Rider000 1637 Napisano Jul 8, 2024 Drug član, 1088 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio si na post iz Aprila 2022. godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 65 Napisano Jul 8, 2024 U prolazu, 50 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje: na oko koncice deluju odlicno (kupio sam, inace, u martu moju NC, receno mi je da su u septembru stavljeni novi diskovi i plocice). I koci odlicno. Ali kada je malo veca vrucina - skripe, i sto je toplije to vise skripe. Sta bi moglo da bude? Kvalitet? Da li da kupim nove? Ako da, sta preporucujete, koji brend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 825 Napisano Jul 8, 2024 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za škripu ali svakako bi trebalo da su sinter. Koristio sam trw i brembo. Brembo se za nijansu bolje dozira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 825 Napisano Jul 8, 2024 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Napravio par fotki pa mi zanimljivo da se prava boja vidi kad se slika u kontra svetlu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16495 Napisano Jul 9, 2024 Integrisan, 9450 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, zoki_poki je napisao: Jedno pitanje: na oko koncice deluju odlicno (kupio sam, inace, u martu moju NC, receno mi je da su u septembru stavljeni novi diskovi i plocice). I koci odlicno. Ali kada je malo veca vrucina - skripe, i sto je toplije to vise skripe. Sta bi moglo da bude? Kvalitet? Da li da kupim nove? Ako da, sta preporucujete, koji brend? Sinteruse skripuckaju jbg (trw, newfren) na malim brzinama taman pred stajanje. Bitno je da ne glavi točak, ako je tako....ne bi brinuo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 65 Napisano Jul 9, 2024 U prolazu, 50 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, Satelis said: Sinteruse skripuckaju jbg (trw, newfren) na malim brzinama taman pred stajanje. Bitno je da ne glavi točak, ako je tako....ne bi brinuo. Hvala Ne glavi, sve je okej, juce smo zena i ja se vozikali (znaci malo vece opterecenje) i bas sam kocio malo jace na nekoj nizbrdici i odlicno koci, bas sam zadovoljan, nista ne blokira, bas radi kako treba. Samo mi cudno sto skripi SAMO kada je bas toplo vreme, i sto je veca vrucina vise skripi, pa rekoh bolje da pitam, otkud znam. A stvarno, na oko, deluje sve novo. Plus, ja stvarno nisam neki brz i zestok vozac, kod mene se kocnice i na autu i na motoru menjaju zbog starosti iz predostroznosti, nikad zbog istrosenosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Jul 9, 2024 BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima korektan primerak NCa, manual. 4800 e ,2016... 8000km. Ne znam kako ide sa uvozom,ali ovo ide za 4400/4500 max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1829 Napisano Jul 9, 2024 Drug član, 855 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta troškova do Srb tabli,jedino ta km je primamljiva.Ok je i ovaj za 5000-5200Sinoc je bila 5300e cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1596 Napisano Jul 9, 2024 I N S T R U K T O R, 1217 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sutra će da bude 5700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1829 Napisano Jul 9, 2024 Drug član, 855 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Znam.al čoveka sa 5000e u ruci prodvac ne bi isterao iz dvorišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1734 Napisano Jul 9, 2024 (promenjeno) Drug član, 478 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi koliko mu je hitno, neko bi ispratio kupca motkom. Al na stranu realne/nerealne cene za koje postoji zasebna tema, upoznajem se sa NC. Družimo se fino, u subotu nakon 50km gradske i oko 250km vožnje na otvorenom putu od čepa do čepa 3.3 l potrošnje, a da se nije kilavilo previše. Frunk je najbolji izum posle točka kao što neko već reče, nije baš da može kao u skuter da se potrpa, ali sa koferom maksimalno korektan prtljažni prostor. Oseti se da fali snage posle malog gsxf, al Bože moj sveukupno mi je bolje legao motorin. Promenio Jul 9, 2024 član vucko23 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16495 Napisano Jul 13, 2024 Integrisan, 9450 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Davno bese kad sam secnuo katalizu monalizu zaobisao skupe varijante ondak udenuo nesto lepo Sve se to lepo culo na gasu i na svim obrtajima i tako bese lepo dok se ne pusti gas, E tu je imao neko brbotanje koje me je "nerviralo" sada, posle 84K doslo je kranje vreme da se brbotanju stane na put kakvo stanje za 11K.... nem reci eeee sada je ono pravo sve vozim, gasiram, rna rna.... kad porastem bicu NT 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1273 Napisano Jul 13, 2024 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1690 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan A gde je hvala za logistiku,transport i dostavu ? Srecko uobrazio nam se ovaj drugar,pa nije nama lako na 35 plus piti kafu pored Dunava..Ccc ! Promenio Jul 13, 2024 član DaliborBP 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 272 Napisano Jul 14, 2024 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SVT 650x Prijavi odgovor kao problematičan Jel morao motor na mapiranje posle toga sa izduvom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16495 Napisano Jul 14, 2024 Integrisan, 9450 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Može a i ne mora al valjalo bi jer mislim da bi mu prijalo malo više goriva u cil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3925 Napisano Jul 14, 2024 Drug član, 2175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa jel moze kod nas? , posto su rekli da su Hondini racunari zaključani i da lako moze da se desi da budu blokirani ako se nesto pokusa raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23849 Napisano Jul 14, 2024 Integrisan, 10018 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... na mojoj hondici nisam uspeo, kupio sam i USB to TTL modul, nasao pinout (gde se na ECU povezuje) ali komunikacija izmedju njih dvoje nije bila stabilna, veza ze prekidala na po 5sec tako da nisam uspeo ni da procitam rom kamoli da flesnem nazad. "Brickovanje" moze prilicno skupo da izadje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3925 Napisano Jul 14, 2024 Drug član, 2175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ne moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23849 Napisano Jul 14, 2024 Integrisan, 10018 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uz neki ozbiljniji alat nema sta ne moze! Ovo moje je jeftino, Brankov uredjaj je par hiljada evrova pa nije hteo da radi izmene vec je ponudio alat da svoj ecu spalim sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23849 Napisano Jul 14, 2024 Integrisan, 10018 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledalo fleskanje ECU-a sa suzane, bez problema izmene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23849 Napisano Jul 14, 2024 Integrisan, 10018 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hondica je "read only" sa ovim cime raspolazemo, samo je odradjena detaljna dijagnostika gde sam se uverio da su svi parametri u fabrickim tolerancijama (citaj perfektno stanje senzora i akutatora ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3925 Napisano Jul 14, 2024 Drug član, 2175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ima neka zrtva da ponudi komp tj motor, ne znam koliko bi kostalo da se uzme neki polupani pa sa njega komp, vidim na yt da bez problema rade xadv i nc,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23849 Napisano Jul 14, 2024 Integrisan, 10018 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Motobruder? Jesi li probao kod njih... Fleskaju ljudi sve i svasta. Meni se nije isplatilo posto ja cesto neke izmene unosim a kod komercijalnih usluga bude obicno "Sta ti flesnem to ti je " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3925 Napisano Jul 14, 2024 Drug član, 2175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam ga pitao ili je bilo za vesanje, mislim da je Branko tad i pisao da je sa Hondom zeznuto, sad mi ne treba, kad bude neki izduv mozda bi usao u neku pricu al skupa stavka, ne znam da li se isplati tih par ks a cifra 300-400 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1829 Napisano Jul 16, 2024 Drug član, 855 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi koliko mu je hitno, neko bi ispratio kupca motkom. Al na stranu realne/nerealne cene za koje postoji zasebna tema, upoznajem se sa NC. Družimo se fino, u subotu nakon 50km gradske i oko 250km vožnje na otvorenom putu od čepa do čepa 3.3 l potrošnje, a da se nije kilavilo previše. Frunk je najbolji izum posle točka kao što neko već reče, nije baš da može kao u skuter da se potrpa, ali sa koferom maksimalno korektan prtljažni prostor. Oseti se da fali snage posle malog gsxf, al Bože moj sveukupno mi je bolje legao motorin.HmSent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...