zoki_poki 60 Napisano April 1 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene nema zimskog sna Deset godina sam bio bez tockova - sad kad sam ga se docepao - moj ce biti svih 12 meseci, pa makar do prodavnice - do prodavnice 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano April 2 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Juče ispred Linde jedan DCT parkiran a ja ljubooomooooraaaan... Joj al mi dosmaralo da šaltam... Odma listam temu... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3459 Napisano April 2 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nešooooo ziv li si? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 2 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ni tamo ni amo Sutra ce mi ga valjda dobaciti coek! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7948 Napisano April 2 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ćeš ti da radiš sa 50 konja....ccccc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2682 Napisano April 2 Drug član, 1625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da krstari ko i svi ostali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano April 3 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Neso ne sekiraj se danas stize masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nidzooo, akumulator porucen, ulje, filter, filter vazduha... Slika sedista kakvo zelim! Koverta te ceka, cifru ne pominji, u sebi broj novac (i klimni glavom na kraju) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 3 (promenjeno) Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Promenio April 3 član dragan_alumiroi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 60 Napisano April 3 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cesto se menja ulje za DCT menjac? Ja sam sada uzeo motor iz salona, tako da je sve novo, zamenjeno, tip-top stanje, pa me zanima kada sledeci put da menjam ulja, i koja ulja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 3 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jedno je ulje. Nije DCT posebno. Fabrički na 12000km ili godinu dana. Ili po ličnom nahođenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko to meni ideeee Krilo moje lepo, prvo Honda pa sve resto onda 30 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano April 3 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa 1050? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ode kod clana milomir22 Dosao na kapiju i izrazio zelju za kupovinom, supruga peni, jos prvu ratu za gume skinuli nisu...Prodao, ne mogu da odolim hondici.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4183 Napisano April 3 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Neso, ima li neka moto-tema u kojoj nisi aktivno učestvovao kao vlasnik modela? Svaka ti čast na izboru, nadam se da ćeš se nauživati sa NC-om, iako nije mnogo drugačiji od Intergre... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7096 Napisano April 3 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Ko to meni ideeee Krilo moje lepo, prvo Honda pa sve resto onda 1. HONDA 2. 3. 4. 5. ________________ (proizvođač po želji) Honda pa tri mesta prazno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano April 3 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano April 3 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Već zagleda šta da joj radi i kako da je unapredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prvi utisak... ...deciji motor u odnosu na tigra! Drugi utisak... Ugladjeno, kultivisano, Honda sterilno... Uhhh kada je sredim, presretan sam drugari bas! Prvo zbog poznanstva novog @NIKOLA 1, veliki covek milog osmeha a drugo zbog motora! Odoh da zagledam 21 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano April 3 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, NIKOLA 1 je napisao: То је то. Биће код Неше, таман до септембра, после ће пронаћи пут до новог власника… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano April 3 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Meni lepsi ovaj model od novog. Pogotovo u onoj crveno sivoj kombinaciji. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano April 3 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Нешо, са срећом на новом мотору, да те сигурно и безбедно служи и врати дома. Нећу да ти кажем дуго, јер знам да неће бити дуго код тебе… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 3 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Platio porez danas elektronski, sutra da overim i svoj potpis kod notara, osnovni servis i kontrola pa u petak, ako Bog da na registraciju! Samo je obilazim, u ovo vreme obicno spavam.. Ali sada je posebno vece Trljkao, mazao, zagledao... Jedino ostecenje je ovo na auspuhu, linija... Sutra cu cetkicom srediti, termo stabilna mat crna, probam tackicu sa unutrasnje strane prvo. Vozio malo oko kuce, tvrdo sediste i gura ka napred. Snaga i njena isporuka smesna u odnosu na tigra, oslanjanje takodje. Ali raaadiiii, pa menjac mekan, pa krilce, uh! 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21603 Napisano April 4 Integrisan, 9423 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 33000 din prva rega, 6200 porez, overe... 40000 din izadje, kao i za tigra 1050. (pre mesec ipo ). Gume 23000, mali servis 10000... Cas se nakupi. Cutim i ukucanima nista ne govorim, ako pomenemo cifre problem! Jedan motor godisnje i trpe nekako, na 2 meseca, hmmmm... Moracu da delove narucujem na komsijinu adresu ( ili iznajmim negde kucicu, pa svakog jutra odlazim, kao na posao ). 4 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 4 Zainteresovan, 567 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. koje su to gume 23000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...