovoljan. Neša je to doveo do perfekcije, ali jednostavno sterilan motor, kao bezalkoholno pivo ako me razumeš. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22894 Napisano Februar 13 Integrisan, 9738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Rasterecen agregat, u pravim rukama trajace vecno. Meni je smetao (BAS) manjak snage, imam 110kg, supruga jos 60, stvari... Bas sam se mucio sa preticanjima, nema ono izvuces se i gas... Ovde ide priprema, pa da na puskomet niko u susret ne ide. Ali! To je do mene, navozise se drugari slatko njome, Honda je to 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1169 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Svakako vredi probati. Nema šta, rešio sam da je uzmem, definitivno. Toliko reči hvale nisam skoro čuo za neki drugi motor, ali istovremeno uz upotrebu reči: sterilan, dosadan, ravnodušan i sl.. Ima je za sve, a u ničemu nije najbolja... Mislim da će za moje potrebe biti idealna, još samo da nađem dobar primerak.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22894 Napisano Februar 13 Integrisan, 9738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dal" sam sa Vuckom skoro pricao pa mi on (ili taj sa kime sam vec razgovarao ) rece jednu pametnu stvar! Njome (nc750x) su obicno zadovoljni oni koji sa skutera predju. Ipak je to motor, potentniji i tako to. Po gradu je ok, "frunk" napred zlata vredi (i fali mi tako nesto). Nema neku amortizaciju, sediste (meni!) smeta posle sat vremena voznje. Guvernal sam pomerao tamo-amo pa su me opet boleli zglobovi saka (da je ostala,zamenio bih ga drugim sigurno). Sa ove pozicije gledajuci, sada kada shvatam koju su mu namenu zamislili u Hondi, uzeo bih iskljucivo DCT verziju. To je za commuting ono pravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 38 Napisano Februar 13 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Predator016 je napisao: @N.F.S. A gde je završila ova tvoja Honda? Možda nekako dođem do nje, to bi bilo idealno.. Ovo je baš ta generacija 16-21 , ako se ne varam.. Kod mene je i meni je lego Sediste sam preradio i jeste udobnije sada. Ali na V Stromu je neuporedivo udobnije. Vidim da i ljudi koji voze Stroma 650 posle nekog vremena kukaju da im je i on slab. Tako da ja mislim da sta god imas bice posle nekog vremena slabo za sad sam zadovoljan ali videcemo Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Rasterecen agregat, u pravim rukama trajace vecno. Meni je smetao (BAS) manjak snage, imam 110kg, supruga jos 60, stvari... Bas sam se mucio sa preticanjima, nema ono izvuces se i gas... Ovde ide priprema, pa da na puskomet niko u susret ne ide. Ali! To je do mene, navozise se drugari slatko njome, Honda je to Trebalo je da kazes zeni da mora da smrsa malo. Da su mu ostavili da moze da izvuce do 8000 a ne blokadu na 6500 bio bi top. Nebi mu falilo nista Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Promenio Februar 13 član maba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22894 Napisano Februar 13 Integrisan, 9738 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, maba je napisao: Trebalo je da kazes zeni da mora da smrsa malo. Auuuuu kada joj ovo preneseeeeem .... a duzi pusku i 4 okviraaaaaa! 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13416 Napisano Februar 13 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ruka kojom si kliknuo "SEND" ide ne panj. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 38 Napisano Februar 13 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, N.F.S. je napisao: Auuuuu kada joj ovo preneseeeeem .... a duzi pusku i 4 okviraaaaaa! Ja svojoj nebi smeo da kazem i ako ima vise kila Promenio Februar 13 član maba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maba 38 Napisano Februar 13 (promenjeno) U prolazu, 21 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Nc750x 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su me na ovim skupovima zajebavali kada se turiralo motorima. Vicu upali ga a on jadan se ne cuje medju onim motorima. Al je zato lep svi mu se dive Promenio Februar 13 član maba 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 62 Napisano Februar 13 U prolazu, 46 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan NC je za laganu voznju do 200km u krug, ko ne žuri. Meni idealna Mada mi treba i nešto veće i jače za nemački autobahn, tako da je izvesan skori upgrade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3279 Napisano Februar 13 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ista muka, radi ko fen al se zato smejem njima kad stanemo na pumpu ili im treba vode a nemaju gde da drze pa izvadim iz bunkera 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano Februar 13 (promenjeno) Drug član, 923 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan NC se itekako lepo cuje kad mu se iscupa kataliza i metne dobar top. Promenio Februar 13 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3279 Napisano Februar 13 Drug član, 1897 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sreo u gradu 750S, decko stavio drugu granu i neki lonac, zaboravio sam koji, majko mila koja bolest od zvuka, ima kubika pa se zato i cuje. Rado bi drugi izduv ali jos ne mogu da progutam da za parce cevi i lonac od 30cm, treba 500+ eura. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2946 Napisano Februar 13 Drug član, 1243 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar polovan akrap 300 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2639 Napisano Februar 13 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta puta sam imao ture od preko 600-700 km po danu sa NC, ništa lošije nisam stigao od drugih motora 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1418 Napisano Februar 13 Drug član, 923 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, RankoBg87 je napisao: Sreo u gradu 750S, decko stavio drugu granu i neki lonac, zaboravio sam koji, majko mila koja bolest od zvuka, ima kubika pa se zato i cuje. Rado bi drugi izduv ali jos ne mogu da progutam da za parce cevi i lonac od 30cm, treba 500+ eura. Nije ni do kubika koliko je do tipa agregata, taj long stroke, dugi hod klipova ga čini da baš reže. Podseća na V8 u autima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 306 Napisano Februar 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, RankoBg87 said: Sreo u gradu 750S, decko stavio drugu granu i neki lonac, zaboravio sam koji, majko mila koja bolest od zvuka, ima kubika pa se zato i cuje. Rado bi drugi izduv ali jos ne mogu da progutam da za parce cevi i lonac od 30cm, treba 500+ eura. Ja sam porucio granu sa Alija bez katalizatora za 110e i lonac kopiju Yoshimure isto sa Alija. Montirao pre 3-4 nedelje. Isao sam sad ono za NS i izvadio DB kiler. To se cuje ko V8 ili ko neki Americki auto od 6k kubika. Ogluveo sam u povratku za Bg. Inace i sa DB kilerom zvuk je fenomenalan. Pre toga sam razmatrao dal’ da uzimam BlackWidow opciju, to bi ispalo oko 350-400e. Ja sam eto resio svoju muziku za nepunih 200e. Promenio Februar 13 član Wildserbian 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 306 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Malopre stigose i novi opanci Mishelin Road 6. Sad vidim koliko mi je bio potrosen stari set Road 5… A razmisljao sam se da teram i ovu sezonu… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2265 Napisano Februar 13 Drug član, 846 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Baš su izražene ove bore na zadnjoj staroj gumi. Nije ti smetalo u vožnji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 306 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mr_Wolf said: Baš su izražene ove bore na zadnjoj staroj gumi. Nije ti smetalo u vožnji? Pa i nije nesto. Nisam osecao nikakve probleme. Guma je i dalje drzala dobro, iako DOT kaze da su vec napunile 5 godina. Presle su negde oko 14-15k km. Opet ja nisam merodavan jer vozim penzionerski. Nisam u fazonu da posle voznje gledam gume jesu dosle do ivice od obaranja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2639 Napisano Februar 14 Slow rider, 947 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Wildserbian said: Malopre stigose i novi opanci Mishelin Road 6 Pošto bile i gde si uzeo. I mene čeka sad zamena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1169 Napisano Februar 14 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Čim su i na oglasima počeli sa spominju Darka @Satelis kao dodatnu opremu kod prodaje motora, to ipak nešto znači... https://www.polovniautomobili.com/motori/25074768/honda-nc-700-xa-a2? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...